Faʻafefea ona e amio i luga o fesoʻotaʻiga lautele ina ia aua le nofo i lalo mo faʻasalalauga

Pin
Send
Share
Send

Faʻafefea ona le nofo i lalo mo le toe lolomi? Ole aso nei, ua avea ma faʻafitauli ile mataupu ole tele o faʻasalalauga, e le faʻatapulaʻaina ile faʻasalalauina o latou selfies, falai, ma ata ma pusi. O i latou e o manino le tali atu i mea o loʻo tupu i polokiki, tamaoaiga ma agafesootai e tatau ona saunia mo le mea moni e tatau ona latou tali atu mo le tulaga faʻaalia i luga o la latou itulau.

Mataupu

  • Na faʻapefea ona amata uma
    • Mo le mea reposts ma fiafia e mafai ona ou mauaina se vaitaimi
    • E mafai ona amatalia mataupu mo nofoaga i isi o fesoʻotaʻiga
  • Le mea e amata ai mea
    • Faʻafefea ona iloa o laʻu itulau lea
    • O le a le mea e fai pe a faʻapea ua oʻo atu ia te oe faʻagaioioiga
    • Faafaamasinoga
    • E moni le faamaonia o lau mama
  • E i ai laʻu itulau VK: tape pe alu ese

Na faʻapefea ona amata uma

I Lusia, o loʻo atili ai ona faʻataʻitaʻiina latou mo aʻau. I le fitu tausaga ua tuanaʻi, o le numera o faʻasalaga ua faʻateleina. E iai upu moni na amata mauaina tusitala o pou, meme ma ata, toe tusia o isi tagata ma fiafia i luga o upega tafaʻilagi.

I le amataga o Aukuso, tagata Rusia Initaneti na vevesi i le tala fou o le faamasinoga a Barnaul tamaiti aʻoga Maria Motuzna. O le tamaʻitaʻi 23 tausaga le matua o loo tuʻuaia i le soʻona fai ma le faaoolima i lagona o tagata talitonu, mo le lolomiina o se filifiliga o ata malie i luga o lana itulau VKontakte.

Mo le toatele i le atunuu, o le Motuznaya mataupu avea ma faʻaaliga. Muamua, na aliali mai mo fiafiaga demotivators, e matua mafai lava mo i tatou ona o atu i le faamasinoga. Lona lua, o le maualuga o faʻasalaga mo reposts e matua matuia lava, ma e oʻo ile 5 tausaga ile falepuipui. Lona tolu, o tagata e le masani ai e mafai ona tuʻuina mai se faʻamatalaga e uiga i le "soona fai" i luga o le itulau a se tagata i luga o fesoʻotaʻiga lautele. Ile mataupu a Mary, e toalua tamaiti o Barnaul o loo suʻesuʻeina tulafono tau solitulafono na foliga mai.

O Maria Motuznaya o loʻo tuuaia i le soona fai ma ua ia faifai i lagona o tagata talitonu i le lomia o se ata malie i VK

I le uluaʻi fonotaga, sa teena e le ua molia lona moliaga, ae na ia taʻua foi e le faapitoa lona faamoemoe i le faʻamasinoga. O le fonotaga, faʻalauiloa se malologa seʻia oʻo ia Aukuso 15. Ona manino ai loa lea o le mea e avea le "repost" pisinisi o le a ma pe o mea fou o le a mulimuli ai i se taimi lata mai.

Mo le mea reposts ma fiafia e mafai ona ou mauaina se vaitaimi

Fai mai tagata ua aʻafia, o mea soona fai mai e masani ona iloga mai i mea e le solia ai le tulafono i se laina laʻititi. Ata na saunia e Vyacheslav Tikhonov mai le "17 Moments of Spring" i le ata o Stirlitz ma le Siamani, ma e oʻo foi i se swastika - o le ekstremisi pe leai?

