E le sync iPhone ma iTunes: o mafuaʻaga autu o le faʻafitauli

Pin
Send
Share
Send


O tagata uma e faʻaaogaina le Apple e masani i le iTunes ma faaaoga e le aunoa. Ile tele o taimi, o lenei faʻasalalauga tuʻufaʻatasia e faʻaaogaina e tuʻufaʻatasia ai masini Apple. O lenei o le a tatou nonofo i luga o le faafitauli pe a le iPhone, iPad poʻo le iPod le o gatasi ma iTunes.

O mafuaʻaga e ala ai i le Apple masini e le o tuʻufaʻatasia iTunes e ono lava. O le a matou taumafai e auiliili lelei lenei faʻafitauli, ma tago i mea e sili ona ono mafuaʻaga o le faʻafitauli.

Faʻamolemole ia vaʻai mai afai o se mea sese i se faʻamaumauga faʻaalia i luga o le iTunes laupepa i le taimi o le faiga o le synchronization, matou fautua atu e te kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga lalo - e ono o lau mea sese ua uma na parsed i luga o la matou '' upega tafaʻilagi, o lona uiga o le faʻaaogaina o i luga o fautuaga, e mafai ona e vave faaleleia faʻafetaui faafitauli.

Aisea ua le fesoʻotaʻi ai laʻu iPhone, iPad, ma le iPod ma le iTunes?

Mafuaaga 1: faʻaletonu masini

Muamua lava, feagai ma le faafitauli o synchronizing iTunes ma le gadget, oe tatau ona mafaufau e uiga i se ono faiga le manuia lea e mafai ona toe faaleleia a masani reboot.

Toe amata le komepiuta i le masani masani, ma i luga o le iPhone, tuʻu i lalo le mana faamau seia oʻo i le faʻamalama na faʻaalia i le ata i lalo o aliali mai i luga o le lau, pe a uma ona e manaʻomia le swipe taumatau i le itu Tapē.

A maeʻa ona toe ola lelei le masini, amata loa, faatali mo le maeʻa ona i ai i le atoa ma taumafai e toe oʻo mai le taimi.

Mafuaʻaga 2: Le faʻaogaina tuai o iTunes

Afai e te manatu o le taimi lava e te faʻapipiʻi ai iTunes i lau komepiuta, e le manaʻomia le faʻafouina, ona e sese lea. Le le lomiga tuai o iTunes o le lona lua sili ona lauiloa mafuaʻaga mo le le mafai ona sync iPhone iTunes.

Pau lau mea e fai o le siaki iTunes mo lata. Afai foʻi e maua se faʻamatalaga lata mai, e manaʻomia ona e faʻapipiʻi, ma toe amata le komipiuta.

Mafuaaga 3: iTunes crashes

E le tatau ona le aofia o le mea moni o se aʻafia ogaoga mafai ona tupu i luga o le komupiuta, o se taunuuga o le iTunes amata amata galue le sese.

Ina ia faaleleia le faʻafitauli i lenei tulaga, e tatau ona uninstall iTunes, ae a maeʻa ona faia atoa: uninstall e le gata o le polokalama lava ia, ae faapea foi isi oloa Apple faapipii i luga o le komepiuta.

A maeʻa le aveeseina o le iTunes, toe amata le komipiuta, ona toina mai lea o le iTunes tufatufaina mai le tulaga aloaia a le 'upega tafaʻilagi a le tagata atiaeina ma faʻapipiʻi i luga o le komepiuta.

Sii mai iTunes

Mafuaaga 4: le mafai ona faatagaina

Afai e le avanoa ia te oe le synchronization faamau, mo se faʻataʻitaʻiga, e lanu efuefu, ona mafai lea ona e taumafai e toe faʻatagaina le komipiuta o loʻo faʻaogaina le iTunes.

Ia faia lenei mea, i le pito i luga o iTunes kiliki i luga o le laupepa "Teugatupe"ma alu atu loa i le tulaga "Faʻatagaina" - "Aveesea le komipiuta lenei".

A maeʻa lenei faiga, e mafai ona toe faʻatagaina le komipiuta. Ina ia faia lea, alu i le lisi mea "Teugatupe" - "Faʻatagaina" - "Faʻatagaina lenei komipiuta".

I le faʻamalama e matala, ulufale i totonu le password mo lau Apple ID. I le ulufale saʻo le upu faataga, le faiga o le a logoina oe i le manuia faʻatagaina o le komepiuta, pe a uma lea e tatau ona e taumafai e faʻavasega le toe masini.

Mafuaaga 5: faʻafitauli uaea USB

Afai o loʻo e taumafai e faʻavasega e ala i le faʻafesoʻotaʻi o le masini i se komupiuta e ala i se USB cable, ona e tatau lea ona e masalomia ua le o lelei le uaea.

Le faʻaaogaina o se non-original cable, e le tatau ona e maofa ai e le o avanoa le synchronization mo oe - O masini Apple e matua maaleale i lenei tulaga, ma o le mea lea, le tele o isi e leai ni tisaini ua na o le le iloa e gadgets, i le sili ona faʻatagaina oe e te faʻatagaina le peʻa.

Afai e te faʻaaogaina se uaea muamua, iloilo lelei mo soʻo se ituaiga o mea faʻaletonu i le umi atoa o le uaea, pe i luga o le soʻoga lava. Afai e te masalosalo o se faʻafitauli e mafua mai i se uaea sese, e sili atu le suia o ia, mo se faʻataʻitaʻiga, i le nono atoa o se uaea mai se isi faʻaaogaina masini apu.

Mafuaaga 6: USB port خراب

E ui o se mafuaʻaga tutusa mo le faʻafitauli e aliali mai e seasea tupu, e leai se tau o mea pe a naʻo oe toe faʻafesoʻotaʻi le uaea i se isi uafu USB i le komepiuta.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o loʻo e faʻaogaina se komupiuta komipiuta, faʻafesoʻotaʻi le uaea i le taulaga i tua o le system unit. E le gata i lea, o le masini e tatau ona tuʻuina saʻo i le komipiuta, e aunoa ma le faʻaaogaina o soʻo se tagata, mo se faʻataʻitaʻiga, USB hubs poʻo uafu fausia i totonu o le keyboard.

Mafuaʻaga 7: Apple device crashes

Ma le mea mulimuli, afai oe i le leiloa e fofo ai le faʻafitauli o synchronizing le masini ma le komepiuta, e tatau ona taumafai e toe seti le faʻatulagaina i luga o le masini mea.

Ia faia lenei mea, tatala le tusi talosaga "Tulaga"ma alu atu loa i le vaega "Faavae".

Alu i le pito i lalo o le itulau ma tatala le vaega Toe setiina.

Filifili aitema "Toe seti uma tulaga", ma faʻamautu loa le amataga o le faʻagasologa. Afai e le i suia le tulaga pe a maeʻa le toe setiina, e mafai ona e taumafai e filifili le aitema i le lisi e tasi Tape Mataupu ma Faʻatulaga, lea e toe faʻafoʻi mai le galuega a lau gadget i le setete, pei a maeʻa ona mauaina.

Afai ua e maumau e foia le synchronization faafitauli oe lava, taumafai e faʻafesoʻotaʻi Apple Support i lenei sootaga.

Pin
Send
Share
Send