Google Chrome faʻalautelega mo le downloadina o musika

Pin
Send
Share
Send


O le Initaneti o le fale teu oloa o faʻamatalaga aoga ma faila. Afai na e mauaina se musika musika i luga ole Initaneti na e fiafia iai, o lona uiga e le manaʻomia e faʻalogologo e le aunoa i luga o le upega tafaʻilagi, aua e mafai ona laʻuina mai i se komupiuta i soʻo se taimi.

O lenei tusitusiga o le a talanoa e uiga i faʻaopoopoga mo le Google Chrome browser e faʻatagaina oe e download musika mai le Initaneti i lau komepiuta.

Faʻasao mai.net

O se faʻasalalauga lauiloa e faʻaalia ona o lona mafai ona siiina mai le vitio mai lauiloa vitio talimalo nofoaga. Peitai, o le isi itu o lenei faʻaopoopoga o le downloadina musika.

O le tautua e mafai ai ona e siiina musika mai le lauiloa auaunaga lautele pei Vkontakte ma Odnoklassniki. Ma mafaufauina o Vkontakte o se tele musika musika, oe mafai ona download mai soʻo se musika i lau komepiuta.

Sii maia Savefrom.net faʻalautele

Vksaver

O se lauiloa lauiloa mo le siiina o musika ma vitio i luga o Vkontakte mo Google Chrome.

Ina ua uma ona faʻapipiʻi le faʻaopoopoga i le masini suʻesuʻe, o le a faʻailo ma se aū o le a aliali i tafatafa o laina taʻitasi, o le a faʻatagaina oe e amata amataina le lalagaina mai le faʻavae.

Sii maia le faʻaopopoga VKSaver

Musika

I le manatu o le tusitala, o le sili lea ona manuia faʻaopoopoga mo Google Chrome e download musika.

O le tautua e mafai ai ona e siiina musika na mai le Vkontakte, ae i le taimi lava e tasi e iai le tomai e faʻavasega ala e ala i le lelei, aua a tele numera o musika fatuga mai Vkontakte le mafai ona mitamita uiga lelei lelei, ma i le faavasegaina e bit rate, ala o na o le sili ona maualuga tulaga o le a sii mai i lau komepiuta.

Lesona: Auala e sii ai musika mai le Vkontakte faʻaaoga MusicSig

Sii mai le MusicSig faaopoopoga

VKOpt

Ole faʻaopopoga ole VKOpt ole auala lelei lea mo le faʻalauteleina o agavaʻa a le Vkontakte social service, faʻataga ai oe e download soʻo se musika, ma isi mea.

O le faʻaopopoga o le a mautinoa lava apili i na tagata e manaʻo e le gata o le downloadina o musika mai Vkontakte, ae faʻapitoa foʻi le faʻasalalauga faʻaaliga o le fesoʻotaʻiga lautele ma le tele o isi faʻamanuiaga foliga: fesuiai i le va o ata ma le uili uila, suia autu, vave fufulu feau tumaoti ma le puipui, ma sili atu.

Sii maia le faʻaopopoga VKOpt

Download Fesoasoani

E le pei o faʻaopoopoga uma mo Google Chrome, lea na talanoaina i luga, DownloadHelper faʻatagaina oe e download musika mai toetoe o nofoaga uma e mafai ona e faʻalogo ai i luga o le initaneti.

O lenei faʻaiuga o le a avea ma se filifiliga lelei tele e le gata i le puʻeina o musika, ae faʻapea foi mo vitio mai i nofoaga uma e leai se puipuiga mai faʻamatalaga.

Download Download Fesoasoani Fesoasoani

I le faʻapipiʻiina soʻo se faʻaopopoga e te manaʻo i ai i le Google Chrome web browser, o le ae maua se avanoa tulaga ese e le gata i le faʻalogologo o musika e ala i se browser, ae o loʻo sefe foi i lau komepiuta e fai ai lau lusi faletusi.

Pin
Send
Share
Send