Opera browser faʻailoga: nofoaga e teu ai

Pin
Send
Share
Send

Suʻesuʻe tusi faʻailoga tusi teuina faʻamatalaga e uiga i itulau uepisaite o latou tuatusi na e filifili e sefe. Opera ei ai se foliga tutusa. I nisi o tulaga, e tatau ona tatala le faila tusi, ae le o tagata uma e iloa le mea o loo iai. Sei o tatou suʻeina poʻo fea e teu ai faʻailoga a le Opera.

Saini i le faʻailoga tusi i le itulau o le browser

Ulufale tusi bookmark vaega i le browser laina e faigofie tele, ona o lenei faiga e tupu fua. Alu i le Opera menu, ma filifili "Faʻailoga tusi", ma "Faʻailoa uma faʻailoga." Pe naʻo le faʻasusuina o le ki faʻavasega Ctrl + Shift + B.

Ina ua mavae lena, matou te faʻaalia nei ma se faʻamalama e tu ai Opera browser faʻailoga tusi.

Tulaga Faʻailo Fale Nofoaga

E le faigofie tele le faamaʻoti mai le faʻamatalaga e faʻaaoga saʻo le Opera tab i luga o le komipiuta ma mea malo. O le tulaga ua faʻafaigata e le mea moni o eseʻese ituaiga o Opera, ma i se eseʻese o faʻamaumauga a Windows, e eseese nofoaga e teu ai mo faʻailoga.

Ina ia iloa ai le mea e teuina ai Opera faʻailoga tusi i tulaga taʻitasi, alu i le vaega autu o le browser. I le lisi e aliali mai, filifili "E uiga i le polokalama."

Ae tatou te lei tatalaina se faʻamalama o loʻo iai faʻamatalaga autu e uiga i le tagata suʻesuʻe, e aofia ai faʻatonuga i luga o le komepiuta o loʻo ia mauaina.

O faʻailoga o loʻo teuina i totonu o le faʻamatalaga o le Opera, o lea matou te vaʻavaʻai i faʻamatalaga i luga o le itulau o loʻo faʻaalia ai le ala i le faʻamatalaga. Lenei tuatusi o le a fetaui ma le faʻamatalaga faila mo lau browser ma faʻagaioia faiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le Windows 7, o le auala agai i le faʻamatalaga faila, i le tele lava, o foliga mai: C: Tagata faaaoga (username) AppData Roaming Opera Polokalama Opera Stable.

O le faʻailogaina lea o loʻo tusia i lenei faʻailoga, ma ua taʻua o faʻailoga tusi.

Alu i le faʻailoga tusi faʻasino

O le auala pito sili ona faigofie e alu ai i le faʻatonu o loʻo tu ai ia tusi o tusitusiga, o le kopiina o le talaaga auala o loʻo faʻaalia i le Opera vaega "E uiga i le polokalama" i totonu o le tuatusi pa o le Windows Explorer. A maeʻa ona ulufale i le tuatusi, kiliki i le aū i le address bar e o.

E pei ona e silafia, na manuia le suiga. Bookmark bookmark faila o lo o maua i lenei tusi.

I le mataupu faavae, e mafai ona e sau ii faʻaaogaina seisi faila faila.

Oe vaʻai foʻi i mea o loʻo i totonu o le faʻatonutonu e ala i le aveina o lona ala i le tuatusi pa o le Opera.

Ina ia tagaʻi i le anotusi o faʻailoga faila, e tatau ona e tatalaina i soʻo se tusitusiga tusitusiga, mo se faʻataʻitaʻiga, i tulaga masani Windows Notepad. O faʻamaumauga o loʻo maua i totonu o le faila o soʻotaga i totonu o upega tafailagi.

E ui lava, i le taimi muamua na tepa i ai, e foliga mai o le mauaina o loʻo i ai tulaga o Opera tabs mo lau faʻamatalaga o le faʻagaioiga o le system ma le browser e faigata tele, ae o lo latou nofoaga e matua faigofie lava ona vaʻaia i le vaega "About le browser". A maeʻa, e mafai ona e alu i le teuina faʻamaumauga ma faia le faʻailoga manaʻomia tusi.

Pin
Send
Share
Send