Faʻafefea ona vave faia se FTP server? / E faigofie auala e momoli ai se faila i LAN

Pin
Send
Share
Send

E lei mamao tele atu, i se tasi o tusitusiga na matou iloiloina ni auala se 3 e ave ai faila i luga ole Initaneti. E i ai leisi tasi mo le faʻaliliuina o faila i luga o se lotoifale fesoʻotaʻiga - e ala i le FTP server.

Ma le isi, ei ai ni numera o lelei:

- le saoasaoa e le faatapulaaina i seisi mea e ese mai lau Initaneti (le saoasaoa o lau tautua),

- saoasaoa o faila fefaʻasoaaʻi (leai se manaʻomia e download soʻo se mea i soʻo se mea, leai se mea e manaʻomia e faʻatulaga soʻo se mea umi ma le le lava),

- le mafai ona toe faʻaauau le faila i le tulaga o le motusia o le tuʻuaga poʻo le le mautonu faʻagaioiga uati.

Ou te manatu o agavaʻa ua lava e faʻaaoga ai lenei auala e vave faʻaliliu faila mai le tasi komipiuta i le isi.

Fausia se FTP server matou te manaʻomia se faigofie aoga - Golden FTP server (download iinei: //www.goldenftpserver.com/download.html, o le saoloto (Free) lomiga o le a sili atu nai lo le lava mo se amataga).

Ina ua uma downloading ma faapipiiina le polokalama, o le faamalama nei e tatau ona oso i luga (i le ala, o le polokalama e Lusia, lea e fiafia).

 1. Faʻamau le kifaʻaopoopo i le pito i lalo o le faamalama.

2. I le taʻavale "ala " faamaoti mai le faila e matou te mananao e faʻaavanoa avanoa i tagata faʻaaoga. O le manoa "igoa" e le taua tele, ua naʻo le igoa o le a faʻaalia i tagata faʻaaoga pe a latou o atu i lenei map. E i ai leisi faʻailoga siaki "faʻataga le avanoa atoa"- afai e te kiliki, ona faʻaaoga lea e tagata o loʻo ulufale i lau FTP server e tape ma faʻatonutonu faila, faʻapea foi ma faʻapipiʻi a latou faila i lau faila.

3. I le isi laasaga, o le polokalama faʻamatala ia te oe le tuatusi o lau tatala matala. E mafai ona e vave kopiina i le laupapa laupapa (e tutusa lava pe a na o le filifilia o le sootaga ma kiliki "kopi").

Ina ia siaki le aoga o lau FTP server, e mafai ona e faʻaaogaina lea faʻaoga i le Internet Explorer browser poʻo le Total Commander.

Ui i lea, e tele tagata faʻaaogaina e mafai ona download lau faila i le taimi e tasi, ia oe e taʻu atu i ai le tuatusi o lau FTP server (ala ICQ, Skype, telefoni, etc.). I le masani ai, o le saoasaoa i latou o le a vaeluaina e tusa ai ma lau Initaneti initaneti: mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le tapulaa maualuga le saoasaoa o le auala o le 5 mb / s, ona tasi lea le tagata o le a download i le saoasaoa o 5 mb / s, lua tagata faaaoga i le 2.5 * mb / s, ma isi. o e.

E mafai foi ona e faamasani ia oe lava ma isi auala e fesiitai ai faila i luga ole Initaneti.

Afai e masani ona e faʻasalalauina faila i le tasi i le va o komepiuta fale, atonu e aoga le faʻatuina o se lotoifale faʻalapotopotoga tasi?

 

Pin
Send
Share
Send