FastPictureViewer 1.9.358.0

Pin
Send
Share
Send

E le masani masani polokalama mo le vaʻaia ma le faʻatonutonuina o ata e mafai ona faʻamalieina uma tagata faʻaaoga talosaga. Mo le saʻo gaosi o ata maualuga-lelei, e faʻaopoopo isi foliga. Na o se polokalama o loʻo latou mauaina o le a faʻatagaina le tagata faʻaaoga e fiafia atoatoa i le matagofie o le ata.

Tasi tasi talosaga Faʻalauiloa. Faʻafetai i le faʻaaogaina o masini televave, o lenei polokalama e mafai ai ona e faʻaali manino ata, a o e galue vave lava e tusa lava pe tele faila.

Matou te fautua atu e vaʻai: isi polokalame mo le maimoaina o ata

Vaʻai Snapshots

E le pei o le tele o isi ata ata i aso nei, FastPictureViewer e le o se faʻapitoa-mauʻoa talosaga. O lona autu, ma toetoe lava o le galuega na o le matamata i ata. Ae, faʻafetai i vaapiapi faʻapitoa, FastPictureViewer faʻatautaia ma lenei galuega sili atu sili atu nai lo tali tutusa polokalama. Ina ia ausia lenei aʻafiaga, faʻaopopo i le masini televave faʻavavevave o le mea fetuunai vitio, faʻaaoga se tele o alualu i luma tekinolosi faʻaaogaina, e aofia ai DirectX, faʻapea foi ma le mafai gafatia o se tele-autu masini, pe a avanoa i luga o le komepiuta. Lagolagoina le lanu atoa. Galue saʻo ma le tele seti o siaki ma mea pueata.

A manaʻomia, soʻo se ata e mafai ona fuatia ma se tasi kiliki o le ki ole faʻamau. E mafai foi ona vaʻai i ata lanu i le uliuli ma paʻepaʻe.

O Le Faalauteleina

O le FastPictureViewer e ofoina atu i isi tagata se mea faigaluega talafeagai mo le fuaina - o se tioata faʻatele. I ai, e le gata e mafai ai ona faʻalauteleina se vaega ese o le laupepa, ae vaʻaia foʻi le aoga o le lanu lanu o le nofoaga o loʻo i le ogatotonu o le faʻalautele i le RGB format.

Ata o faʻamatalaga

O se tasi o mea o foliga o FastPictureViewer o le tuʻuina atu sili atu faʻamatalaga faʻamatalaga. A manaʻomia, faʻamatalaga e pei o GPS nofoaga faʻamatalaga, XMP faʻamatalaga (rating system), EXIF, ma se histogram o RGB lanu e mafai ona faʻaalia luga o le mata.

Plugins

E ui ina faʻatapulaʻa le faʻatapulaʻaina o le faʻatulagaina o polokalame, e mafai ona faʻalauteleina tele i le fesoʻotaʻi atu o isi modules. Ma, faatasi ai ma le fesoasoani a plugins e mafai ona faʻafesoʻotaʻi se faʻatusa ata i fafo, liliu i se isi faʻatulagaina, vaʻai atoa EXIF ​​fuainumera pe faʻapipiʻiina se ata.

Faamanuiaga o le FastPictureViewer

  1. Faʻamaonia lava le toe gaosia o ata maualuga-lelei;
  2. Maualuga maualuga;
  3. Faigofie ma tupu fua Ofisa;
  4. Lauga;
  5. Malosiaga e faʻafesoʻotaʻi plugins ma modules.

Le mautonu o le FastPictureViewer

  1. Le leai o se fausia-i le ata faatonu;
  2. Lagolago mo galuega faʻatasi ma le Windows faʻaogaina faiga;
  3. Faʻatapulaʻa taimi faʻaavanoaina o le polokalame.

FastPictureViewer o se mea faʻapitoa e faʻapitoa mo le maimoaina o ata. Muamua lava, e talafeagai mo i latou e faʻaaogaina masani ona iloiloina tele-tele ata poʻo ata ma faʻauiga maualuga.

Sii maia faʻataʻitaʻiga o le FastPictureViewer

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Qimage ACDSee Irfanua Maimoaga ata puʻeina

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
FastPictureViewer o se mea faʻapitoa meafaigaluega mo le vaʻavaʻaia o ata i luga o se komepiuta e lagolagoina le galue ma tele ata ma maualuga maualuga.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Faʻamatalaga Maimoa mo Windows
Atinaʻe: Axel Rietschin
Tau: 40 $
Tele: 35 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 1.9.358.0

Pin
Send
Share
Send