Faapipiiina le Compass Slice i le Microsoft Word

Pin
Send
Share
Send

O le Polokalama Compass-3D o se komepiuta-fesoasoani-mamanu (CAD) faiga lea e maua ai le tele o avanoa mo le fausiaina ma le tusia o mamanu ma le poloketi tusitusiga. O lenei oloa na faia e tagata atiaʻe atinae, o le mafuaaga lea e matua lauiloa ai i le CIS atunuu.

Tapasa 3D - polokalame tusia

E le itiiti le lauiloa, ma, i le lalolagi atoa, o le tusitusiga faatonu Upu, na faia e Microsoft. I lenei puʻupuʻu tusitusiga, o le a tatou iloiloina se autu e faʻatatau i polokalame uma e lua. Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fasi mai le Compass i le Word? O lenei fesili e fesiligia e le tele o tagata, e masani ona galue i polokalame uma e lua, ma i lenei tusitusiga o le a matou avatu se tali i ai.

Lesona: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se upu laupepa i se ata

Vaʻai i luma atu, matou te fai atu o le Word e mafai ona faʻaopopo e le gata fasi vaega, ae faapea foi ata, faʻataʻitaʻiga, o vaega na fausia i le Compass-3D faiga. E mafai ona e faia nei mea uma i ni auala se tolu, matou te talanoa e uiga ia i latou taʻitoʻatasi i lalo, mai le faigofie i le lavelave.

Lesona: Faʻapefea ona faʻaaoga le Compass-3D

Faʻapipiʻi se mea e aunoa ma le ono mafai ona faʻaavanoa atili

O le auala pito sili ona faigofie e faʻaofi ai se mea, o le faia lea o se kiliva mata ona faʻaopopo lea i le Word o se ata masani (ata), le talafeagai mo le faʻatonutonuina, pei o se mea mai le Compass.

1. Ave se faʻamalama o le faʻamalama ma le mea o loʻo i totonu o le Compass-3D. Ina ia faia lenei mea, fai se tasi o mea nei:

  • fetaomi ki "PrintScreen" i luga o le keyboard, tatala nisi ituaiga o faʻatonutonu vaʻaia (mo se faʻataʻitaʻiga, Vali) ma faapipii le ata mai le laupapa laupapa (FMTL + V) Sefe le faila i se foliga talafeagai mo oe;
  • faʻaaoga se faʻamalama polokalame (eg “Faʻamatalaga i luga o le Yandex Disk") Afai e le faʻapipiʻi se polokalama faapena i lau komipiuta, o le a fesoasoani la matou tusitusiga ia te oe e filifili le tagata e fetaui ma oe.

Polokalama Mataʻutia

2. Tatala le Upu, kiliki i le nofoaga e te manaʻo e faʻapipiʻi ai le mea mai le Compass i le faʻatulagaga o se screenshot na teuina.

3. I le laupepa "Faaofi" fetaomi le faamau "Ata" ma faʻaaoga le explorer faamalama e filifili ai le ata na e sefe.

Lesona: Faʻafefea ona tuʻu se ata i le Upu

A manaʻomia, e mafai ona e faʻatonutonuina le ata faʻaofi. E mafai ona e faitau e uiga i le auala e faia ai lenei i le tala faʻaalia i luga o le sootaga luga.

Faaofi se mea pei o se ata

Compass-3D faʻatagaina oe e sefe vaega na fatuina i totonu e faʻaaoga ata faila. O le mea moni, o le tonu lea avanoa e mafai ona e faʻaoga e faʻaofi ai se mea i se tusitusiga faʻatonutonu.

1. Alu i le lisi Faila Polokalame polokalame, filifili Vagana E peiona filifili ai lea o le ituaiga faila talafeagai (JPEG, BMP, PNG).


2. Tatala le Upu, kiliki i le nofoaga e te manaʻo ai e faʻaopopo se mea, ma faʻaopopo le ata i le tulaga tutusa e pei ona faʻamatalaina i le parakalafa muamua.

Tusi: O lenei metotia e le aofia ai foi le agavaʻa e faʻatonutonu le mea na faʻapipiʻi. O lona uiga, e mafai ona sui, pei o se ata tusi i le Word, ae le mafai ona e faʻasaʻoina, pei o se fasi pepa poʻo se ata tusi i le Compass.

Faʻatonutonu Faʻapipiʻi

Ae ui i lea, o loʻo i ai se metotia e mafai ai ona e faʻapipiʻi se vaega poʻo se ata mai le Compass-3D i le Word i le foliga tutusa e pei ona i ai i le CAD polokalama. O le mea e avanoa mo le faʻasaʻoina tuusaʻo i se tusitusiga faʻatonutonu, sili atu, o le a matala i se ese Compass faamalama.

1. Sefe le mea i totonu o le standard Compass-3D format.

2. Alu i le Word, kiliki i le nofoaga sao i luga o le itulau ma fesuiai i le laupepa "Faaofi".

3. Kiliki le faʻamau "Sini"tu i luga o le saoasaoa toolbar. Filifili aitema "Fatu mai faila" ma kiliki "Vaʻaiga lautele".

4. Alu i le faila o loʻo iai le fasi pepa ile Compass ma tuʻu iai. Kiliki Ua lelei.

O le Compas-3D o le a tatalaina i le Upega siosiomaga, o lea pe a manaʻomia, e mafai ona e faʻatonutonuina le faʻapipiʻi vaega, tusi ata poʻo se vaega e aunoa ma le tuʻua o le tusitusiga faʻatonutonu.

Lesona: Faʻapefea ona toso i Compass-3D

Pau na, o lea ua e iloa le faʻapipiʻi o se vaega poʻo se isi mea mai le Compass i le Upu. Lau lelei galuega ma lelei toleniga mo oe.

Pin
Send
Share
Send