Faʻafefea ona fai se password i le Windows 8

Pin
Send
Share
Send

Le o se mea e le masani ai, tagata uma e manaʻomia e poloka le avanoa i faʻamatalaga teuina i luga o se komepiuta mai le prying mata. A maise pe afai o le komepiuta o loʻo siʻosiʻomia e le toʻatele o tagata (mo se faʻataʻitaʻiga, i galuega pe i totonu o se fale talimalo). E le gata i lea, e manaʻomia se faʻamatalaga i luga o laupepa lapisi ina ia puipuia ai lau "faalilolilo" ata ma pepa e paʻu i le lima sese pe a gaoia pe leiloa. I se aotelega, o le numera faʻamaumauga i luga o le komepiuta o le a le toe faʻaaogaina.

Faʻafefea ona fai se upu faataga i luga o le komupiuta ile Windows 8

O se fesili masani ai tagata faʻaaogaina o le auala e puipuia ai se komepiuta ma se faʻamatalaga e puipuia ai isi vaega mai le ulufale atu i ai. I le Windows 8, faʻaopopo atu i le tusitusiga masani upu faʻatonu, e mafai foʻi ona faʻaaoga se ata faʻaaoga upu poʻo le pine code, e faʻafaigofie ona faʻatino i luga o masini tago, ae le o se sili atu le saogalemu auala e ulufale ai.

  1. Tatala muamua "Komepiuta tulaga". E mafai ona e mauaina lenei tusi faʻaoga faaaoga le suʻesuʻega i Amata i tulaga masani a Windows, poʻo le faʻaogaina o Charms oso mai luga itu.

  2. Oe la ua tatau ona e alu i le laupepa "Teugatupe".

  3. Le isi, alu i le saofaga "Faʻamatalaga Login" ma i totonu o le parakalafa Upu faʻaulu fetaomi le faamau Faaopopo.

  4. O le a matala se faʻamalama e tatau ona e ulufale ai i le faʻamatalaga fou ma toe fai. Matou te fautua atu ia e lafoaia uma tuʻuaiga faʻapitoa, pei o le qwerty poʻo le 12345, ma aua le tusi i lalo lau aso fanau pe igoa ai. Afio mai ma se mea muamua ma faʻatuatuaina. Tusi foi i lalo se faʻailo e fesoasoani ia te oe e manatua lau upu faataga pe a e faʻagaloina. Kiliki "Le isi"ma o lea Faia.

Log masuk ma se Microsoft Account

E faʻatagaina oe e le Windows 8 ona faʻaliliuina lau tala i le lotoifale i le Microsoft account i soo se taimi. I le tulaga o sea liua, o le a mafai ona ulufale e faʻaaoga le upu faʻaaoga mai le teugatupe. I se faʻaopopoga, o le a fou foliga e faʻaaogaina nisi o faʻamanuiaga e pei o otometi faʻatulagaina ma ki Windows 8 talosaga.

  1. O le mea muamua e tatau ona e faia o le tatala Faatulagaina PC.

  2. Alu loa oe ile tab "Teugatupe".

  3. O le isi sitepu kiliki i luga ole tab "Lau tusi" ma kiliki i le faʻailoga malamalama Fesootai ile Microsoft Account.

  4. I le faʻamalama e matala, e tatau ona e tusi i lalo lau imeli tuatusi, numera telefoni poʻo Skype username, ma ulufale foi i le upu faataga.

  5. Lapataiga!
    E mafai foi ona fatuina se tala fou Microsoft o le a fesoʻotaʻi i lau telefoni numera ma imeli.

  6. E ono manaʻomia ona faʻamaonia lau teugatupe. O le SMS o le a iai le faʻailoga tulaga ese e sau i lau telefoni, e manaʻomia ona faʻauluina i lau fanua talafeagai.

  7. Faia! O lenei, o taimi uma e te amataina ai le tino, e manaʻomia oe e te ulufale i totonu ma lau faʻamatalaga i lau Microsoft account.

E pei lava o lena, e mafai ona e puipuia lau komepiuta ma faʻamatalaga a le tagata lava ia mai le prying mata. O taimi uma e te ulufale ai i totonu, e te manaʻomia le ulufale i lau password. Peitai, matou te matauina o lenei puipuiga auala le mafai 100% puipuia lau komepiuta mai le manaʻomia le faʻaaogaina.

Pin
Send
Share
Send