Faʻafitauli i le mounting se ata i DAEMON Tools ma latou fofo

Pin
Send
Share
Send

DAEMON Meafaigaluega o se tasi o le sili ona lelei disk imaging polokalama. Ae e oʻo foi i sea polokalame maualuga-lelei, e i ai faʻaletonu. Faitau atili i lenei tusitusiga, ma o le ae aʻoaʻoina auala e fofo ai sili ona masani faʻafitauli e aliali mai peʻa faʻaputuputuina se ata i Diamond Tools.

O mea sese e mafai ona mafua mai e le gata i le le saʻo le faʻagaioiga o le polokalame, ae o loʻo taʻe i se faʻataʻavaleina tisiki ata poʻo ua mafua ona uninstalled vaega polokalama. E taua le malamalama i lea mea ina ia mafai ona vave foia le faʻafitauli.

Le mafai ona sao i lenei drive.

O sea feʻau e masani ona iloa pe a leaga le ata. O le ata e mafai ona faʻaleagaina ona o le faʻalavelaveina o downloads, faʻafitauli ma le hard drive, pe mafai foʻi ona i ai muamua i le setete lea.

O le tali o le toe download i lalo o le ata. E mafai ona e taumafai e faʻatu i lalo se isi ata pe a e le manaʻomia se faila faʻapitoa.

Le faʻafitauli ma le avetaavale SPTD

Masalo o le faʻafitauli e mafua mai i le leai o le SPTD avetaavale poʻo ona tuai tausaga.

Taumafai faʻapipiʻi se fou fou o le avetaavale pe toe tuʻu le polokalame - e tatau ona aofia ai le avetaʻavale.

Leai se faila ulufale

Afai, a e taumafai e tatala se faʻapipiʻi ata, e le tatalaina ma mou atu mai le lisi o faʻapipiʻi ata, o lona uiga o le faʻafitauli e i ai atonu e leai se avanoa i totonu o le hard drive, flash drive poʻo isi faʻasalalauga lea na tu ai le faʻatusa lea.

Oe mafai ona vaʻaia se foliga tutusa pe a taumafai e vaʻavaʻai i ata faila.

I lenei tulaga, e tatau ona e siaki le fesoʻotaʻiga o le komepiuta ma le aufaasālalau. E masalomia o le fesoʻotaʻiga poʻo se mea e feaveaʻi ai le tupe. O le a tatau ona suia i latou.

Aneti-siama ata polokaina

O le aneti-siama faʻapipiʻi i lau komepiuta mafai foi ona faia se le lelei le sao i le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o ata. A le faʻapipiʻi le ata, ona e taumafai lea e tapē le antivirus. Ma le isi, o le antivirus lava e mafai ona lipotia e uiga ia te ia lava pe a le fiafia i le ata faila.

O lea na e mauaina faʻafefea ona foia faʻafitauli autu peʻa faʻapipiʻi se ata i DAEMON Tools.

Pin
Send
Share
Send