Faʻafefea ona fai o se ringtone mo le telefoni feaveaʻi?

Pin
Send
Share
Send

I se 10 tausaga talu ai, o se telefoni feaveaʻi o se taugata "meataalo" ma tagata ma tupe maua i luga atu o le averesi na faʻaaogaina. I aso nei, o le telefoni o se auala o fesoʻotaʻiga ma toetoe o tagata uma (sili atu i le 7-8 tausaga le matutua) o loʻo iai. E tofu i matou ma ona lava tofo, ma e le o tagata uma e fiafia i leo masani ile telefoni. Manaia tele pe a faʻafiafia lau fati malie ile taimi ole valaʻauga.

I lenei mataupu, ou te fia malamalama i se faigofie auala e fatu ai se ringtone mo se telefoni feaveaʻi.

Ma o lea ... tatou amata.

Fausia se ringtone i le Sound Forge

Le taimi nei, ua leva ona tele tautua i luga ole laiga mo le faia o tatagi (o le a tatou iloiloina i le faʻaiuga o le tusitusiga), ae seʻi tatou amata i se tasi matagofie polokalame mo le galulue ma le leo faʻamatalaga faʻataʻitaʻiga - Leo ua uu (faʻataʻitaʻiga o le polokalame e mafai ona laʻuina mai ii). Afai e masani ona e galue ma musika - o le a faʻamanino sili atu nai lo faʻatasi.

Ina ua maeʻa faʻapipiʻi ma amata le polokalama, o le a e vaʻai e lata i le faamalama nei (i faʻapitoa eseese o le polokalama - o le ata o le a fesuisuiai laititi, ae o le faagasologa atoa e tutusa).

Kiliki i le File / Open.

Ma le isi, pe a e faʻapipiʻiina i luga o se musika faila, o le a amata ona taʻalo, lea e matua talafeagai pe a filifilia ma saili mo se fati i luga o lau malo malosi.

Ma, faʻaaoga le isumu, filifili le fasi fasi manaʻo mai le pese. I le ata i lalo, o loʻo faʻaalia i lanu uliuli. Ui i lea, e mafai ona faʻalogo vave ma faigofie i lona faʻaaogaina o le faʻamau o le tagata taʻalo ma le faʻailoga "-".

A maeʻa ona fetuunai saʻo le vaega na filifilia ile mea e te manaʻomia, kiliki i le Edut / kopi.

Le isi, fatu se fou gaogao ala leo (File / Fou).

Na ona faapipii lava a matou kopi kopi i totonu. Ina ia faia lea mea, kiliki i le Edit / Paste poʻo le "Cntrl + V" ki.

Pau le mea o totoe, ia sefe le matou tipi fasi i le faʻatulagaina o lau telefoni feaveaʻi lagolagoina.

Ina ia faia lea mea, kiliki i le File / Save As.

O le a fesiligia i tatou e filifili le faʻatulagaina tatou te mananaʻo ai e sefe le ringtone. Ou te fautua muamua oe ia faʻamanino poʻo a tulaga e fesoasoani i lau telefoni feaveaʻi. Ae aotelega, telefoni feʻaveaʻi uma ua lagolagoina MP3. I laʻu faʻataʻitaʻiga, ou te sefe i le faʻatusa.

Na pau lava lena! Ua saunia lau telefoni feaveaʻi. E mafai ona e siakiina e ala ile tatalaina i se tasi o mea taʻalo musika.

 

Initaneti ringtone fausia

I se tulaga lautele, e tele tautua talitutusa i luga ole upega tafailagi. O le a ou faamamafaina, atonu, ni nai fasi:

//ringer.org/ru/

//www.mp3cut.ru/

Sei o tatou taumafai e faia se tatagi leo i le //www.mp3cut.ru/.

1) I le aofaʻi, 3 laasaga e faʻatali mai ia i matou. Muamua tatalaina la matou pese.

2) Ona o le a otometi lava boot ma o le ae vaʻai e uiga i le ata lea.

Lenei oe manaʻomia le faʻaaogaina o faamau e tipiina ai se vaega seti le amataga ma le faʻaiuga. Lalo e mafai ona e filifili i le faʻasologa e te manaʻo e sefe: MP3 poʻo le a o se ringtone mo iPhone.

Ina ua maeʻa faʻatulaga tulaga uma, kiliki le "seleselega" faʻamau.

3) E tumau na o le download o le ringtone maua. Ma faʻapipiʻi i lau telefoni feaveaʻi ma fiafia i au pele e sili ona e fiafia iai!

 

PS

O a tautua i luga ole laiga ma polokalame e te faʻaaogaina? Masalo e i ai filifiliga sili atu ma vave?

Pin
Send
Share
Send