Picasa 3.9.141

Pin
Send
Share
Send

I se vaitau o le televave o atinaʻe o agafesootai, e oʻo i polokalame mo le vaʻaia o ata e manaʻomia tele atu nai lo le mafai ona tatala faila ata. Mai i ona po nei faʻaaogaina matou te mananaʻo i le tomai e iloa foliga, tuʻufaʻatasia i totonu o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, teuteu ata ma faʻatulaga i latou. Le taimi nei, o le maketi taʻimua i totonu o agafesootai faʻataʻitaʻiga ata faʻatautaia polokalame o picas polokalama, lona igoa ua tuʻufaʻatasia le igoa o se tagata Sipaniolo atamai ma se upu faʻa Peretania o lona uiga o se ata.

O lenei polokalame na tatalaina talu mai 2004. Google atinae kamupani polokalama Picasa, paga lea, na faasilasilaina le faamutaina o lana lagolago ia Me 2016, ona o loʻo fuafua e taulaʻi atu i le atinaʻeina o se poloketi tutusa - Google Photos.

Matou te fautua atu e vaʻai: isi polokalame mo le maimoaina o ata

Faʻatulagaina

Muamua lava, Picasa o se malosi ata faʻatonutonu, o se ituaiga faʻatulagaina e faʻatagaina oe e faʻavasega ata ma isi ata ata i lau komepiuta. Le polokalama lisi uma faila ata maua i luga o le masini ma fai i latou i lana lava faʻatonu. I totonu o lenei faʻatusa, o ata ua vaevaeina i ni vaega e tusa ai ma faʻatatau e pei o album, tagata faʻaaoga, poloketi, tuʻufaʻatasi ma isi mea. Foliga, i le isi itu, e faʻavasega i le tausaga o le foafoaga.

O lenei faʻagaioiga matua faʻateleina le faigofie o le galulue ma ata, aua o lenei ua mafai na vaʻaia uma i se mea e tasi, e ui lava i le tino latou nofoaga i luga o le disk e le suia.

I le faʻatusa ata, e mafai ona e faʻatulagaina le otometi faʻaopopo o ata pe faʻaopopo i latou lava, faʻapea foi ma tape. Faʻatinoina le galuega o le faʻagaioi ma momoli atu ata. O ata sili ona taua e mafai ona faʻailogaina o se fiafia poʻo isi faʻailoga.

Matamata i le ata

E pei lava o soʻo se au maimoaina o ata, e iai le tomai i Picasso e matamata ai ata. Faʻatinoina galuega o le matamataga ma le faʻavavega ala.

A manaʻomia, o le polokalama e mafai ai ona e faʻatonutonu le faʻalauiloaina o se ata faʻaseʻe.

Malamalama foliga

O se tasi o itu taua e faʻaeseese ai Picasa mai talosaga tutusa o le mafai lea e iloa foliga. O le polokalama lava e filifilia le nofoaga e i ai ata foliga o tagata, filifili i latou i seisi vaega, ma le tagata faʻaaogaina mafai ona sainia igoa.

I le lumanaʻi, o le a mafai ai e le polokalama ona maua le tagata faʻapitoa i isi ata.

Social Ala o Faasalalauga Tuufaatasi

O le isi itu iloga o lenei talosaga o lona loloto le tuʻufaʻatasia ma se numera o tautua lautele. Muamua lava, o le polokalama e mafai ai ona e faʻapipiʻi ata i se faʻapitoa talimalo - Picasa Web Albums. O iina e te vaʻavaʻai ma lafoina ata o isi tagata i lau komepiuta.

I se faʻaopopoga, e mafai ona tuʻufaʻatasia ma auaunaga e pei o Gmail, Blogger, YouTube, Google Plus, Google Earth.

Faʻapea foi le polokalame maua ai le galuega o le lafoina o ata e ala i imeli.

Faʻatonutonuina o ata

O lenei polokalame e tele avanoa mo le faʻatonutonuina o ata. I Picas, o le tomai e selesele, toe teu, faʻalelei ata o loʻo faʻatinoina. O loo i ai le mea faigaluega e faʻaititia ai le mumu-mata. Faatasi ai ma Picasa, e mafai ona faʻalauteleina lau ata i le enchance tekinolosi.

I se faʻaopopoga, e mafai ona fesuiaʻi faʻapitoa le eseʻesega, faʻamalamalamaina, lanu lanu, faʻaaoga uma ituaiga aafiaga.

Faaopoopo vala

I le faʻaopopo atu i le faʻavae masani o loʻo lisiina atu i luga, o le polokalame e maua ai le agavaʻa e vaʻavaʻai ata vitio o nisi faʻailoga, lolomiina ata i se masini lolomi, ma faia ni vitio faigofie.

Aoga o Picasa

  1. Le iai o avanoa uigaʻese mo le galulue ma ata (vaʻaia mata, fesoʻotaʻiga ma 'auʻaunaga fesoʻotaʻiga, etc.);
  2. Ofisa gagana Rusia;
  3. Malosiaga faʻatulagaina ata.

Leaga o Picasa

  1. Lagolago mo le laititi o fuainumera, faʻatusatusa i isi polokalame mo le maimoaina o ata;
  2. Faʻamutaina o tagata atiaʻe lagolago;
  3. E saʻo le faʻaalia o ata faanatura i le GIF format.

O le polokalame Picasa e le gata o se mea aoga mo le vaʻaia o ata ma le galuega faʻatonutonu, ae o se meafaigaluega mo le iloaina o foliga ma fesuiaʻi faʻamaumauga ma fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga. E faʻanoanoa, ona sa musu le Google e faʻalautele lenei galuega.

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.35 mai 5 (23 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Faʻafefea ona aveese Picasa Uploader Ata lolomi Ata Lolomi Pailate Ata o le ata o le HP

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Picasa o se polokalame mo le faʻatulagaina o ata ma ata vitio i luga o le komupiuta ma faʻafaigofie faʻatinoina suʻesuʻega, faʻasalalauga ma mea fauina i totonu mo le faʻatonutonuina o mea tau digital.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.35 mai 5 (23 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiinae: Google
Tau: leai se totogi
Tele: 13 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 3.9.141

Pin
Send
Share
Send