Ontrack EasyRecovery 11.5.0.2

Pin
Send
Share
Send


Le leiloa o faila taua ma pepa aloaia o se ogaoga afaina, e mafai ona aumaia le tele o faigata. Afai na tupu na tupu o faamatalaga na leiloa mai le hard drive, laser drive, flash drive po o le telefoni, ona e maua lea o le avanoa e faʻaavanoaina ai i le toe maua mai faʻamatalaga faʻaaogaina le polokalama Ontrack EasyRecovery.

Ontrack EasyRecovery o se lauiloa polokalama e faʻatautaia i le toe faʻafoʻiina o faila mai le teuina tele o faʻasalalauga.

Matou te fautua e vaʻai: O isi polokalama mo le toe faʻafoʻiese o faila

Eseese ituaiga teuina faʻasalalauga

A o le i alu i luga o le toe faaleleia faila i le polokalame, Ontrack EasyRecovery o le a ofoina atu ia te oe e filifili le ituaiga o faʻasalalauga lea o le a faia ai le siaki.

Tele auala o le polokalame

Mo ala uma, tele polokalame faʻagaioia auala faʻaogaina ua saunia: tele suʻesuʻega, toe faʻafouina faila, toe maua faila mai le faʻatulagaina flash drive (mo faʻataʻitaʻiga loloto), ma tisiketi faʻailoga.

Faitauga loloto

I le faagasologa o le suʻesuʻeina o se tisiki e saili ai aveesea faila, o le Ontrack EasyRecovery aoga faia se galuega maeʻaeʻa ina ia faʻaalia faʻataunuʻuina sili atu faʻaiuga.

Filifili toe faaleleia faila

Talu ai le Ontrack EasyRecovery polokalame o se faʻaiuga o le suʻesuʻega o le a maua ai se tele tele lisi o faila mai ai o le ai ai le tele o soʻona sili, o le a e maua le avanoa e faʻailoga ai faila e te manaʻomia ina ia mafai ona sefe latou i lau komepiuta.

Lelei o Ontrack EasyRecovery:

1. Mafaufauga lelei i fafo tupu fua;

2. Maualuga lelei tilotilo solo e suʻea faʻamau faila poʻo le maeʻa faʻauʻuina o le aufaasālalau.

Luga o le Ontrack EasyRecovery:

1. Le polokalame le leai se lagolago mo le gagana Rusia;

2. E totogi le polokalama, ae o loʻo i ai le avanoa o le tagata e faʻataʻitaʻi le tomai o le polokalama e faʻaaoga ai se lomiga.

Ontrack EasyRecovery o se mea aoga aoga mo le toe mauaina o faila mai le tele o ala o faʻasalalauga ma faila faila. Afai e te manaʻomia e toe faʻafou faila muamua, o le faʻataʻitaʻiga vaega o le a feagai foi ma lenei, ae afai e te manaʻomia e faʻatino faila toe faʻaleleia i luga o se faʻaauauina tulaga, ona tatau ai lea ona e manaʻomia e faʻatau le atoa lomiga.

Sii mai Ontrack EasyRecovery Tofotofoga

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Faʻatali Le polokalama sili ona lelei e toe faʻaola faila Toe faaleleia faila mama Auslogics Faiaʻoga Toe Fuataina

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Ontrack EasyRecovery o se aoga aoga mo le toe faʻafoʻi o faʻamaumauga mai le malo ma faʻamalosia drive, e lagolagoina le galuega ma nei faila faila.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Ontrack Data International, Inc.
Tau: $ 149
Tele: 18 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 11.5.0.2

Pin
Send
Share
Send