Maua fua Taʻaloga i le Faʻaoʻoga

Pin
Send
Share
Send

I le amataga, sa naʻo ni nai taʻaloga i luga o le Steam mai le Valve Corporation, o le na faia le Steam. Ona faʻapea ai ona aliali mai taʻaloga mai le au gaosi a latou vaega lona tolu, ae na totogi uma. A o faagasolo taimi, ua suia le tulaga. O nei aso i Steam e mafai ona e taʻalo i le tele o numera o taʻaloga leai se totogi. E te le tau faʻaalu se pene e taʻalo ai. Ma o le tele o taimi o le lelei o nei taʻaloga e le maualalo ifo i tau totogi filifiliga. E ui lava, o le mea lea, o se mataupu o tofo. Faitau le tala lea i lalo e aʻoaʻo ai pe faʻafefea ona fai taʻaloga maua fua i Steam.

Soʻo se tasi e mafai lava ona taʻaloga faʻaletonu i totonu o Steam. Ua lava lea e faʻapipiʻi ai le kalani o lenei tautua i luga ole lugalagi, ma filifili ai loa le taʻaloga talafeagai. Ua maua e le au atiaʻe nisi taʻaloga leai se totogi faʻatau atu aitema i totonu mai le taʻaloga, o le mea lea e sili ai le le lelei o ia ituaiga taʻaloga i totogi.

Faʻafefea ona maua se fai fua fua i Steam

A maeʻa ona e faʻaoʻo mai le Steam ma loge i lau teuga tupe, e tatau ona e alu i le taʻaloga fua. Ina ia faia lenei mea, tatala le Ausa a le faleoloa ma filifili "Faʻasaolotoina" i totonu o le faʻamama taʻaloga.

I le pito i lalo o lenei itulau o se lisi o taʻaloga leai se totogi. Filifili le talafeagai ma kiliki i luga. O se itulau ma faʻamatalaga auiliili e uiga i le taʻaloga ma se faʻamau e amata faʻatulagaina o le a tatalaina.
Faitau le faʻamatalaga o le taʻaloga, vaʻai faʻamalama ata ma taʻavale toso pe a e manaʻo e faʻamasani oe i le taʻaloga i nisi auiliiliga. I luga o lenei itulau o loʻo i ai foʻi le faʻaiuga o le taʻaloga: o tagata taʻalo ma tele taʻaloga lolomiga, faʻamatalaga e uiga i le tagata atiaʻe ma le faʻasalalau ma uiga o le taʻaloga. Aua nei galo e faitau le manaʻoga faʻatonu e mautinoa ai o le a aoga le taʻaloga i lau komepiuta.
Ina ua mavae lena, kiliki le "Taalo" faamau e amata ai le faʻapipiʻi.

O le faapipiiina faagasologa o le a amata. Oe a faʻaalia faʻamatalaga e uiga i le nofoaga o le taʻaloga nofo i luga o le malo malosi. Oe mafai foi ona filifili le faʻapipiʻi faila ma faʻaopopo auala 'alo taʻalo i le laulau ma le Amata menu. I se faʻaopopoga, o le lata i le taimi e manaʻomia ai e download le taʻaloga ma lau Initaneti fesoʻotaʻiga saosaoa o le a faʻaalia.

Faaauau le faapipiiina. O le a amata loa le download o le taʻaloga.

O faʻamatalaga o le a faʻaalia i luga o le download vave, le saoasaoa o le tusiaina o le taʻaloga i le tisiketi, o le taimi o totoe mo le downloading. E mafai ona e taofia le download mai le kilikiina o le ki. Lea faʻatagaina oe e faʻasaʻoloto le laina Initaneti pe a e manaʻomia se lelei tele Initaneti mo nisi talosaga. O le downloading e mafai ona toe faaauauina i soʻo se taimi.

A maeʻa ona maeʻa le taʻaloga, kiliki le "Taalo" faʻamau e amata ai.

E faʻapena foi ona faʻatuina isi taʻaloga fua. I se faʻaopopoga, o faʻalauiloaina e masani ona faia i taimi lea e mafai ai ona e taʻalo se taʻaloga totogi mo le leai o se taimi. E mafai ona e toe siakiina na faʻalauiloa i luga ole laupepa Steam Faleoloa. E i ai lava e sili ona alualu i luma pei o Call of Duty poʻo Assasins Creed, o lea aua le misia le taimi - siaki lenei itulau i lea taimi ma lea taimi. I taimi o faʻalauiloa, o ia taʻaloga o loʻo faʻatauina i se tau paʻu tele - e tusa o le 50-75%. A uma le faʻavaʻa fua, e mafai ona faigofie ona tape le taʻaloga e faʻasaʻolotoina avanoa i luga o lau komipiuta malo.

Ole taimi nei ua e iloa fai se taʻaloga maua fua ile Steam. E tele taʻaloga faʻafiafia maua fua i totonu o le Steam, ina ia mafai ona e taʻalo ma au uo e aunoa ma le faʻaaluina o lau tupe.

Pin
Send
Share
Send