Faʻafefea ona toe tatala se gaioiga i le Photoshop

Pin
Send
Share
Send


A galulue faʻatasi ma Photoshop masani ona i ai le manaʻomia e faʻaleaogaina ni mea sese. Lenei o se tasi o mea lelei o ata faʻapitoa ma faʻanumeraina ata: e le mafai ona e fefe e fai se mea sese pe alu mo se faʻamalosi tino. A uma mea uma, e i ai lava le avanoa e aveese ai faʻafitauli e aunoa ma le afaina o le uluaʻi poʻo le galuega autu.

O lenei pou o le a talanoaina pe faʻafefea ona toe tatala se taotoga mulimuli i le Photoshop. E tolu auala e faia ai lenei mea:

1. Keyboard auala 'alo
2. Meaai poloaiga
3. Faaaogaina talafaasolopito

Sei o tatou auiliiliina i latou auiliiliga.

Faiga numera 1. Keyboard auala 'alo Ctrl + Z

Uma tagata poto masani faʻaaogaina ua masani i lenei auala o le toe tatala o gaioiga mulimuli, aemaise lava pe a ia faʻaaogaina tusitusiga faatonu. O se faʻatulagaina faiga lea ma o loʻo i ai nei i le tele o polokalame. A e kiliki i luga o lenei tuʻufaʻatasiga, o gaioiga mulimuli e faʻaleaogaina faasologa seʻia taunuʻu le faʻaiuga manaʻomia.

I le tulaga o Photoshop, o lenei faʻatasiga ei ai ona lava uiga - e naʻo le tasi le mea e galue ai. Matou te avatu se tamaʻi faʻataʻitaʻiga. I le faʻaaogaina o le Brush tool, tusi ni mea se lua. Fetaomi Ctrl + S aveese le mea mulimuli. O le toe tosoina o le a le toe aveeseina le seti muamua le taimi, ae naʻo le "tape le tape", o lona uiga, toe faʻafoʻi le tulaga lona lua i lona tulaga.

Faiga numera 2. Laasaga i tua menu poloaiga

O le auala lona lua e toe tatala ai le gaioiga mulimuli i Photoshop o le faʻaaoga lea o le menu poloaiga Laa i tua. Lenei o se sili atu filifiliga filifiliga aua e mafai ai ona e faʻamuta le manaʻomia o numera o gaioiga sese.

O le mea masani, o le polokalame ua faʻatagaina e faaleaogaina 20 Le gaioiga lata mai a le tagata. Ae o lenei numera e mafai faʻafaigofie ona faʻateleina ma le fetaui lelei.

Ina ia faia lenei mea, alu i totonu aitema i le faʻasologa "Faʻasaʻoina - Faʻatonuga - Faʻafiafiaga".

Ona i totonu o le sub "Talafaʻasolopito o gaioiga" le manaomia parameter parameter ua setiina. O le avanoa e avanoa mo le tagata faʻaaoga o 1-1000.

Lenei metotia o le aveeseina o le lata tagata faaaoga gaioiga i Photoshop e talafeagai mo i latou e fiafia e faʻataʻitaʻi ma eseese foliga o loʻo saunia e le polokalama. O lenei lisi faʻatonuga e aoga foʻi mo tagata amataina ile atinaʻeina ole Photoshop.

E faigofie foʻi ona faʻaaoga se tuʻufaʻatasiga FMTL + ALT + S, o loʻo tofia i lenei 'au e tagata atiae.

E taua le maitauina o loʻo iai foʻi se galuega faʻatonutonu a le Photoshop e toe faʻafoi ai le faʻagaioiga o le gaioiga mulimuli. E faʻaaogaina le faʻaaogaina o le lisi poloaiga. Ala i luma.

Faiga numera 3. Faaaogaina o le History Palette

O loʻo i ai se faʻaopoopoga faamalama i luga o le autu faamalama o Photoshop "Talafaasolopito". E puʻeina uma faʻatinoga gaioiga na faia pe a galue ma se ata poʻo se ata. Ua faʻaali nei laina taʻitasi o se laina ese. O loʻo i ai le ata faʻailo ma le igoa o le faʻagaioiga poʻo le mea faigaluega na faʻaaogaina.


Afai e leai sau faʻamalama i luga o le laupepa autu, ona mafai lea ona e faʻaali e ala i le filifiliina "Faamalama - Talafaasolopito".

I le tulaga masani, Photoshop faʻaalia se talaʻaga o 20 tagata faʻaaogaina galuega i le palama faʻamalama. O lenei faʻamalama, pei ona taʻua i luga, e faigofie ona suia i le laina o le 1-1000 e faʻaaoga ai le lisi "Faʻasaʻoina - Faʻatonuga - Faʻafiafiaga".

Faaaogaina Talafaasolopito e matua faigofie. Na o le kiliki i luga o le laina talafeagai i lenei faʻamalama ma le polokalame o le a toe foʻi atu i lenei setete. I lenei tulaga, o gaioiga uma mulimuli ane o le a faʻaalia le lanu efuefu.

Afai e te suia le setete filifilia, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga se isi mea faigaluega, ona uma ai lea o gaioiga mulimuli ane faʻailoaina i le efuefu o le a soloia.

O lea, e mafai ona e toe tatala pe filifili se isi gaioiga muamua i le Photoshop.

Pin
Send
Share
Send