O le a iai le tomai faʻapitoa e fesoasoani e iloatino le "Extremism" mai le "Non-Extremism"

E le mafai ona masani ona faʻaogaina e le au faʻaaogaina le lisi o mea e tele na faʻasalalau i luga o le upega tafaʻilagi a le Matagaluega o Faʻamasinoga, ma e tele naua foi le latou lisi - o loʻo i ai i aso nei le sili atu ma le 4,000 ulutala o ata tifaga, pese, faʻailoga ma ata. I se faʻaopopoga, o le nofoaga autu o faʻamaumauga e faʻafou pea i taimi uma, ma e i ai se mea e pa'ū i totonu o lenei lisi pe a uma le mea moni.

O le mea moni, o le aofia ai o mea i le vaega o "ekstremis" e masani lava muamua i se suʻega faʻapitoa faia. O tusitusiga ma ata e iloilo e tagata atamamai e mafai ona fai ma le mautinoa pe latou te faʻalumaina, mo se faʻataʻitaʻiga, o lagona o le lotu i se tasi pe leai.

O le mafuaaga o le amataina o taualumaga o faʻamatalaga mai tagatanuu mataala poʻo faʻaiuga o le mataituina o loʻo faia e ofisa o le tulafono.

E tusa ai ma "tagata faatupu vevesi" mai le Initaneti, e lua tusitusiga o le Criminal Code e vave ona aoga - 280th ma le 282nd. E tusa ai ma le muamua oi latou (mo valaau lautele mo gaioiga sauā), o le a sili atu ona mamafa le faʻasalaga. Ua faamataʻuina le tagata ua molia:

  • e ova i le 5 tausaga i le falepuipui;
  • tautua i le vaipanoa mo le vaitau lava e tasi;
  • le mauaina o le aia tatau e nofo ai i nisi tofiga mo le tolu tausaga.

I lalo o le mataupu lona lua (i le faʻatupuina o le ita ma le ita, faʻalumaina o le mamalu o tagata), e ono mauaina e le ua molia:

  • se sala tupe i le aofaʻi o le 300,000 i le 500,000 rubles;
  • le tuʻuina atu i galuega lautele mo se vaitaimi mai le 1 tausaga i le 4 tausaga, sosoʻo ma le le tumau le faʻatapulaʻaina o le umiaina o nisi tofiga;
  • falepuipui mo le vaitaimi e 2 i le 5 tausaga.

Mo le repost, e mafai ona e maua se faasalaga matuia mai le sala i le falepuipui

O le faasalaga pito sili ona mamafa o loʻo faʻatulagaina mo le faʻatulagaina o seisi faʻalapotopotoga. O le maualuga o le faʻasalaga mo sea gaioiga e oʻo atu i le 6 tausaga i le falepuipui ma le sala tupe e 600,000 rubles.

E le gata i lea, oi latou e molia i le soʻotaga luga o le Initaneti e mafai ona o atu i le faamasinoga i lalo o le mataupu 148 (Maria Motuznaya. Ole soliga lea ole aia tatau ile saolotoga o lotofuatiaifo ma tapuaiga, e aofia ai ma le fa filifiliga faʻasalaga:

  • sala tupe o le 300,000 rubles;
  • tautua lautele i luga o le 240 itula;
  • auaunaga i le alaalafaga e oʻo atu i le tausaga;
  • falepuipui i le tausaga tausaga.

O faʻataʻitaʻiga e faʻaalia ai o le tele o taimi e maua ai e tagata soli tulafono i lalo o mataupu "soʻofaʻatasi" tulaga le taliaina o faʻamalolosia faʻasalaga. E le gata i lea, a o le faamasinoga e filifili:

  • i luga o le faʻaumatiaga o le "mea faigaluega o solitulafono" (o se komipiuta ma le komipiuta o le komipiuta, e pei ona i ai i le Ekaterina nofoia Ekaterina Vologzheninova);
  • le aofia ai o le ua tuuaia i le lesitala faapitoa o Rosfinmonitoring (o lenei ua aliali o le poloka mo i latou so o se teuga tupe faagaoioiga, e aofia ai ma masini tupe elektronik);
  • e uiga i le faʻatulagaina o le pagota faʻatonutonuina vaʻavaʻaiga.

