O le Safari browser e le tatalaina itulau itulau: fofo i le faʻafitauli

Pin
Send
Share
Send

E ui lava i le mea moni e faapea ua taofi aloaia e Apple le lagolagoina Safari mo Windows, ae ui i lea, o lenei browser e tumau pea ona avea ma se tasi o sili ona lauiloa i totonu o tagata e faʻaaogaina lenei faiga. E pei foi o isi polokalame, faʻaletonu foi e tupu i lana galuega, o le faʻamoemoe mo le mafuaʻaga. O se tasi o nei faʻafitauli o le le mafai ona tatala se itulau uepesite fou i luga ole Initaneti. Sei o tatou suʻeina le mea e fai pe a le mafai ona ou tatalaina le itulau i Safari.

Sii mai le lomiga lata mai o Safari

Faʻamatalaga e le fesoʻotaʻi

Ae, e le tatau ona e tuʻuaʻia vave le browser mo le le mafai ona tatala itulau i luga o le Initaneti, aua e mafai ona tupu lenei mea e le mo mafuaaga i tua atu o lana pule. E aofia ai mea nei:

  • Ua faʻalavelave le fesoʻotaʻiga i luga ole initaneti na mafua mai i le kamupani tautua;
  • leaga o le modem poʻo le network card o le komipiuta;
  • le lelei atoatoa i le faʻagaioiga o gaioiga;
  • polokaina le 'upega tafaʻilagi e se antivirus polokalame poʻo le firewall;
  • siama i totonu o le tino;
  • polokaina le '' upega tafaʻilagi e le tautua;
  • nofoaga o le faʻamutaina.

E tofu lava le faafitauli i luga ma lona lava fofo, ae e le fesoʻotaʻi ma le galuega a le Safari browser lava. O le a matou nonofo i le foia o le mataupu o na tulaga o le leiloa le avanoa i itulau uepisaite e mafua mai i totonu totonu o lenei browser.

Fufulu cache

Afai e te mautinoa e le mafai ona tatalaina se itulau web e le gata ona ona o lona le tumau le avanoa, poʻo faʻafitauli masani o le faʻatulagaina, muamua o mea, e tatau ona e faʻamamaina lau sailiga cache. O itulau 'upega tafaʻilagi na asia e le tagata faʻaaogaina o loʻo faʻamauina i totonu o le cache. A toe vaʻavaʻai latou, e le toe aumaia i lalo le browser i faʻamaumauga mai le Initaneti, ma ave le itulau mai le cache. E matua faʻasaoina le taimi. Ae, afai e tumu le cache, ona amata loa lea ona faʻasolo lemu le Safari. Ma, i nisi taimi, sili atu faigata faʻafitauli e tulaʻi mai, mo se faʻataʻitaʻiga, le le mafai ona tatala se itulau fou i luga ole Initaneti.

Ina ia fufulu le cache, fetaomi le ki numera ki Ctrl + Alt + E i luga o le keyboard. A pop-up faamalama foliga mai fesili pe e te manaomia moni ona fufulu le cache. Kiliki i le "Faamamaina" faamau.

A maeʻa, toe faʻafouina le itulau.

Toe setiina

Afai o le muamua metotia sa leʻi aumaia ni iʻuga, ma itulau laupepa e le o utaina, ona ono tupu ai lea o le faʻaletonu na tupu ona o le saʻo le faʻatulagaina. Ole mea lea, ua manaʻomia oe e toe setiina i latou ile latou tulaga muamua, e pei ona latou i ai i le taimi lava na faʻapipiʻi ai le polokalama.

Matou te o atu i totonu i le Safari nofoaga e ala i le kiliki i luga o le gear icon o loʻo i le pito i luga taumatau o le browser window.

I le lisi e aliali mai, filifili "Toe setiina Safari ...".

Ua aliali mai le lisi o le mea e tatau ona e filifilia ai le browser browser data o le a soloia ma o le a tumau.

Lapataiga! E le toe maua uma faamatalaga na tape. O le mea lea, faʻamaumauga taua e tatau ona laʻuina mai i le komupiuta, pe tusia foi.

A maeʻa ona e filifilia le mea e tatau ona tape (ma afai o le aano o le faʻafitauli e le o iloa, o le a tatau ona e tape mea uma), kiliki i le "Toe setiina" faamau.

A toe setiina, toe faʻaaoga le itulau. E tatau ona matala.

Toe tu le polokalama

Afai e leʻi fesoasoani laasaga muamua, ma e te mautinoa o le mafuaʻaga o le faʻafitauli o loʻo taoto tonu i le browser, e leai se mea o totoe e faia ae toe tuʻu i ai ma le toe aveesea atoa o le laiga muamua faʻatasi ai ma faʻamaumauga.

Ina ia faia lea mea, e ala i le pule o le pa, alu i le "Uninstall polokalame" vaega, vaavaai mo le Safari ulufale i le lisi e matala, filifili ai, ma kiliki i le "Delete" faʻamau.

A uma uninstall, toe seʻe le polokalame.

I totonu o le tele o mataupu, pe a fai o le mafuaʻaga o le faʻafitauli sa i totonu o le browser, ae le o se isi mea, o le faʻasolosolo o le faʻataunuuina o nei tulaga e tolu toetoe lava 100% faʻamaonia le toe amataina o le tatalaina o itulau uepesite i Safari.

Pin
Send
Share
Send