Fesoasoani i le Vitio: faʻaopopo i luga o le puʻeina o leo ma ata i Mozilla Firefox

Pin
Send
Share
Send


Afai e te faʻaaogaina le Mozilla Firefox browser, ona faʻaaoga lea o lenei upega tafailagi o loʻo i ai se faleʻoloa faʻalautele faleʻoloa o loʻo i ai le tele o mea aoga e faʻalautele ai agavaʻa o le browser. O se tasi o faʻaopoopoga o le Video DownloadHelper.

Vitio DownloadHelper o se faʻasalalauga lauiloa faʻateleina mafai ai ona e download ala o faʻasalalauga faila mai lauiloa web punaoa. O le mea lea, pe a fai o oe muamua e mafai ona matamata ata tifaga ma faʻalogologo i musika i luga o le laina na o luga o le initoneti, nei, pe a manaʻomia, o faila fiafia e mafai ona laʻuina i lalo i lau komepiuta.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Video DownloadHelper mo Firefox?

E mafai ona e alu agaʻi i lalo i lalo Lomiga o le tusiga, Fesoasoani i Mozilla Firefox

Ina ia faia lenei mea, tatala le lisi lisi i le pito i luga taumatau ma i le faʻamalama e aliali mai, alu i le vaega "Faaopopo".

I le faʻamalama e matala, i le pito i luga taumatau, ulufale i le igoa o le faʻaopopo o loʻo e sailia ma kiliki le Faʻamau faamau.

I le faʻaalia o iʻuga, o le faʻaopopoga o loʻo tatou sailia o le a lisiina muamua ile lisi. Ina ia faʻaopopo i ai mo Mozilla Firefox, kiliki le ki i le itu taumatau Faatuina.

O le taimi o le faʻaopopoga faʻapipiʻi ua maeʻa, o se tamai icon o le Vitio DownloadHelper faʻaopoopo o le a faʻaalia i le pito i luga taumatau.

Faʻafefea ona faʻaaoga le Video DownloadHelper?

O le numera o loʻo faʻaalia i luga o le faʻailoga faʻailoa le numera o faila o avanoa mo download. Mo se faʻataʻitaʻiga, tatou te mananaʻo e download se faʻasologa o la tatou fiafia i ai. Ina ia faia lea mea, alu i le vitio page, tuu le vitio e taalo ai, ona kiliki ai lea i le Video DownloadHelper aikona.

Ma o lenei laititi le lavelave e aliali mai - o se faʻaopopo e mafai ona faʻaalia ai e le gata o le vitio tatou te manaʻo e sii maia, ae faʻapea foi ma faʻasalalauga, isi vitio, faʻapea foi ma isi vitio ma leo mea o loʻo avanoa i luga o le itulau.

O iinei e te manaʻomia le filifilia o le faila e te manaʻo e download e faʻavae i luga o lona igoa, tele ma lelei. I le filifilia o le faila, kiliki i le itu taumatau o luga o le faʻailoga faailoga. I la matou mataupu, e naʻo le tasi le faila e avanoa i luga ole laupepa, o le mea lea e naʻo matou ofo atu e download.

Se faʻaopoopoga faamalama o le a aliali mai i luga o le lau, lea kiliki i luga o le faamau "Vave Sii mai".

Ua amata le download faila. O le taimi lava e download ai, o le a aliaʻe mai se feʻau i luga o le laupepa faʻamaonia le faʻamaeaina maeʻa o le download.

O se isi faʻailoga o le a aliali mai i le itu taumatau o le Video DownloadHelper, o loʻo faʻatagaina ai oe ona vave faʻaalu e faʻaalu le faila faila.

O le Downloader Helper mo Mazila e le o se mea sili ona faigofie ma mautu le faʻaopoopoga mo le Mozilla Firefox browser. Peitaʻi, naʻo le pau lea o le faʻaopopoga e mafai ai ona e puʻeina le leo ma mea puʻeata mai le tele o nofoaga i luga o le Initaneti, lea sa i ai muamua le mafai na e vaʻai (faʻalogo) na o luga o le lugalaina.

Sii maia le Vitio Download Fesoasoani i Mozilla Firefox mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Pin
Send
Share
Send