E mafai ona amatalia mataupu mo nofoaga i isi o fesoʻotaʻiga

E tusa ai ma faʻamasinoga numera, o le tele o taimi o tagata o le VKontakte agafesootai i totonu o le uafu. I le 2017, na latou mauaina le 138 fuaiupu. I le taimi lava e tasi, e toalua tagata na molia i le malosi o le Facebook, LiveJournal ma YouTube. Tolu nisi na maua ua molia i faamatalaga na lomia i luga o le initaneti media forums. I le tausaga talu ai, o faʻasalaga faasaga i tagata faʻaoga Telegram e leʻi paʻi lava - o le mataupu muamua mo faʻasalalauga faʻasalalau i luga o lenei fesoʻotaʻiga na tatalaina ia Ianuari 2018.

E mafai ona tatou manatu o le faʻapitoa manatu i tagata faʻaoga VKontakte ua na ona faʻamatalaina: e le gata o le sili lauiloa taʻutaʻua sosaiete faʻalapotopotoga, ae o le meatotino a le kamupani Rusia Mail.ru Group. Ma ia - mo mafuaʻaga manino - e sili atu le naunau e faʻasoa faʻamatalaga e uiga i ana tagata faʻaaoga nai lo le Twitter ma Facebook mai fafo.

Ioe, Mail.ru mafai ona tetee i le faiga o mataupu tau solitulafono "mo fiafia" ma na ia taumafai foi e talosagaina se faamagaloga mo ona tagata uma. Ae le i suia ai le tulaga.

Le mea e amata ai mea

Muamua, tagata sailiili fuafuaina le tusitusiga. O le faʻasalalauga o se tusitusiga poʻo se ata e soli ai le tulafono ua paʻu i lalo o le Mataupu 282 o le Solitulafono, e faʻatatau i le faʻatupuina o le ita ma le ita. Peitaʻi, o i latou na masalomia na faia se soligatulafono "soʻo se mea" ua leva na masani ona ufiufi i isi tusitusiga o le Criminal Code. E faʻamaonia lea i faʻamaumauga o le 2017: i le 657 tagata na faʻasalaina e uiga i le faʻatu, 461 tagata na o atu i le 282nd.
E mafai ona e faʻasalaina se tagata ona o se soligatulafono. O le tausaga talu ai, 1,846 tagata na mauaina le "admin" mo le tufatufaina atu o mea leaga ma isi 1,665 mo le faʻamaonia mea moni o le faʻataʻitaʻiga o faʻasaina faʻailoga.

Ose tagata na te aʻoaʻoina e uiga i se mataupu tau solitulafono mai se tusi faʻasilasila. I nisi o tulaga, faʻamatalaga e uiga i lenei mea e lafo i le telefoni. E ui lava o loʻo tupu foi le oʻo mai o tagata sailiili i se suʻesuʻega - e pei o le mea na tupu ia Maria Motuznaya.

Faʻafefea ona iloa o laʻu itulau lea

O se tagata e mafai ona sau i luga ma se igoa fatufatu po o se igoa taufaasese, ae o le a ia te ia e tatau lava ona tali mo ana upu ma mafaufauga lolomiina i luga o agafesootai. O le faʻatulagaina o le tusitala moni o le galuega o tautua faʻapitoa. Ma o le fesoasoani i le social network i lenei o lona tiute. O lea la, o le fesoʻotaʻiga agafesootai faʻailoa ia:

  • o le a le taimi na asia ai le itulau e lafoina ai faamatalaga faʻasaina;
  • mai le mea masini faʻapitoa na tupu lenei mea;
  • mea i le taimi lea na faʻaaogaina ai le faʻafanua.

Tusa lava pe o loʻo lesitala le tagata faʻaaoga i lalo o se igoa sese, o le a ia tuuaia lava mo le lolomiina mea i luga o lana itulau

I le tautoulu o le 2017, na talanoaina ai le mataupu o tausimaʻi Olga Pokhodun, o le na tuuaia i le faaosoina o le ita ona o le lolomiina o se filifiliga o memes. E le gata i lea, sa le sefe le teine ​​i le lafoina o ata i lalo o le igoa sese, pe o le mea moni na ia tapunia le ata i ata mai tagata ese (e ui na ia faia lenei mea ina ua maeʻa ona gauai e le au pulega tulafono i lana itulau).

