Aʻe Steam o le a maua se isi tauvaga fou

Pin
Send
Share
Send

O le aufaasāloa a Saina o loʻo taofia le Tencent o loʻo fuafua e aumai lana faʻasoasoaga faʻasalalauga a WeGame i le maketi faava o malo ma tauva ma le Steam. E tusa ai ma Variety, o le sili atu i tua atu o le PRC o le a avea ma tali a Tencent i le faaiuga a Valve e faamatuu atu le vaega a Saina o le Steam i le galulue faatasi ma le Perfect World developer.

WeGame o se tulaga talavou talavou, lafoaia na o le tausaga talu ai. I le taimi nei, e tusa ma 220 pule eseese o loʻo avanoa i ana tagata faʻaaoga, ae ui i lea, i le lata mai le tele o isi oloa fou o le a faʻaopopoina i le taʻaloga faletusi o le tautua, e aofia ai Fortnite ma Monster Hunter: Lalolagi. I le faaopoopo atu i le downloadina o taʻaloga, WeGame ofo atu mo gamers avanoa mo le tafe ma talatalanoa ma uo.

Fai mai tusitala Variety, faʻalautele i le maketi faava o malo o le a faʻatagaina le Tencent e faʻavavevave tele le faʻalauiloaina o fou galuega i luga o lona tulaga. O le mea moni o tulafono Saina e manaʻomia ai tagata talaʻi ona saunia muamua taʻaloga i pulega e faʻamaonia le usitaia o tulafono faʻatapulaʻaina, ae i le tele o isi atunuʻu e leai ni tapulaʻa.

Pin
Send
Share
Send