Faʻafefea ona faʻaopopoina se laupepa fou i le Google Chrome

Pin
Send
Share
Send


Google Chrome o se lauiloa 'upega tafaʻilagi suʻesuʻega, o se malosi ma aoga faʻaavanoa, lelei mo le faʻaaoga i aso uma. O le browser e faigofie ona asia le tele o upega tafailagi i le taimi e tasi faʻafetai i le mafai ona fatuina ese laupepa.

Tab i le Google Chrome o faʻailoga faʻapitoa e mafai ona faʻaaogaina e tatala faʻatasi ai le manaʻomia o numera o itulau itulau web i totonu o le browser ma fesuiai i le va i latou i se foliga talafeagai.

Faʻafefea ona fai se tab ile Google Chrome?

Mo le faʻafaigofie tagata, o le browser e maua ai ni auala e fausiaina ai laupepa e maua ai le tali tutusa.

Metotia 1: faʻaaogaina o se hotkey tuufaatasiga

Mo gaioiga uma, o le browser ei ai ana lava keyboard keyboard, lea, o se tulafono, galue i le auala tutusa e le gata mo Google Chrome, ae mo isi web browser.

Ina ia faia tabs i Google Chrome, e tatau lava ona e fetaomi se faigofie faigofie tuufaatasiga i se tatala browser Ctrl + T., ina ua maeʻa le browser e le gata ona faia se tab fou, ae o le a otometi ona fesuiaʻi i ai.

Metotia 2: faʻaogaina o le laupepa

Uma tab i Google Chrome o loʻo faʻaalia i le pito i luga o le browser i luga o se laina faʻapitoa faʻapitoa.

Taumatau-kiliki i soʻo se vaʻaiga maua fua mai i luga o laupepa i luga o lenei laina ma i le faʻaaliga faʻasino mataupu alu atu New Tab.

Metotia 3: faʻaaogaina le lisi lisi

Kiliki i luga o le lisi faʻamau i le pito i luga taumatau o le browser. O le lisi o le a faʻalauteleina i luga o le lau, lea e te manaʻomia ai e filifili le aitema New Tab.

O auala uma ia e fausia ai se laupepa fou.

Pin
Send
Share
Send