Faʻafefea ona e faʻaola le ki na faʻatauina i totonu o le Steam

Pin
Send
Share
Send

Faʻatauina se taʻaloga i luga o le Steam mafai ona faia i ni auala se tele. E mafai ona e tatalaina le faʻapipiʻi Steam poʻo le uepisaite 'upega tafaʻilagi i totonu o se upega tafailagi, alu i le faleoloa, maua le taaloga saʻo i totonu o le faitau selau o afe o mea, ona faʻatau ai lea. I lea tulaga, o nisi ituaiga o peimeni faʻaaogaina e faaaoga mo totogi: faaeletonika tupe QIWI poʻo WebMoney, credit card. E mafai foi ona totogi tupe ile Steam atotupe.

Ma le isi, ile Steam o loʻo iai le avanoa e ulufale ai i le ki ile taʻaloga. O le ki o se seti o mea na, o se ituaiga o siaki mo le faʻatauina o se taʻaloga. Taʻitasi taʻaloga kopi e i ai lana lava ki. E masani lava, o ki e faʻatau atu i faleʻoloa i luga ole laiga e faʻatau atu taʻaloga i faʻatusa numera. Faʻapea foʻi ona mafai ona maua le ki faʻagaioiga e maua i totonu o le atigipusa faʻatasi ma le tisiketi, pe a fai sa e faʻatau se kopi o le taʻaloga i luga o le CD poʻo le DVD. Faitau pea e aʻoaʻo ai pe faʻafefea ona faʻagaioia le numera taʻaloga i luga o le Steam ma o le a le mea e fai pe a fai o le ki na e ulufale mai ua uma ona faʻagaioia.

E tele mafuaʻaga e mafua ai ona filifili tagata e faʻatau ki taʻaloga i luga o le Steam i luga ole laupepa faʻa-numera a le vaega nai lo luga ole faleoloa a le Steam lava. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tau sili atu mo se taʻaloga pe faʻatau se tisiketi DVD moni ma se ki i totonu. O le ki ua talia e tatau ona faʻagaioia ile Steam client. Tele faʻaaoga e le masani ai Steam o loʻo feagai ma se ki tele faʻafitauli. Faʻafefea ona togi le ki ile taʻaloga ile Steam?

Ausa faʻagaioiga Tulafono

Ina ia faʻagaioia le ki taʻaloga, e tatau ona e tamoe le Steam tagata faʻatau. Ona e tatau ona e alu i le lisi lea o loʻo i luga o le pito i luga ole tagata o tausia: Taʻaloga> Faʻaola ile Steam.

E matala se faʻamalama ma ni faʻamatalaga puʻupuʻu e uiga i le faʻatagaina o le ki. Faitau le savali lea, ona kiliki lea o le "Next" faʻamau.

Ona talia lea o le Steam Digital Service Subscriber Agreement.

Ole mea lea e tatau ai ona e tusia le numera. Ulu atu i le ki faʻapitoa pei ona vaʻai i lona amataga - faʻatasi ai ma faʻafefilo (dash). O ki e mafai ona ese foliga. Afai na e faʻatau se ki i se tasi o faleʻoloa i luga ole laiga, naʻo kopi ma faapipii i totonu o le malae lenei.

Afai e ulufale saʻo le ki, o le a faʻaosoina, ma o le a faʻaosofia oe e faʻaopopo le taʻaloga i le faletusi pe tuʻu i totonu o le Steam inventory mo nisi faʻagaioiga, lafo atu o se meaalofa pe fesuiaʻi ma isi tagata e aoga i le malae taʻalo.

Afai e aliali mai se feʻau o le ki ua maeʻa ona faʻagaioia, ona leaga lea o tala fou.

E mafai ona ou faʻaola le ki a le Steam? Leai, ae mafai ona faia ni gaioiga e alu ese ai mai lenei tulaga mataga.

O le a le mea e fai pe a faʻaaogaina le ki Steam ua faʻatauina

O lea la, na e faʻatau mai le faʻailoga mai le Steam game. Ulufale i totonu ma o le ae vaʻai i se feʻau o le ki ua uma ona faʻagaioia. O le tagata muamua e tatau ona e liliu i ai e faʻafofo se faʻafitauli tutusa o le tagata faʻatau o ia lava.
Afai na e faʻatau se ki i luga o se tulaga faʻapisinisi o loʻo galue ma se numera tele o faʻatau eseese, ona e manaʻomia lea e faasino faʻapitoa i le tagata na e faʻatau mai ai le ki. Ina ia faʻafesoʻotaʻi atu ia te ia i luga o ituaiga 'upega tafaʻilagi ki o loʻo i ai ni feau eseese foliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e tusia se feʻau patino i le tagata faʻatau. E tatau ona faʻailoa mai i le feʻau o le ki faʻatau ua maeʻa faʻagaioia ia.

Ina ia maua se tagata faʻatau atu i luga o ia upega tafaʻilagi, faʻaaoga le tala faʻatauina - o loʻo i ai foi ile tele o ia ituaiga. Afai na e faʻatau le taʻaloga i le faleoloa i luga ole laiga, o le tagata faʻatau (o lona uiga, e le o luga o le upega tafaʻilagi ma le tele o faʻatau), ona tatau lea ona e faʻafesoʻotaʻia le tautua lagolago i luga o le upega tafaʻilagi faʻaaoga fesoʻotaʻiga o loʻo faʻaalia ai.

Uma ia tulaga, o se faʻatau faamaoni o le a fetaui ma oe ma saunia se fou, ae leʻi faʻagaioia ki i le taʻaloga lava e tasi. Afai e musu le tagata faʻatau e galulue faʻatasi ma oe e foia le tulaga, ona totoe lea naʻo le tuʻuina atu o se manatu le lelei e uiga i le lelei o auaunaga a lenei tagata faʻatau, pe afai na e faatauina le taʻaloga i luga o le tele o tulaga faʻapisinisi. Masalo o le mea lea e faʻamalosia le tagata faʻatau e avatu ia te oe se ki fou i le toe faʻafoʻiina o le ita ita i lau vaega. Oe mafai foi ona fesoʻotaʻi ma le tautua lagolago o le faʻatauga tulaga.

Afai na faʻatau le taʻaloga o se disc, ona e tatau foʻi lea ona e faʻafesoʻotaʻia le faleoloa na faʻatau ai lenei disc. O le tali i le faʻafitauli e tutusa lava - o le tagata faʻatau atu e tatau ona avatua ia te oe se disk fou pe toe faʻafoʻi le tupe.

Ole auala e ulufale ai i se numera numera e ta i luga ole Steam ma foia se faʻafitauli ma se numera ua uma ona faʻagaioia. Faasoa atu nei fautuaga i au uo e faʻaaogaina Steam ma faʻatau taʻaloga iina - atonu o le a fesoasoani ia i latou.

Pin
Send
Share
Send