Faʻafefea ona faʻatinoina le WebGL i le Mozilla Firefox

Pin
Send
Share
Send


O le tuʻufaʻatasiga o le Mozilla Firefox browser e aofia ai le anoanoai o vaega o loʻo tuʻuina atu i le upega tafailagi foliga eseese. O le aso o le a tatou talanoa ai e uiga i le mafuaʻaga WebGL i Firefox, faʻapea foi ma le auala e mafai ai ona faʻaogaina lenei vaega.

WebGL o se faʻapitoa faapitoa faʻavae-faʻavae tusi matata o loʻo nafa ma le faʻaalia o se ata tolu-ata i se browser.

I le avea ai o se tulafono, i le Mozilla Firefox browser, WebGL tatau ona faʻagaioia i le tulaga masani, ae ui i lea, o nisi tagata faʻaaoga e feagai ma le mea moni o WebGL i le browser e le aoga. Lenei e mafai ona mafua mai i le mea moni o le vitio pepa o se komipiuta poʻo le komepiuta le lagolagoina le masini vave, ma o lea WebGL mafai ona le toe aoga i tulaga le lelei.

Faʻafefea ona mafai WebGL i Mozilla Firefox?

1. Muamua lava, alu i lenei itulau e faʻamaonia ai ua aoga WebGL mo lau browser. A e vaʻai i se feʻau, pei ona faʻaalia i le ata i lalo ifo, o loʻo sologa lelei mea uma, ma e malosi le WebGL i le Mozilla Firefox.

Afai e te le vaʻai i le poloka poloka i totonu o le browser, ma o loʻo faʻaalia se feʻau i luga o le ata e uiga i le mea sese poʻo le leai se saʻo o faʻagaioiga o WebGL, ona pau lea o le matou faʻaiuga o le WebGL i lau browser e le ola.

2. Afai oe talitonu i le le aoga o WebGL, e mafai ona e alu i le faʻagaioiga o lona faʻatoagaina. Ae muamua e te manaʻomia e faʻafou le Mozilla Firefox i le faʻaaliga lata mai.

3. I le tuatusi pa o Mozilla Firefox, kiliki i le sootaga nei:

e uiga i: config

O le lapataiga lapataiga o le a aliali mai luga o le laupepa, lea e tatau ai ona e kiliki i le faʻamau "Ou te folafola atu o le a ou faaeteete.".

4. Valaau le faʻasologa sailiiliga i le oomiina o le Ctrl + F. O le a manaʻomia ona e mauaina le lisi lea o tapulaʻa ma ia mautinoa o le "moni" e i le itu taumatau o taʻitasi:

webgl.force-mafai

webgl.msaa-malosi

layer.acceleration.force-mafai

Afai o le taua o le "sese" i tafatafa o soʻo se parameter, faʻalua-kiliki i luga o le palakalafa e suia ai le taua i le manaʻomia.

A maeʻa ona faia suiga, tapuni le faʻamalama o le seti ma toe amata le browser. I le avea ai o se tulafono, pe a uma ona mulimuli i nei fautuaga, WebGL galue sili.

Pin
Send
Share
Send