Tatala EPS faila i luga ole laiga

Pin
Send
Share
Send

EPS o se ituaiga muamua o taʻutaʻua foliga lauiloa PDF. Le taimi nei, e seasea ona faʻaaogaina, ae, e ui i lea, e iai taimi e manaʻomia e tagata vaʻai e vaʻavaʻai i mea o loʻo i ai le ituaiga faila. Afai o lenei galuega e tasi-taimi, e leai se uiga o le faʻapipiʻi ni polokalama faʻapitoa - faʻaaoga na o se tasi o 'upega tafaʻilagi tautua e tatala ai EPS faila i luga o le initaneti.

Faitau foi: Auala e tatala ai le EPS

Tatalaina Metotia

Mafaufau i auaunaga sili ona talafeagai mo le vaʻaia o mea EPS i luga ole lugalaina, ma suesue foʻi le faʻasologa o gaioiga i totonu o latou.

Metotia 1: Fviewer

Tasi o le lauiloa tautua i luga ole laiga e maimoaina mamao isi ituaiga o faila o le Fviewer 'upega tafaʻilagi. E faʻapea foʻi ona mafai ona tatala pepa EPS.

Auaunaga Online Fviewer

  1. Alu i le itulau autu o le Fviewer 'upega tafaʻilagi faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga i luga ma filifili i le mataʻu i lalo lisi o vaega ESP Maimoaga.
  2. A uma ona e alu i le ESP viewer itulau, e tatau ona e faʻaopopo le pepa e te manaʻo e vaʻai. Afai o loʻo i luga o le hard drive, e mafai ona e toso i totonu o le browser faamalama pe kiliki i le ki e filifili ai se mea "Filifili faila mai komepiuta". Ua mafai foi ona faamaoti mai se soʻotaga i se mea i se fanua faʻapitoa, pe afai o loʻo i luga o le World Wide Web.
  3. O le matala filifiliga filifiliga o le a tatalaina le mea e te manaʻomia ai e te seʻe atu i le faʻatonu o loʻo iai le ESP, filifili le mea manaʻo ma kiliki i le ki "Tatala".
  4. Ina ua maeʻa, o le faʻagasologa mo le faʻapipiʻiina o le faila i le Fviewer '' upega tafaʻilagi o le a faia, o ni gaioiga e mafai ona faʻamasinoina e le faʻailoilo faʻaalia.
  5. A uma ona utaina le mea, o le a otometi ona faʻaalia ana mea i totonu o le browser.

Metotia 2: Ofoct

O le isi Initaneti lea e mafai ai ona e tatalaina le faila ole ESP e taʻua o Ofoct. Le isi, tatou mafaufau le faʻasologa o gaioiga i luga o.

Ofo Online Auaunaga

  1. Alu i le itulau autu o le Ofoct punaoa i luga o le sootaga luga ma i le poloka "Meafaigaluega luga ole laiga" kiliki i le aitema "EPS Maimoaga Luga i luga ole Initaneti".
  2. O le itulau matamata matala, le mea e te manaʻomia e download le puna faila mo le matamata. E tolu auala e fai ai lenei mea, pei ona faia ia Fviewer:
    • Faailoa i se fanua faʻapitoa se fesoʻotaʻiga i se faila o loʻo i luga o le Initaneti;
    • Kiliki le ki "Tuʻu i luga" e faʻatu ai le EPS mai le komipiuta faigata a lau komipiuta;
    • Toso se mea i le isumu "Toso & Mauaina Faila".
  3. I le faʻamalama e matala, o le a manaʻomia oe e alu i le faʻatonu o loʻo iai le EPS, filifili le mea faