Opera browser: mafai kuki

Pin
Send
Share
Send

O kuki o vaega o faʻamatalaga na tuʻufua i luga o upega tafaʻilagi i luga o le lisi o faʻamatalaga. Ma a latou fesoasoani, 'upega tafaʻilagi punaoa mafai ona iloa le tagata faʻaaoga. E faapitoa le taua o lea i tulaga ia e manaʻomia ai le faʻatagaina. Ae i se isi itu, o le aofia ai kuki lagolago i totonu o le browser e faʻaititia tagata faʻalilolilo. O lea la, e fuafua i manaʻoga faʻapitoa, tagata faʻaaogaina mafai ona liliu kuki on pe tape luga 'eseʻese nofoaga. Seʻi o tatou iloaina pe faʻapefea ona faʻatagaina kuki i Opera.

Aofia ai o Kuki

I le tulaga masani, kuki o loʻo mafai, ae mafai ona faʻaleaogaina ona o faʻalavelave faiga, ona o sese le faʻaaogaina tagata, poʻo le le mafai ona faʻamuta e tausia faʻalilolilo. Ina ia faʻamalieina kuki, alu i lau itulau suʻesuʻe. Ina ia faia lea mea, valaʻau i luga le lisi e ala i le kiliki i luga o le Opera logo i le pito i luga tauagavale o le faʻamalama. Le isi, alu i le "tulaga" vaega. Pe, ilea le keyboard keyboard puʻupuʻu Alt + P.

Tasi i le lautele browser tulaga vaega, alu i le "Puipuiga" vaega.

O loʻo matou vaʻai mo le poloka kuki. Afai o le ki ua setiina i le "Mence aʻe o le nofoaga mai le teuina o faʻamaumauga i totonu o le atunuʻu", o lona uiga o lea kuki o loʻo atoa le atoatoa. O le mea lea, e oʻo lava i totonu o lea lava sauniga, pe a maeʻa le faʻatagaina o le tagata, o le a faʻaauau ona alu "lele i fafo" tagata mai nofoaga manaʻomia o le lesitala.

Ina ia faʻamalosi kuki, e tatau ona tuʻu le ki i le tulaga "Teuina faʻamaumauga i le lotoifale seʻia e tuʻua le browser" poʻo le "Faʻatagaina le teuina o faʻamaumauga i le lotoifale."

I le tulaga muamua, na o le browser e teu kuki seia maeʻa. O lona uiga, faatasi ai ma le faʻalauiloaina o le Opera, o kuki mai le sauniga muamua na le sefe, ma o le 'upega tafaʻilagi o le a le toe "manatuaina" le tagata faʻaaoga.

I le mataupu lona lua, lea e setiina e ala i le faʻaleagaina, o le kuki o le a teuina i taimi uma pe a le toe setiina. O le mea lea, o le 'upega tafaʻilagi o le a "manatua" pea le tagata faʻaaoga, lea o le a faʻafaigofie tele faʻagaioiga o le faʻatagaina. I le tele o tulaga, e tamoʻe otometi.

Faʻafaigofie kuki mo nofoaga taʻitasi

I se faʻaopopoga, e mafai ona faʻaavanoa kuki mo nofoaga taʻitasi, tusa lava pe na le mafai le teuina o masini ile lalolagi atoa. Ina ia faia lea mea, kiliki i le "Puleaina tuusaunoaga" faʻamau o loʻo i le pito i lalo o le "Kuki" poloka poloka.

Ua tatalaina le faʻatulagaga ua faʻaogaina tuatusi o 'upega tafaʻilagi latou kuki e faʻaaogaina e le tagata. I le itu taumatau faafeagai le tulaga tuatusi nofoaga, seti le fesuiaʻiga i le "Allow" tulaga (pe a tatou manaʻo o le browser e teu i taimi uma kuki i luga o lenei 'upega tafaʻilagi), pe "Faʻamuta i le ulufafo" (pe a tatou manaʻo o kuki e faʻafou ma soʻo se isi fou sauniga). Ina ua maeʻa faia nei tulaga, kiliki i le "Finish" faʻamau.

O le mea lea, kuki o 'upega tafaʻilagi na faʻatagaina i totonu o lenei pepa o le a sefe, ma o isi' upega tafailagi uma o le a poloka, e pei ona faʻaalia i tulaga lautele a le Opera browser.

E pei ona e vaʻaia, o le puleaina o kuki i le Opera browser e faʻafaigofie tele. I le faʻaaogaina tatau o lenei mea faigaluega, e mafai ona e tausia ia sili atu le saʻoaga i luga o nisi 'upega tafaʻilagi, ma ia mafai ona faigofie ona faʻatagaina i luga o le upega tafailagi punaoa.

Pin
Send
Share
Send