Toefuatai le Express panel i le Opera browser

Pin
Send
Share
Send

O le sui laupepa i le Opera browser o se sili talafeagai auala e faʻatulaga ai le ulufale atu i itulau sili ona taua ma masani ona asia itulau. O tagata taʻitasi e mafai ona faʻapipiʻi lenei mea faigaluega mo ia lava, faʻamatala lona ata ma le lisi o fesoʻotaʻiga i tulaga. Ae o le mea e leaga ai, e mafua mai i mea le lelei i le browser, pe ona o le faʻatamala o le tagata faʻaoga ia lava, le Express panel e mafai ona tape pe natia. Sei o tatou iloaina faʻafefea ona toe faafoi le Express panel i Opera.

Toe faaleleia Taualumaga

E pei ona e iloa, i tulaga masani, pe a e amataina le Opera, pe oe tatalaina se tab fou i le browser, o le Express panel e tatalaina. O le a le mea e fai pe a e tatalaina, ae e te leʻi mauaina le lisi o nofoaga na e faʻatulaga ai mo se taimi umi, e pei ona i ai i le ata i lalo?

E i ai le auala e alu ese ai. Alu i le tulaga o le Express panel, e ulufale ai lea e te manaʻomia le kiliki i luga o le gear icon i le pito i luga taumatau o le mata.

I le lisi tatala, siaki le pusa i autafa o le "Express panel".

E pei ona e vaʻai, o loʻo i ai uma faʻailoga i le Express panel.

Toe tuʻu le Opera

Afai o le aveeseina o le Express panel na mafua mai i se faʻaletonu ogaoga, na mafua ai na faʻaleagaina faila faila o le browser, o lona uiga o le i luga metotia atonu e le aoga. I lenei tulaga, o le faigofie ma sili ona faigofie auala e toe faʻaleleia le Express Panel o le toe faʻapipiʻi lea o Opera i luga o le komupiuta.

Toe Maua Mea

Ae o le a le mea e tatau ona fai pe afai o mea o loʻo i totonu o le Express panel ua leiloa ona o se le taunuʻu? Ina ia mafai ona puipuia ia faigata, ua fautuaina e synchronize data i luga o se komepiuta ma isi masini lea o loʻo faʻaogaina Opera ma ao teuina, i le mea e mafai ai ona e teuina ma tuʻufaʻatasia faʻailoga, faʻamaumauga mai le Express-panel, faʻasalalauga talaʻaga o uepisaite, ma sili atu. seisi.

Ina ia mafai ona sefe mai le faʻamaumauga o le Express laupepa mamao, e tatau ona e faʻamaeʻaina muamua le faʻamasinoga faʻasologa. Tatala le Opera menu, ma kiliki ile mea "Sinkronisasi ...".

I le faʻamalama e aliali mai, kiliki i le "Fausia Teugatupe" faamau.

Ma, o se faʻatusa tatala le mea e te manaʻomia e ulufale ai i lau imeli tuatusi, ma se faʻalavelave upu faʻatonutonu, e tatau ona aofia ai ia le itiiti ifo i le 12 mataitusi. Ina ua uma ona ulufale i le faʻamatalaga, kiliki i le "Faia Teugatupe" faʻamau.

O lenei ua matou lesitala. Ina ia syncronized ma ao teuina, na o le kiliki i luga o le "Sync" faʻamau.

O le synchronization taualumaga lava o loo faia i tua atu. A maeʻa, o le a e mautinoa e tusa lava pe a oʻo i le atoa leiloa o faʻamaumauga i luga o le komupiuta, e mafai ona e toe faʻaleleia le Express Panel i lona tulaga muamua.

E toe faʻafoʻi le Express panel, pe toe faʻaliliu i se isi masini, tatou toe o atu i le vaega o le vaega autu "Synchronization ...". I le faʻamalama e aliali mai, kiliki i le "Login" faʻamau.

I le login pepa, ia e ulufale i le imeli tuatusi ma le numera faʻapipiʻi na e ulufale mai i le taimi o le lesitala. Kiliki i le "Lisi" faamau.

A maeʻa, o le tuʻufaʻatasia ma le ao e teu ai, o se faʻaiuga lea na toe faʻaola le laupepa i le faʻatonuga muamua.

E pei ona e vaʻai, e oʻo lava i tulaga ogaoga o mea leaga a le browser, poʻo le atoa foʻi o le faʻafitauli o le faʻagaioiga, o loʻo i ai filifiliga e mafai ai ona toe faʻafoi atoa le Express panel ma faʻamaumauga uma. Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia le taimi uma e vaʻai lelei i le saogalemu o faʻamaumauga, ae le i tua pe a tupu se faʻafitauli.

Pin
Send
Share
Send