Hola VPN Faʻaopopoga mo Mozilla Firefox Browser

Pin
Send
Share
Send


Ae paga lea, e le mafai ona faʻatumauina le le faailoaina o igoa i luga ole Initaneti, ae afai, mo se faʻataʻitaʻiga, e te manaʻomia le mauaina o avanoa i poloka 'upega tafaʻilagi (kamupani, faʻatonu o le pulega poʻo ona o le sau i totonu o se faʻasaina), Hola o le a faʻatagaina lenei galuega mo le Mozilla Firefox browser.

Hola o se faʻapipiʻi faʻapitoa add-on e faʻatagaina oe e suia lau moni tuatusi IP i le IP o so o se isi atunuu. Ma talu ai o le a suia lau nofoaga i luga o le Initaneti, avanoa i poloka 'upega tafaʻilagi o le a matala.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Hola mo Mozilla Firefox?

1. Mulimuli i le sootaga i le iʻuga o le tusitusiga i le aloaia website a le tagata atiaeina. Kiliki le ki Faatuina.

2. Muamua, o le a fesiligia oe e filifili se peleni mo le faʻaaogaina o Hola - e mafai ona avea ma se fua fua fua pe saʻo foi mo se lomiga. O le mea e lelei ai, o le tau fua mai a Hola ua lava mo le tele o tagata masani masani, o le mafuaaga lea o le a tatou taofi ai iina.

3. O le sitepu lona lua o le faʻapipiʻi lea o se faila exe i lau komipiuta e tatau ona e faʻatautaia e ala i le faʻapipiʻi o le polokalama i lau komepiuta.

Faʻamolemole faʻapea afai e te fuafua e faʻaaoga naʻo Hola i le Mozilla Firefox browser, ona e le tatau lea ona faʻapipiʻi le polokalama i lau komipiuta, aua o se faʻapitoa faʻapitoa sailiga mai Hola faʻatatau i Chromium, lea ua uma ona i ai uma mea na muamua faʻapipiʻiina mo le le iloa ma vave web surfing aunoa ma faʻasalalauga.

4. Ma le mea mulimuli, e tatau ona e faʻatagaina le download, ona faʻapipiʻiina lea o le browser add-on Hola, lea e tuʻufaʻatasia i Firefox.

Le faʻapipiʻiina o Hola mo Mozilla Firefox mafai ona faʻamaeʻaina faʻataunuʻuina pe a faʻaalia se faʻaaliga faʻaopo i luga o le tulimanu pito i luga o le browser.

Faʻafefea ona faʻaaoga Hola?

Kiliki i luga o le Hola icon i le pito i luga taumatau o le browser e tatala ai le add-on menu. I le lisi e aliali mai, kiliki i le aikona faʻatasi ai ni pa se tolu ma i le pop-up lisi, filifili Ulufale.

E faʻataʻitaʻiina oe ile laupepa ole Hola, ma e manaʻomia ona e alu i totonu mo nisi galuega. Afai e leai sau Hola teʻaiga, e mafai ona e faʻaaogaina e faʻaaoga ai lau imeli tuatusi pe ulufale i lau Google poʻo le Facebook o loʻo iai.

Taumafai e te alu i le poloka 'upega tafaʻilagi, ma kiliki i luga o le Hola aikona. O le faʻaopopoina vave faʻaosofia oe e filifili le atunuʻu o le ae avea nei.

I le taimi lava e maeʻa ai, o le poloka itulau o le a toe amataina, ae o le taimi lea o le a tatala, ma i le faʻaopopo e tatau ona e maitau pe o le IP tuatusi filifilia na fesoasoani ia te oe e ulufale ai i le poloka nofoaga.

Hola o se faigofie faʻaopoopo mo le Mozilla Firefox browser o le a taofia ai le faʻatapulaʻa i 'upega tafaʻilagi punaoa ua poloka mo mafuaʻaga. O le faila faʻaluaina faʻafiafiaina e ui lava i le i ai o le totogi saofaga, o le au faʻatupulaia e le faʻatapulaʻaina tele le faʻasalalauga fua.

Sii mai Hola mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Pin
Send
Share
Send