O le a le mea e fai pe a faʻapea ua oʻo atu ia te oe faʻagaioioiga

Ole mea pito sili ona taua ile vaega muamua ole suʻe lea o se loia lelei. E fautuaina la pe a sau le aufaigaluega ua uma ona sauni lana numera telefoni. E faapena foi, o le a aoga peʻa tupu faʻafuaseʻi ona taofia. A o le i tulaʻi mai se loia, e tatau ona mumusu le tagata masalomia e molimau - e tusa ma le Mataupu 51 o le Faʻavae, lea e maua ai sea aia tatau. I se faʻaopopoga, o aiga o le ua molia e tatau foʻi ona taofia le molimau, aua e agavaʻa foi i latou e faʻalologo.

O le loia o le a na fuafuaina le puipuiga auala. E masani ona aʻafia i seisi suʻesuʻega o mea e tagata tutoʻatasi. E ui e le o se mea lelei lenei mea: o le faʻamasinoga e tele lava ina mumusu e fai isi suʻesuʻega ma ia faʻalauiloa i le mataupu se suʻega fou ua maeʻa faia.

Faafaamasinoga

Ile faamasinoga, e tatau ona faamaonia e le ua molia, e leaga le tagata masalomia ile lafoina o mea e soli ai le tulafono. Ma o le faʻamaonia i tulaga faʻapena e masani lava e leʻo se mea tele. O finauga e fiafia i ai le i ai o manatu o le teuga tupe i luga o le pou, isi pou i luga o le itulau, ma e tuu ai fiafia.

O le ua molia e tatau ona taumafai e faamaonia le itu faafeagai. Atonu e le faigofie ...

E moni le faamaonia o lau mama

Matuā. E ui o le pasene o faʻasalaga i Rusia e matua maualalo. Na o le 0.2%. Toeitiiti lava o mataupu uma, o se mataupu na amatalia ma oʻo i le faʻamasinoga e faʻaiʻu i se faʻaiuga sala.

E fai ma molimau, o le kopi o le laupepa e mafai ona faʻapipiʻi i le mataupu, tusa lava pe o le mea moni e seʻesea.

E i ai laʻu itulau VK: tape pe alu ese

E tatau ona ou soloese se itulau na faʻasalalau muamua ai mea e mafai ona taua o ni mea leaga? Masalo ioe. O le mea sili o le a sili mo lou lava filemu o le mafaufau. E ui o lenei mea e le faʻamautu ai aʻo leʻi tuʻuina e le tagata le itulau, e leʻi i ai se taimi i le au loia e faʻatino e suʻesuʻeina ma le le faʻaituau, ma e leʻo iloiloina le mea mai tagata atamamai. Seʻi vagana lava nei faiga faʻatulagaina ua tatalaina se mataupu tau solitulafono, ina ia aʻoaʻoina e le tagata e uiga i le manatu faʻapitoa a pulega i lona tagata lotomaulalo ma lana teuga.

Ui i lea, o se kopi o le itulau na faia e tagata sailiili o loʻo faʻapipiʻi i le mataupu e avea ma molimau. O le a faʻaogaina i le faamasinoga, tusa lava pe o le itulau moni e soloia.

Faʻapefea ona avea le tulaga ma le faʻasalaga mo le fiafia i ai ma reposts o le a faʻamalamalamaina ina ua maeʻa le faʻaiuga o le Barnaul. Pei ona filifilia mai e le faʻamasinoga, e le taumate. O le faʻasalaga "i mea faigata uma" o le a sosoʻo mai ma faʻafitauli fou o lenei ituaiga.

I le tulaga o se faʻasalaga poʻo lona malosi faʻafitauli, i se isi itu, o le a mafai ona moemiti o faʻamanuiaga mo tagata faʻaaogaina. E ui lava, i so o se tulaga, o aga masani talu ai nei talanoa e uiga i le mea e tasi: e aoga le avea teisi sili atu sao i faamasinoga i luga ole laiga ma lomiga.

Ma aua nei galo o tagata uma ei ai tagata le fiafia - e masani ona fiafia i lona olaga i fesoʻotaʻiga lautele ma tulimatai atu i le taimi o le a ia faia ai se mea sese ...

Pin
Send
Share
Send