Faʻafefea ona faʻatagaina le Adobe Flash Player i 'eseʻese polokalame

Pin
Send
Share
Send


O galue i luga o le Initaneti i soʻo se browser, e faʻapea o le tagata e faʻamoemoe e faʻaalia saʻo mea uma a itulau itulau. Ae paga lea, i tulaga masani, e le mafai e le browser ona faʻaali uma aitema masani e aunoa ma ni plugin faʻapitoa. Aemaise lava, o le aso tatou te talanoa e uiga i le faʻagaioiga o le Adobe Flash Player plugin.

Adobe Flash Player o se lauiloa lauiloa e manaʻomia le browser e faʻaali flash mea. Afai o le plugin ua le atoatoa i le browser, o lea, o le upega tafailagi o le a le mafai ona faʻaali flash mataupu.

Faʻafefea ona faʻatagaina le Adobe Flash Player?


Muamua lava, o le Adobe Flash Player plugin e tatau ona faʻapipiʻiina mo lau komipiuta. Sa faʻamatala lea tulaga i se tasi oa tatou tusitusiga ua tuanai.

Faʻafefea ona faʻatino le Flash Player i Google Chrome?

Ina ia amata, tatou te manaʻomia e alu i le plugin management page. Ina ia faia lea mea, faʻapipiʻi le soʻotaga lea i totonu o le tuatusi pa o lau 'upega tafaʻilagi web browser ma kiliki le Ulufale ki e alu i ai:

chrome: // plugini

Tasi i luga o le plugin pulega itulau, suʻe le lisi o Adobe Flash Player, ona mautinoa lea e te vaʻai i se faʻamau Taofia ia, faʻaali ai o le plugin ua mafai nei. A e vaʻai i se faʻamau Faʻataga, kiliki i luga, ma o le plugin o le a faʻagaioia.

Faʻafefea ona faʻatino le Flash Player i Yandex.Browser?

Afai o oe o se tagata faʻaaogaina o le Yandex.Browser poʻo seisi lava upega tafailagi sa faia i luga o le afi o le Chromium, mo se faʻataʻitaʻiga, Amigo, Rambler Bruzer ma isi, o lona uiga o le faʻaogaina o le Flash Player i lau mataupu o loʻo faʻatautaia i le ala tonu lava e pei ona i ai mo le Google Chrome.


Faʻafefea ona faʻatino le Flash Player i Mozilla Firefox?


Ina ia mafai ona faʻagaioia le faʻagaioiga o le Adobe Flash Player i le Mozilla Firefox web browser, kiliki i le browser menu button i le pito i luga taumatau ma tatala le vaega i le faamalama e aliali mai "Faaopopo".

I le itu tauagavale o le faamalama, alu i le laupepa Plugins ma siaki pe o faʻailoga le tulaga o le Shockwave Flash plugin I taimi umaAfai e ese sau tulaga, seti le manaʻo, ona tapuni lea o le faʻamalama mo le faigaluega ma plugins.

Faʻafefea ona faʻatino le Flash Player i Opera?


Faapipii le fesoʻotaʻiga nei i le tuatusi pa o lau browser ma fetaomi Enter e alu i ai:

opera: // plugini

O le mata o le a faʻaali le plugin pulega itulau. Suʻe le Adobe Flash Player plugin i le lisi ma ia mautinoa o le ki e aliali i ona tafatafa Taofia ia, o loʻo faʻamauina o loʻo faʻagaioia le plugin. A e vaʻai i se faʻamau Faʻataga, kiliki i luga e tasi le taimi, pe a maeʻa le Flash Player o le a galue.

I lenei tala puʻupuʻu, na e aʻoaʻoina pe faʻafefea ona faʻatagaina le Flash Player plugin i se browser. A iai ni au fesili e uiga i le faʻagaioiga o le Flash Player, fesili ia i latou i faʻamatalaga.

Pin
Send
Share
Send