Galulue ma Google Chrome Plugins

Pin
Send
Share
Send


O le Google Chrome browser plugins (e masani ona le mautonu ma le faʻalauteleina) o ni browser faʻapitoa plug-ins e faʻaopopoina isi foliga i ai. O lenei o le a tatou vaʻai totoʻa i le mea e vaʻai ai faʻapipiʻi modules, pe faʻafefea ona puleaina, ma faʻapefea foi ona faʻapipiʻi ni plugin fou.

O laupepa ole Chrome o loʻo i totonu o Google Chrome, e tatau ona iai i le masini suʻesuʻe mo le saʻo o le faʻaalia o mea i luga o le Initaneti. A o le mea lea, Adobe Flash Player o se faʻapipiʻi, ma afai e toesea, o le a le mafai e le browser ona taʻalo le leona vaega o mea i luga o le Initaneti.

Tagaʻi foʻi: Fofo i le mea "Faʻaletonu le utaina o le plugin" i le Google Chrome

Faʻafefea ona tatala plugins i Google Chrome

Ina ia mafai ona tatalaina le lisi o faʻapipiʻi plugins i le Google Chrome 'upega tafaʻilagi upega tafailagi e faʻaaoga ai le tuatusi pa o lau browser, e te manaʻomia:

  1. Alu i le sootaga lea:

    chrome: // plugini

    E mafai foi ona maua Google Chrome plugins e ala i le lisi lisi. Ina ia faia lea mea, kiliki i le Chrome menu button ma i le lisi e aliali mai, alu i le vaega "Tulaga".

  2. I le faʻamalama e matala, o le a manaʻomia lou alu i lalo i le pito o le itulau, ina ua uma ona e tatau ona kiliki i le ki "Faʻaali tulaga maualuluga".
  3. Saili se poloka "Faʻamatalaga a le tagata lava ia" ma kiliki i luga ole ki ole ki "Faʻavae o mea".
  4. I le faʻamalama e matala, suʻe le poloka Plugins ma kiliki i le faʻamau "Pulea taʻitoʻatasi plugins".

Auala e galue ai ma Google Chrome plugins

O mea faʻapipiʻi o se mea faigaluega i totonu o le browser, o le mea lea o le tuʻu eseʻese i latou e le mafai. Ae ui i lea, i le tatalaina o le faʻamalama matala, oe o le a mafai ona pulea le gaioiga a le filifilia modules.

Afai e te manatu o loʻo leai se plugin i lau browser, ia atonu e tatau ona faʻafouina lou browser i le lata mai lomiga, pei Google e nafa ma le faʻaopopoina o plugin fou.

Vaʻai foʻi e: Faʻafefea ona faʻafou le Google Chrome browser i le lomiga lata mai

I le tulaga faʻapitoa, o mea uma ua fausia i totonu o Google Chrome ua mafai, pei ona faʻaalia e le faʻamau faʻaali i tafatafa o plugin taʻitasi Taofia ia.

Plugins e tatau ona faʻaleaogaina pe a na e feagai ma latou le sese faʻagaioiga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi o le sili ona le mautonu plugins o Adobe Flash Player. Afai faʻafuaseʻi i luga o au 'upega tafaʻilagi faʻalilolilo mea ua le toe taʻalo, ona ono faʻaalia lea o se le-plugin.

  1. I lenei tulaga, i le alu i le plugins itulau, kiliki i le ki i tafatafa o le Flash Player Taofia ia.
  2. A maeʻa, e mafai ona e toe amataina le plugin ile kiliki i le ki Faʻataga ma i totonu o le tulaga e ala i le siakiina o le pusa i autafa Taimi uma.

Faitau foi:
O faʻafitauli autu o Flash Player ma a latou tali
Mafuaaga Flash Player le aoga i Google Chrome

O le Plugins o se mea sili ona taua mo le faʻaalia masani o mea i luga ole Initaneti. Aunoa ma se manaʻoga faʻapitoa, aua le faʻamuta le faʻapipiʻi, pei aunoa latou galuega, le matua tele o anotusi le mafai ona faʻaalia i luga o lau lau.

Pin
Send
Share
Send