O polokalame sili ona lelei mo le sailia o ni kopi se lua (tutusa) faila

Pin
Send
Share
Send

Manuia le aso.

Statistics o se mea e le mafaamatalaina - mo le tele o tagata e tele le tele o kopi o le faila lava e tasi (mo se faʻataʻitaʻiga, o se ata, poʻo se musika ala) o loʻo taʻoto i luga o ni masini malo. O nei kopi uma, a moni, aveina le avanoa i luga o le hard drive. Ma afai o lau disk ua leva ona "punitia" i mata o mata - ona mafai lea ona tele ni kopi faapena!

E le faʻafetai le faʻamamaina o ni kopi faila faila, o le mafuaʻaga lea ou te manaʻo ai e faʻaputuputu i totonu o lenei tusitusiga polokalame e suʻe ma aveese ni aufaʻafua faila (ma e oʻo foi ia i latou e eseʻesega i le faila ma le tele mai le tasi i le isi - ma o se galuega faigata lea. !). Ma ...

Mataupu

  • Toe fa foʻi Lisi Suega
    • 1. Lautele (mo ni faila)
    • 2. Musika kopi suʻesuʻe
    • 3. Saili kopi o ata, ata
    • 4. Saili ata lafoai, ata vitio

Toe fa foʻi Lisi Suega

1. Lautele (mo ni faila)

Saili mo tutusa faila e ala ia latou lapopoa (siaki siaki).

E lautele polokalama, ou te malamalama i latou e talafeagai mo le suʻesuʻe ma aveese aveina o soʻo se ituaiga o faila: musika, ata tifaga, ata, ma isi (i lalo o le tala mo ituaiga uma o le a tuuina atu "latou" sili atu le sao aoga). Latou galulue uma mo le tele o vaega e tusa ma le tutusa ituaiga: latou faigofie faʻatusatusa faila faila (ma a latou siaki), pe a fai o lo oi ai i faila uma e tutusa mo lenei uiga, latou faʻaali ia te oe!

يعني faʻafetai ia i latou, e mafai ona vave maua i luga o le tisiki kopi atoa (i.e tasi i le tasi) faila. Ui i lea, ou te maitauina foi o nei mea aoga e televave atu nai lo i latou e faʻapitoa mo se ituaiga ituaiga faila (mo se faʻataʻitaʻiga, suʻega ata).

 

Taumafa

Upega Tafaʻilagi: //dupkiller.com/index_ru.html

Na ou tuʻuina lenei polokalama i le tulaga muamua mo le tele o mafuaʻaga:

  • lagolagoina se numera tele o ituaiga eseese e mafai ai ona ia faia se sailiga;
  • maualuga le saoasaoa o galuega;
  • saoloto ma le lagolago mo le gagana Rusia;
  • lava suʻesuʻeina faʻatulagaina suega mo faʻailoga (suʻe ile igoa, lapoa, ituaiga, aso, anotusi (faʻatapulaʻaina))

I se tulaga lautele, ou te fautuaina ia mo le faʻaaogaina (aemaise lava mo i latou o loʻo le lava le avanoa i luga o la latou malo faigata 🙂).

 

Toe suʻe tala

Upega Tafaʻilagi: //www.ashisoft.com/

O lenei aoga, faʻaopopo atu i le sailia o kopi, e faʻavasega foʻi pe a e manaʻo ai (e sili ona talafeagai pe a iai se numera tele o kopi!). I le faʻaopopoga i le sailiga agavaʻa, faʻaopopo se faʻatusatusaga byte, faʻamaoniga o siaki, aveeseina o faila ma leai se mea (ma avanoa gaogao foi). I se tulaga lautele, o lenei polokalama faia se aulelei lelei galuega o le mauaina o toe lua (uma faʻavave ma lelei!).

O na tagata e fou i le Igilisi o le a lagona sina le mautonu: e leai se Lusia i totonu o le polokalama (atonu o le a faʻaopopo mulimuli ane).

 

Manuia le mitamita

Tusitusiga puʻupuʻu: //pcpro100.info/luchshie-programmyi-dlya-ochistki-kompyutera-ot-musora/#1_Glary_Utilites_-___Windows

I se tulaga lautele, e le o se tasi aoga, ae o se aoina atoa: o le a fesoasoani e aveese faila "leaga", seti tulaga sili ona lelei i Windows, defragment ma fufulu lau hard drive, ma isi. E aofia ai, i lenei aoina se aoga mo le sailia ni kopi. E aoga tele, o lea ou te fautuaina lenei aoina (o se tasi o sili ona talafeagai ma lautele - o le ua valaʻauina mo taimi uma!) Toe tasi i luga o itulau o le '' upega tafaʻilagi.

