Faʻavave Dial Visual Bookmark mo Mozilla Firefox

Pin
Send
Share
Send


Ina ia mafai ona ulufale atu taua ma masani ona asia itulau, o le Mozilla Firefox browser ei ai le tomai e faʻaopopo faʻailoga. Ole anapogi Dial o se vaega lona tolu visual bookmarking fofo lea e mafai ai ona e faia web surfing e ala i Mozilla Firefox sili atu faigofie ma lelei.

Telefoni Dial - Mozilla Firefox browser add-on, o se faigofie potu ma foliga vaʻaia. Faʻaaogaina vaʻaia tusi faʻailoga, e mafai ona e faʻatulagaina lau galuega e sili atu le lelei lelei, aua o loʻo iai faʻailoga uma ma itulau atoa ma faʻailoga e masani lava ona vaʻaia.

Faʻafefea ona fai se sao telefoni mo Mozilla Firefox?

E mafai ona e alu vave i le Fast Dial download itulau mo Mozilla Firefox le faʻaaogaina o le soʻotaga i le iʻuga o le tusitusiga, pe maua lenei faʻaopopo oe lava ia i totonu o le faʻaleleia o faleoloa.

Ina ia faia lea mea, kiliki i luga o le lisi ki i le pito i luga taumatau o le browser ma i le faʻamalama e aliali mai, tatala le vaega "Faaopopo".

I le pito i luga taumatau o le faamalama, i le pa suʻe, faʻaofi le igoa o le manaʻomia faʻaopoopo (Telefoni viliona kiliki lea o le Enter ulufale e faʻaali ai le sailiga tali.

O le faʻaopopoga o le a faʻaalia muamua i luga o le lisi. Kiliki le ki i le itu taumatau Faatuinae faʻaopopo i ai i le Firefox.

Ina ia maeʻa le faʻapipiʻiina, e tatau ona toe amataina le polokalama. Afai e te fia faia i le taimi nei, kiliki i le ki Toe amata nei.

Faʻapefea ona faʻaaoga Fast Dial?

O le Anapogi Dial add-on faamalama o le a faʻaalia i taimi uma e te faia ai se laupepa fou i le browser.

E ui o le faʻaopopoga faamalama foliga atoatoa gaogao, ma o lau galuega o le faʻatumu i le faʻamalama gaogao ma faʻailoga fou.

Faʻapefea ona faʻaopopo se faʻailoga i le Fast Dial?

Kiliki i le gaogao faamalama ma le itu agavale tauagavale. O le faʻamalama o le a aliali mai i luga o le laupepa, i totonu i le koluma "Tuatusi" e te manaʻomia ona ulufale i le itulau URL. A talafeagai, ile koluma Ulutala ulu atu le igoa o le itulau, ma faʻatumu isi faʻamatalaga i lalo.

Alu i le tab "Avanoa". I le koluma "Logo" mafai ona e faʻauluina lau oe lava ata mo le 'upega tafaʻilagi (pe afai e te siakiina le pusa "Muai Vaaiga", le faʻailoaina o le itulau laupepa i le faʻamalama o le visual bookmark). Ole laina i lalo ile kalafi Hotkey e mafai ona e tofia soʻo se ki, kiliki i luga o le a otometi le tatalaina o matou faʻailoga. Fetaomi faamau Ua leleie sefe ai le tusi.

Faʻatumu uma avanoa faʻamalama i le auala tutusa.

Faʻafefea ona faʻavasega faʻailoga?

Ina ia vave maua le vae vae i le lisi o faʻaaliga vaaia, e mafai ona faʻavasega i latou i le faʻasologa saʻo. Ina ia faia lea mea, uu mau i lalo le faailogatusi ma le isumu ma amata faʻasolo atu i se tulaga fou, mo se faʻataʻitaʻiga, i le va o isi tusi e lua.

O le taimi lava e te tatalaina le faamau ki, le tusi o le a faʻamautu i lona nofoaga fou.

I le faaopoopo atu i le tusiaina sorting, Fast Dial maua ai ni filifiliga mo otometi sailiili. Ina ia faia lenei mea, taumatau kiliki i soo se laupepa. O le a au maimoa menu o le a aliali mai i luga o le lau, lea e te manaʻo ai e alu i le mea "Faʻavasega"ona filifili ai lea o le filifiliga e tatau.

Faʻafefea ona auina atu i fafo poʻo le faʻatauina o tusi?

Afai e te faʻaoga vave le telefoni i se isi komupiuta, ona e maua lea o le avanoa e faʻatau atu ai i fafo au faailogatusi ma teu i lau komupiuta o se faila, ina ia mulimuli ane e mafai ona e faʻauluina mai i soʻo se taimi.

Ina ia auina atu i fafo tusi faailo, taumatau kiliki i soʻo se faʻailoga ma i le faʻamalama e aliali mai, filifili "Auina atu i fafo". O le Windows Explorer o le a aliali mai i luga o le mata, lea e te manaʻomia e taʻu ai le nofoaga o le a faʻasaoina tusi faʻailoga, ma tuʻuina foi ia i latou se igoa patino.

E tusa ai, ina ia faʻaulu mai tusi i totonu Faʻavave Dial, taumatau-kiliki i soo se tusi ma filifili "Auina mai". O le tagata faʻaalia o le a aliali mai i luga o le lau, i totonu o oe o le a manaʻomia e taʻu ai se faʻailogaina faila.

Faʻapefea ona tape lau faʻailoga vaʻaia?

Afai i totonu o se mea faʻapitoa faʻailoga tusi e te le toe manaʻomia, ona mafai lea ona faigofie ona aveʻesea mai le Fast Dial. Ina ia faia lenei mea, taumatau-kiliki i luga o le tusi tusi ma i totonu o le lisi menu e aliali mai, filifili le aitema Tapē. Faamautu le tapeina o le tusi tusi e faamaea ai.

Faʻafefea ona faʻaopopo folau?

Ina ia mafai ona mauaina gofie atoa le poloka o faʻailoga, o le a talafeagai pe a e faʻavasega i latou i faʻasologa.

Ina ia fausia se faila i le Fast Dial, taumatau-kiliki i luga o se avanoa avanoa ma alu i Faaopopo - Faila.

O le a aliali mai se faʻamalama i luga o le laupepa lea e tatau ai ona e ulufale i se igoa mo le faila. Alu ile tab "Avanoa"A manaʻo, e mafai ona e faʻauluina se logo mo le map.

Kiliki i se faila e tatala ai ana mea. O le mata o le a faʻaali matala matala, lea, toe, o le a manaʻomia e faʻatumu i faʻailoga vaʻaia.

Ole anapogi Dial o se faigofie faigofie o faʻaaliga vaʻaia, e le ova aveina ma faʻapitoa foliga ma tulaga. Afai o loʻo e vaʻai mo faigofie faʻaaliga vaʻaia, e mautinoa lava o lenei faʻaopopo o le a apili atu ia te oe, ae afai o galuega aoga e taua ia te oe, faʻalogo i le Speed ​​Dial add-on.

Download sau faʻavave mo le Mozilla Firefox leai se totogi

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Pin
Send
Share
Send