Tatalaina faʻamatalaga ile Steam

Pin
Send
Share
Send

Ausa ei ai le tele tele o galuega manaia. O se tasi o nei faʻailoga o le galuega lea o le fesuiaiga o mea i le va o tagata faʻaaogaina le tautua. O le lisi o ia mea e aofia ai kata, talaaga mo le faʻamatalaga, mea taʻaloga (amio ofu, auupega), taʻaloga, faʻaopopo mo taʻaloga, ma isi. E toʻatele tagata e naunau i le fesuiaʻiga o mea e sili atu nai lo le faʻagaioiga o taʻaloga eseese taʻaloga o loʻo avanoa ile Steam.

Ina ia faafaigofieina fesuiaiga feaveaʻiga i luga ole Steam, tele galuega ua faʻalauiloaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e tatalaina le maimoa o lau suʻesuʻega i isi tagata faʻaaoga ina ia mafai ai ona latou iloiloina mea o loʻo ia te oe e aunoa ma le faʻaopoopoina o oe o uo ma faʻafesoʻotaʻi atu oe. Faitau le tala o loʻo i lalo e aʻoaʻo ai pe faʻafefea ona tatala lau suʻesuʻega i totonu o Steam ina ia mafai e se tasi ona vaʻai i ai.

Le avanoa e tatala ai faʻamaumauga e masani ona faʻaaoga e tagata faʻatau oe manaʻomia e faʻaali a latou mea i tagata ono faʻatau. Peitaʻi o lenei galuega e ono manaʻomia e se tagata masani pe a le manaʻo e faʻaalu le taimi e faʻamatala ai ana mea.

Faʻafefea ona fai se faʻamatalaga i totonu o le Steam

Ina ia tatalaina le suʻesuʻega o le a manaʻomia ona sui lau talaaga faʻatulagaina. O le mea lea, alu i lau faʻamatalaga itulau e ala i le kiliki i luga o lou igoa igoa i le pito i luga menu ma filifili le mea talafeagai mai le lisi pa'ū.

Ma, i luga o lau talaaga itulau, kiliki le faʻamau faamau.

Ona alu lea i au mea faalilolilo. I luga o lenei matala, e mafai ona fetuunai le tikeri o le tatala o lau faʻamatalaga.

Faatasi ai ma se tala natia, o le mafai e fesuiai o le a tape. Naʻo oe e mafai ona vaʻaia mea faʻaleoleo.

Afai e te faia le faʻatulagaina tutusa ma le faʻatagaina e vaʻavaʻai le oloa na o uo, ona, talafeagai, na o au uo o le a mafai ona vaʻaia lau faʻamatalaga. E iai isi tagata e faʻaopoopoina oe o uo.

Ma le mea mulimuli, le faʻatulagaina mulimuli "Tatala" o le a faʻatagaina soʻo se tagata faʻaoga a le Steam e vaʻaia lau talaaga. Ole mea lena e te manaʻomia, pe a e manaʻo e tatala lau talaaga.
A uma ona e sui le seti, kiliki i le "Save Changes" button. Ole taimi nei ole au faʻamatalaga e mafai ona vaʻaia e soʻo se tasi i luga o le Steam.

A e alu i lau itulau o faʻamatalaga, o le a mafai e se tagata ona kiliki i le "Inventory" button ma o le a tatalaina le itulau o loʻo i ai le lisi o mea uma o loʻo i luga o lau teugatupe. A faʻapea e maua e le tagata mea mea na te manaʻomia, o le a ia lafoina lau talosaga faʻafesuiaʻi, ma oe mafai ona faʻaiʻu se fefaʻatauaʻi aoga. O le a le o se mea e sili ai le faʻatinoina o le Steam Guard ina ia aveese ai le faʻatuai o le 15 aso mo le faʻamaonia o le fesuiaiga. E mafai ona faitau pe faʻafefea ona fai iinei.

I se faʻaopopoga, e mafai ona e faʻaogaina le sooga e otometi ona amata ai se fesuiaiga ma oe. Auala e fai ai lea mea, faitau lenei tusitusiga. Ile faʻaoga ole sooga, e mafai ona e televaveina le amataga o le fesuiaiga - e le tatau ona e sailia lau uo poʻo isi tagata faʻaoga mo lau faʻamatalaga, ona faʻaopopo lea ia te oe o se uo ma naʻo le taimi lena, e ala i le kiliki ia oe ma ofo atu se fesuiaiga, amata lafo mea. Lava o se masani kiliki i luga o le sooga ma o le fesuiaiga o le a amataina i le taimi lava lena.

O lea ua e iloa faʻafefea ona tatala lau suʻesuʻega ile Steam. Taʻu i au uo e uiga i lenei - atonu o latou foi, o loʻo feagai ma ni faʻafitauli tutusa i le fesuiaiga i luga o le Steam ma o le a latou manaʻo e faʻaaoga se galuega faʻapena, faatoa le iloa e uiga i ai.

Pin
Send
Share
Send