 

2. Musika kopi suʻesuʻe

O nei mea aoga e aoga tele mo i latou uma e fiafia i musika ua faʻaputuputuina se aofaʻi aofaʻi o musika i luga o le disk. Ou te tusia se tulaga masani masani: oe download eseese aofaʻiga o musika (o 100 sili pese o Oketopa, Novema, ma isi), nisi o fatuga oi latou ua toe fai. E le o se mea e teʻi ai, a faʻaputuputu 100 GB musika (mo se faʻataʻitaʻiga), 10-20 GB mafai ona kopi. E le gata i lea, pe a fai o le tele o nei faila i faʻaputuga eseese e tutusa, ona mafai lea ona tapeina i le muamua vaega polokalama (vaʻai luga i le tusitusiga), ae talu ai e le o lea, ona nei faʻailoga e leai se mea ae o lou "faalogo" ma le aoga faʻapitoa (o loʻo taua atu i lalo).

Mataupu e uiga i le sailia mo kopi o musika auala: //pcpro100.info/odinakovyie-muzyikalnyie-faylyi/

 

Musika Faʻaseʻe Remover

'Upega Tafaʻilagi: //www.maniactools.com/en/soft/music-duplicate-remover/

Ole taunuuga ole aoga.

O lenei polokalame e ese mai isi, muamua o mea, e ala ile vave suʻesuʻega. Na ia sailia auala masani e ala ia latou ID3 pine ma leo. يعني Na te faʻalogologo i le pese mo oe, na te manatua, ona ia faʻatusa lea ma isi (ma o lea e faia ai se galuega tele!).

O le ata i luga o loʻo faʻaalia ai lona taunuʻuga galuega. O le a ia tuu atu ia maua maua kopi i luma o oe i le foliga o se tamaʻi laupepa lea o se fuainumera i le pasene o mea tutusa o le a tofia i luga o laina taitasi. I se tulaga lautele, tulaga lelei!

 

Faʻatusatusaina leo

Iloiloga atoa auiliili: //pcpro100.info/odinakovyie-muzyikalnyie-faylyi/

Maua le kopi o faila MP3 ...

O lea aoga e talitutusa ma mea i luga, ae i ai le tasi faʻamanino faʻaopopo: le i ai o se faigofie taulaitu o le a taʻitaʻia oe i laʻasaga i lea laasaga! يعني le tagata na muai faʻalauiloa lenei polokalama faʻafaigofie ona iloa le mea e kiliki ai ma mea e fai.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i aʻu 5,000 taga i le lua itula, na mafai ona ou sailia ma tapeina le selau selau kopi. O se faʻataʻitaʻiga o le faʻagaioiga o le aoga o loʻo faʻaalia i le ata i luga.

 

3. Saili kopi o ata, ata

Afai e te faʻataʻitaʻia le lauiloa o nisi faila, ona foliga mai lea o ata e le taumate i tua mai le musika (ma mo nisi e faʻaaogaina le tagata latou te mauaina!). A aunoa ma ata, e faigata ona mafaufau i le galue i se PC (ma isi masini)! Ae o le sailiga mo ata ma foliga tutusa i luga e faigata tele (ma umi). Ma e tatau ona ou taʻutino, e leʻo tele ni polokalame ole ituaiga ...

 

Le fiafia

Upega Tafaʻilagi: //www.imagedupeless.com/en/index.html

O se mea laʻititi aoga ma faʻailoga lelei tele o le sailia ma aveese faʻaletagata ata. Le polokalama pueina uma ata i totonu o le faila, ona faʻatusatusa lea ma isi. O lona iʻuga, o le a e vaʻai i se lisi o ata e tutusa ma le tasi i le isi ma e mafai ona e faia se faʻaiuga e uiga poʻo le fea e tuʻua ma poʻo fea e tape. E aoga tele, i nisi taimi, e faʻapipisaina ai au ata faʻamaumauga.

ImageDupeless faʻataʻitaʻiga

I le ala, iinei o se tamai faataitaiga o se suesuega totino:

  • faila faʻataʻitaʻiga: 8997 faila i 95 faʻatonu, 785MB (faʻamaumauga o ata i luga o le flash drive (USB 2.0) - gif ma jpg mamanu)
  • Na ave i luga ata: 71.4Mb
  • taimi foafoa: 26 min. 54 sekone
  • taimi mo le faʻatusatusaina ma le faʻaalia o iʻuga: 6 min. 31 sekone
  • Iʻuga: 961 faʻapitoa ata i 219 vaega.

