Faʻamuta le faʻaali o le ata kisi i le MS Word pepa

Pin
Send
Share
Send

O le faʻatulafonoina grid i le Microsoft Word o laina manifinifi na aliali mai i se pepa ile view mode. “Itulau Faʻataʻitaʻi”, ae e le lolomiina i le taimi e tasi. E le faʻatagaina, ua le faʻatagaina lenei lau, ae i nisi tulaga, ae maise pe a galue ai ma mea faʻapitoa mea ma faʻailoga, e manaʻomia tele.

Lesona: Faʻafefea ona faʻavasega foliga i Word

Afai o loʻo aofia ai le grid i le Word tusitusiga o loʻo e faigaluega ai (masalo na faia e se isi tagata faʻaaoga), ae naʻo le faʻalavelave ia te oe, e sili atu le tape o lona faʻaali. E uiga i le auala e aveʻesea le kalafi grid i le Word ma o le a tatou talanoaina i lalo.

E pei ona taʻua i luga, o le grid o loʻo faʻaalia na o le "Itulau Layout" mode, e mafai ai ona mafai pe le atoatoa i le laupepa 'Vaʻai'. Le tutusa laupepa e tatau ona tatalaina e faʻamuta le faʻatulagaina o grid.

1. I le laupepa 'Vaʻai' i le kulupu "Faaali" (muamua "Faaali pe nana"le tatalaina le pusa i autafa o le faʻataʻitaʻiga “Vaega”.

2. O le grid faʻaali e tape, nei e mafai ona e galue ma le pepa tuʻuina atu i le auala o loʻo e masani ai.

Ui i lea, i le lava tabs oe mafai faʻatagaina pe faʻaleaogaina le faipule, e uiga i penefiti lea ua uma ona tatou talanoa i ai. I se faʻaopopoga, o le pule e fesoasoani e le gata faʻasolosolo i luga o le laupepa, ae ia setiina laupepa tapulaʻa.

Lesona i luga o le autu:
Faʻafefea ona faʻatagaina le pule
Tab i le Upu

Na o le pau lava lena. I lenei laupepa puʻupuʻu, na e aʻoaʻoina pe faʻafefea ona aveese se grid i Upu. A o e malamalama, e mafai ona e faʻaola pe a manaʻomia i le tutusa auala.

Pin
Send
Share
Send