Faʻafefea ona fai se DLNA server ile Windows 7, 8?

Pin
Send
Share
Send

Mo le tele o tagata faʻaaoga, le faʻapuʻupuʻu DLNA o le a le fai mai se mea. O lea la, o se folasaga i lenei tusitusiga - puʻupuʻu, o le a lea.

DLNA - O se ituaiga faʻailoga lea mo masini tele o aso nei: komepiuta feʻaveaʻi, papa, telefoni, mea puʻeata mea pueata; faʻafetai ia, o nei masini uma e mafai ona faigofie ma vave fesuiai faʻasalalauga mea: musika, ata, vitio, ma isi.

Mea sili ona aoga, i le auala. I lenei mataupu, tatou te iloiloina pe faʻafefea ona fausia se ituaiga DLNA server i le Windows 8 (i le Windows 7, toetoe lava o gaioiga uma e tutusa).

Mataupu

  • Faʻafefea e DLNA galue?
  • Faʻafefea ona fatuina se DLNA server e aunoa ma isi polokalame?
  • Leaga ma tapulaa

Faʻafefea e DLNA galue?

e aunoa ma tuutuuga tuutuuga. E faigofie lava mea uma: e i ai le fale i le lotoifale fesoʻotaʻiga i le va o se komepiuta, TV, komepiuta ma isi masini. E le gata i lea, faʻafesoʻotaʻi latou i le tasi ma le isi e mafai ona avea ma mea, mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i uaea (Ethernet) poʻo le Wi-fi technology.

O le DLNA tulaga faʻataga e mafai ai ona e faʻasoa saʻo mea i le va o fesoʻotaʻiga masini. Mo se faʻataʻitaʻiga, e faigofie ona e tatalaina se ata na e puʻea mai lau komupiuta i lau TV! Oe mafai vave ona tuʻuina ata na e puʻeina ma matamata i latou i luga o le lapopoa tele o se TV poʻo se komupiuta, nai lo le telefoni poʻo se mea puʻeata puʻe.

Ui i lea, afai o lau TV e le o se taimi nei fou, ona lea o loʻo mafai ona faʻatau atu i au oloa nei, faʻaonapo nei faʻafanua.

Faʻafefea ona fatuina se DLNA server e aunoa ma isi polokalame?

1) Muamua e tatau ona e alu i le "control panel". Mo tagata e faʻaaogaina Windows 7 - alu i le "Start" menu ma filifili le "control panel". Mo WIndows 8 OS: faʻasolo le isumu isumu i le pito i luga taumatau, ona filifili filifili i le oso-luga lisi.

Ona e vaʻaia lea o se lisi mai le mea e mafai ona e alu ai i le "control panel".

2) Le isi, alu i le "network ma Internet" tulaga. Vaʻai le ata i lalo.

3) Ona e alu atu lea i le "home group".

4) I le pito i lalo o le faamalama e tatau ona i ai se faʻamau - "faia se fale aiga", kiliki, e tatau ona amata le taulaitu.

5) I lenei taimi, na o le kiliki i luga: matou na o faʻamatalaga i luga o mea e uiga i le faʻatupuina o se DLNA server.

6) Ia faʻailoa mai poʻo a faʻatonuga e te manaʻomia e tuʻuina atu i sui o lau fale: ata, ata vitio, musika, ma isi mea. Ae atonu, o se tala e uiga i le auala e faʻaliliu atu ai nei faila i se isi nofoaga i lau hard drive atonu e aoga.

//pcpro100.info/kak-peremestit-papki-moi-dokumentyi-rabochiy-stol-moi-risunki-v-windows-7/

7) O le faiga e tuʻuina atu ia te oe se faʻamatalaga e manaʻomia e fesoʻotaʻi i le fale 'aiga, e maua ai faila. e manaʻo e tusi i lalo i se mea.

8) O lenei e tatau ona e kiliki i luga o le soʻotaga: "faʻataga uma masini i luga o lenei fesoʻotaʻiga, pei o TV ma taʻaloga mafanafana, e taʻalo ai aʻu mea." A aunoa ma lenei tifaga lugalaina - o le ae le vaai ...

9) Ona e faʻaalia lea o le igoa o le faletusi (i laʻu faʻataʻitaʻiga, "alex") ma siaki pusa i autafa o masini e te faʻatagaina le ulufale i ai. Ona kiliki ia ma ua maeʻa le faʻatulagaina o le DLNA server i le Windows 8 (7)!

I le ala, pe a uma ona e tatalaina avanoa i au ata ma musika, aua nei galo e te manaʻomia e kopi se mea ia i latou muamua! Mo le tele o tagata e faʻaaogaina ua gaogao, ma o le aufaasālalau faila latou lava i se isi nofoaga, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le "D" drive. Afai e gaogao pusa faʻafa - ona taʻalo lea i isi masini - o le a leai se mea.

Leaga ma tapulaa

Masalo o se tasi o maatulimanu o le mea moni o le tele o masini gaosi oloa o latou atiaʻe a latou lava faʻamatalaga o DLNA. O lona uiga e ono feteʻenaʻi isi masini. Ae peitai, e tupu lenei mea e seasea.

Lua, e masani ona, aemaise ma le maualuga-lelei vitio, e le mafai ona faia e aunoa ma le faʻatuai i faʻasalalauga faailo. ona o le mea "glitches" ma "lags" e mafai ona maitauina pe a matamata i se tifaga. Ole mea lea, lagolago atoatoa mo le HD format e le masani ona mafai. Ae ui i lea, o le 'upega tafaʻilagi lava e ono tuʻuina atu, faʻapea foi ma le utaina o le masini, lea e galue ai o le' au (o le masini lea e sefe ai le ata tifaga).

Ma lona tolu, e le o faʻafitauli uma faila e lagolagoina uma masini, o nisi taimi o le le lava o codecs i luga o isi masini e mafai ona avea ma mafuaʻaga ogaoga o le faigata. Ae ui i lea, o le sili ona lauiloa: avi, mpg, wmv e lagolagoina e toetoe o masini uma o aso nei.

 

Pin
Send
Share
Send