 

Faatusatusaga Ata

Lau faʻamatalaga auiliili: //pcpro100.info/kak-nayti-odinakovyie-foto-na-pc/

Ua uma ona ou taʻua lenei polokalame i luga o itulau o le upega tafailagi. Ose polokalame laʻititi lava, ae e lelei tele au suʻega. E i ai le laʻasaga ma lea laasaga taulaʻi e amata pe a tatalaina le aoga mo le taimi muamua, lea o le a taʻitaʻia ai oe i totonu o mea uma "vao tuitui" o le muamua polokalama seti mo le mauaina o faʻalua.

Ui i lea, o se faʻamalama o le galuega aoga e tuʻuina teisi laititi ifo: i lipoti e mafai ona e vaʻaia e oʻo lava faʻamatalaga laiti i le mea o ata e laʻititi lava. I se tulaga lautele, faigofie!

 

4. Saili ata lafoai, ata vitio

Ia, o le ituaiga lauiloa mulimuli o le faila ou te manao e nofo ai o vitio (ata tifaga, vitio, ma isi). Afai o le taimi muamua, o loʻo iai le 30-50 GB disk, sa ou iloa i le faila o fea ma o le fea ata e ave ai (pe fia na latou faitauina uma), ona, mo se faʻataʻitaʻiga, i le taimi nei (ina ua avea le disk o le 2000-3000 pe sili atu GB) - e masani ona maua tutusa vitio ma ata tifaga, ae i eseese uiga (lea e mafai ona ave le tele o le avanoa i luga o le hard drive).

Le tele o tagata e faaaogaina (ioe, i le lautele, ia te aʻu 🙂) le manaʻomia lenei tulaga o mataupu: latou na ave avanoa i luga o le malo. Faʻafetai i le lua o mea aoga i lalo ifo, e mafai ona kilia le tisiketi mai le tutusa vitio ...

 

Faʻailoga le suʻeina vitio

Uepisaite: //duplicatevideosearch.com/rus/

O se aoga aoga e vave ma faigofie maua faʻamatalaga vitio i luga o lau disk. O le a ou lisiina nisi o vaega taua:

  • faailoaina o se ata vitio ma eseese bitrates, iugafono, faʻatulagaina foliga;
  • Auto-filifili vitio kopi ma sili atu le leaga lelei;
  • faʻailoa faʻaliliu kopi o le vitio, e aofia ai ma i latou eseʻese faʻaiuga, bitrates, tipiina, faʻatulagaina foliga;
  • o le sailiiliga ua faʻaalia ai i foliga o se lisi ma ni atamamai (faʻaalia uiga o le faila) - ina ia mafai ai ona faigofie ona filifili le mea e tape ma le a leai;
  • O le polokalama lagolagoina uma ata vitio: AVI, MKV, 3GP, MPG, SWF, MP4 ma isi.

O le iʻuga o lana galuega ua faʻailoa atu i le ata i lalo ifo

 

Vitio faʻatusatusa

Upega Tafaʻilagi: //www.video-comparer.com/

O se sili lauiloa polokalama mo le mauaina faʻalua kopi vitio (e ui e sili atu i fafo). E faʻatagaina oe ona faigofie ma vave maua ni ata faʻapena (mo le faʻatusatusaga, faʻataʻitaʻiga, e te aveina le muamua 20-30 sekone o le vitio ma faʻatusatusa le vitio ma le tasi i le isi), ma tuʻuina atu i latou i le sailiga faʻaiuga ina ia mafai ona faigofie ona aveese le sili atu (se faʻataʻitaʻiga o lo o faʻaalia i le ata i lalo).

O vaivaiga: o le polokalame ua totogi ma o le Igilisi. Ae o le mataupu faavae, aua e le faigata ia faʻasologa, ae e le tele ni faʻamau, e manaia tele le faʻaaogaina ma le leai o se iloa faʻaperetania e le tatau ona afaina ai le tele o tagata e filifilia lenei aoga. I se tulaga lautele, ou te fautua ia faamasani!

Pau lava lena mo aʻu, mo faʻaopoopoga ma faʻamanino i le autu - faʻafetai muamua. Ia suʻe lelei!

Pin
Send
Share
Send