Ghostery mo Google Chrome: O se Lelei Fesoasoani Faʻasaga i Initaneti Sipai meaola

Pin
Send
Share
Send


O le Google Chrome browser e lauiloa mo le tele o filifiliga o faʻaliliuga mai isi vaega o loʻo mafai ona faʻalauteleina se aoga o se upega tafailagi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Ghostery faʻaopoopoga tatou te talanoa ai i aso nei o se mea aoga aoga mo le nanaina o faʻamatalaga a le tagata lava ia.

Masalo ono, e le o se mea lilo mo oe o le tele 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai ni faʻamaumauga faʻapitoa e aoina faʻamatalaga faʻamatalaga e uiga i tagata faʻaaoga: mea e fiafia i ai, masaniga, tausaga ma soʻo se gaioiga faʻaalia. Agree, o se matua le fiafia pe a latou mataituina moni oe.

Ma i nei tulaga, o le faʻaopopoga mo le Google Chrome browser Ghostery o se mea aoga tele e puipuia ai le le faailoaina o igoa e ala i le polokaina avanoa i soʻo se tasi o ana faʻamatalaga mo le silia ma le 500 kamupani o loʻo naunau e aoina faʻamatalaga a le tagata lava ia mai tagata faʻaaoga.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi ghostery?

E mafai ona e siiina Ghostery peʻea vave mai le sootaga i le faaiuga o le tusitusiga, pe maua oe lava. Ina ia faia lea mea, kiliki i le browser menu button ma i le lisi e aliali mai, alu i le Avanoa Faaopopo - Sala.

E tatau ona tatou o atu i le faʻalauteleina faleoloa, o lea i le pito o le itulau, kiliki i luga o le sootaga "Faʻatelega faʻalautele".

I le itu tauagavale o le faleoloa faamalama, ulu atu i le igoa o le faʻaopoopoga i le pa faʻamatalaina - Ghosteri.

I le poloka "Tufaaga" o le muamua i le lisi e faʻaalia ai le lautele o loʻo tatou sailia. Faʻaopopo i le browser e kiliki i le itu taumatau o le ki Faatuina.

A maeʻa le faʻapipiʻi faʻapipiʻi, o le a faʻailoga o se aulelei ma le aulelei foliga o le a faʻaalia i le pito i luga taumatau o le browser.

Faʻafefea ona faʻaaoga le ghostery?

1. Kiliki i luga o le Ghostery icon e faʻaalia ai le faʻalautelega menu. O le a faʻafeiloaʻi mai se faʻamalama e aliali mai i luga o le lau, lea e te manaʻomia ai le kiliki i le aū aʻa e faʻasolosolo atili ai.

2. O le polokalama o le a amataina se tamai aʻoaʻoga vasega e mafai ai ona e malamalama i le faʻavae o le faʻaaogaina o le polokalama.

3. A maeʻa le faʻasalalauga, o le a tatou o atu i se '' upega tafaʻilagi e mautinoa e aoina faʻamatalaga e uiga i tagata faʻaaoga - lenei yandex.ru. O le taimi lava e te alu i le '' upega tafaʻilagi, Ghostery o le a mafai ona iloa ai le siakia o bug na tuʻuina i luga, o se taunuuga o le a latou numera atoa o le a faʻaali saʻo i luga o le faʻafanua faʻailoga.

4. Kiliki i luga o le faʻaopopoga icon. Built-in meafaigaluega mo le polokaina ituaiga eseese o bugs ua le atoatoa. Ina ia faʻaagaina latou, o le a manaʻomia oe e faʻaliliuina le faʻamau fesuiaiga i le tulaga galue, pei ona faʻaalia i le ata ata i lalo.

5. Afai e te manaʻo i le aneti filifilia e galue i taimi uma i luga o se upega tafailagi, i le itu taumatau o le faʻamau ki, kiliki i luga o le siaki siaki faailoga ma vali lanu meamata.

6. Afai mo soʻo se mafuaʻaga e te manaʻomia e faʻamutaina le polokaina o pamu i luga o le 'upega tafaʻilagi, i le pito i lalo o le Ghostery menu kiliki i le faʻamau "Faalologo Loka".

7. Ma le mea mulimuli, afai e te manaʻo i ai le 'upega tafaʻilagi manaʻomia faʻatagaina e faʻagaioia bugs, faʻaopopo i le paʻepaʻe lisi ina ia Skoster sikoa.

Ghostery o se sili gaogao mea faigaluega mo le Google Chrome browser, o le a puipuia lau oe lava avanoa mai le sipai e ala i faʻasalalauga ma isi kamupani.

Sii maia le Ghostery mo Google Chrome e aunoa ma se totogi

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Pin
Send
Share
Send