Suia YouTube i le Magic Actions mo YouTube add-on mo Mozilla Firefox

Pin
Send
Share
Send


Mai uma vitio talimalo nofoaga i le salafa o le lalolagi, YouTube ua mauaina faapitoa lauiloa. Lenei lauiloa punaoa ua avea ma nofoaga e sili ona fiafia i ai mo le tele o tagata e faʻaaogaina: iinei e mafai ona matamata i ata e sili ona e fiafia iai i ata TV, faʻasologa, musika ata vitio, vlogs, maua ai ni auala manaia ma sili atu. Ina ia mafai ona faʻafaigofie asiasi atu i le 'upega tafaʻilagi YouTube e ala i le Mozilla Firefox browser, na faʻatinoina ai le Magic Actions mo YouTube faʻaopoopo.

Magic Actions mo YouTube o se faʻaopoopo faʻapitoa i le Mozilla Firefox browser e faʻatagaina oe e faʻalauteleina le gafatia o le YouTube 'upega tafaʻilagi i le faʻapipiʻiina o faʻamau aoga.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Magic Actions mo YouTube mo Mozilla Firefox

1. Mulimuli i le sootaga i le iʻuga o le tusitusiga i le aloaia website a le tagata atiaeina. Alu i lalo le itulau ma kiliki i le faamau "Faaopopo i le Firefox".

2. O le tagata suʻesuʻe e manaʻomia le faʻatagaga e download ai le faʻapipiʻi, ina ua maeʻa ona faʻapipiʻiina lea.

Ina ua mavae ni nai minute, o le Magic Actions mo YouTube add-on o le a faʻapipiʻiina i lau browser.

Faʻafefea ona faʻaaoga le Magic Actions mo YouTube

Alu i le YouTube ma tatala soʻo se vitio. Tonu i lalo ifo o le vitio o le ae vaʻai i le foliga mai o se meafaigaluega i mea faigaluega.

O le muamua faamau e nafa ma le fesuiaʻiga i le tulaga aloaia a le 'upega tafaʻilagi a le tagata atiaʻe, ma le lona lua i le itulau o le YouTube auala o le Magic Actions mo YouTube faʻaopoopo.

O le kiliki i luga o le ki ki, i se isi laupepa i luga o le lau, o le a faʻaalia se faʻamalama e mafai ai ona e faʻatonutonuina le tulaga o foliga mai luga o le upega tafaʻilagi ma faʻataʻitaʻiga tapulaʻa. Mo se faʻataʻitaʻiga, iinei e mafai ona e faʻatinoina le polokaina faʻasalalauga i luga o le '' upega tafaʻilagi, le tele o le tagata taʻalo, faʻamuta le otometi ona faʻalauiloa o le vitio pe a tatalaina, ma sili atu.

O le lona fa o aikona ma le ata o le ata o le a liliuina ai le tagata faʻatau, faʻatagaina oe e matamata i vitio e aunoa ma le YouTube mea taua e ono faʻalavelave ai i le masani vaʻaiga.

O le faʻamasino lima o loʻo i ai foʻi se laʻititi vale laupepa e puʻeina mai le YouTube, e leai ni mea e le tatau ai e faʻalavelave i le vaʻai, ma e mafai foi ona suia le tele o le vitio faʻaaoga le uili uili.

O le ono faamau ma le lapotopoto uʻamea e mafai ai ona e taʻalo pea ma matala le vitio puʻeina.

Ma le mea mulimuli, o le oʻomiina o le fitu faʻamau ma le ata o le mea pueata o le a faʻatagaina oe e puʻe se ata o le taimi lea o loʻo taʻalo ai nei pe taofia i totonu o le vitio. Mulimuli ane, mafai ona sefe le screenshot i le komepiuta i le manaʻomia lelei.

Afai o oe o se tagata malosi YouTube tagata, ia mautinoa e faʻapipiʻi le Magic Actions mo YouTube faʻaopoopo i lau Mozilla Firefox. Faatasi ai ma le, matamata o se vitio o le a sili atu sili malie, ma le '' upega tafaʻilagi e mafai ona toe mamanuina ia fetaui ma ou manaʻoga.

Siiina Magic Magic Actions mo YouTube leai se totogi

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Pin
Send
Share
Send