O le Huawei P9 o le a tuua e aunoa ma Android Oreo

Pin
Send
Share
Send

Ua filifili le Huawei e taofi le atinaʻeina o ni polokalame fou mo le 2016 flagship smartphone P9. E tusa ai ma le galuega fesoasoani lagolago a Peretania o le kamupani i se tusi i se tasi o tagata faaaoga, o le lata mai lomiga o le OS mo Huawei P9 o le a tumau pea Android 7, ma o le a le vaaia le masini nisi lata lata mai.

Afai e te talitonu i faamatalaga i totonu, o le mafuaaga mo le teena o le tatalaina o le firmware e faavae i luga o le Android 8 Oreo mo Huawei P9 o faigata faatekinolosi na fetaiai ma le tagata gaosi oloa ina ua tofotofoina le lata mai. Aemaise lava, faʻapipiʻi o le lata mai lomiga o Android i luga o le telefonipoto mafua ai se taua tele faʻaopopo i le mana taumafaina ma le le lelei o le masini mea. E aliali mai, e le i maua e le kamupani Saina ni auala e foia ai faʻafitauli na aliaʻe.

O le faʻalauiloaina o le telefoni Huawei P9 na faia ia Aperila 2016. Na maua le masini i le 5.2-inisi faʻaali ma se iugafono o 1920 × 1080 pixels, valu-core Kirin 955 processor, 4 GB o RAM ma le Leica mea pueata. Faʻatasi ai ma le faʻavae faʻavae, na faʻalauiloaina e le gaosi oloa lona faʻalauteleina atili o le Huawei P9 Plus ma le 5.5-inisi mata, stereo failauga ma sili atu le tele o maa.

Pin
Send
Share
Send