Lolomi ata i luga o le tele o pepa A4 ma ata Pepa

Pin
Send
Share
Send

E i ai tulaga pe a manaʻomia le lolomiina o se ata tele, mo se faʻataʻitaʻiga, e faia ai se pepa lautele. Mafaufau o le tele fale lolomi na o galuega ma tulaga A4, e tatau ona vaeluaina le tasi ata i ni nai pepa, ina ia pe a uma ona lolomiina mafai ona faapipiina i se tasi fatuga. Ae paga lea, e le masani lagolago tagata maimoa ata faʻaalia lenei lolomiina metotia. O lenei galuega e fetaui lelei i totonu o le malosi faʻapitoa polokalama mo le lolomiina o ata.

Sei o tatou vaʻai i se faʻataʻitaʻiga patino o le auala e lolomi ai se ata i luga o tele A4 pepa e faʻaaoga ai le shareware Pics Print photo app.

Sii mai Ata

Lolomi le pepa lautele

Mo ia faʻamoemoega, o le Pics Print application o loʻo i ai se mea faʻapitoa e taʻu o le Poster Wizard. Matou te ulufale atu i ai.

Ae tatou te leʻi tatalaina le faʻamalama faamalama o le Poster Wizard. Alu ia oe i luma.

O le isi faamalama o loʻo iai faʻamatalaga e uiga i le masini lolomi e fesoʻotaʻi, ata faʻatusa ma laʻasaga tele.

A manaʻomia, e mafai ona tatou suia nei tulaga taua.

Afai latou te fetaui mo i tatou, ona agai lea.

O le faʻamalama o loʻo mulimuli mai e faʻapea e filifili ai le mea tatou te maua ai le uluaʻi ata mo le pepa lautele mai le disk, mai le mea pueata poʻo le sikaili.

Afai o le ata mafuaʻaga o se faigata disk, o le isi faamalama uunaia i tatou e filifili se mea patino ata o le a avea ma mafuaʻaga.

Ua lafo le ata i le Poster Wizard.

I le isi faamalama, ua valaauliaina i matou e vaevae le ata i luga ma lalo ile numera o laupepa matou te faailoa atu. Matou te faʻaalia, mo se faataitaiga, lua laupepa i luga, ma lua laupepa i luga.

A faamalama fou faailoa mai ia i tatou e tatau ona lolomi le ata i luga o le 4 A4 pepa. Na matou tuʻuina se faʻailoga i luma o le tusiga "Lolomi pepa" (Lolomi pepa), ma kiliki i le ki.

O se lolomi e fesoʻotaʻi i le komepiuta e lolomiina le ata faʻapitoa i luga o le fa A4 pepa. O lenei e mafai ona latou pipiʻi, ma o le faʻasalalau ua saunia.

Oe pei ona e vaʻai i ai, i le faʻapitoa faʻapitoa mo le lolomiga o ata Pics Print e le faigata le lolomiina o se pepa lautele i luga o ni laupepa o le pepa A4. Mo nei faʻamoemoe, o lenei talosaga faʻapitoa se Poster Wizard.

Pin
Send
Share
Send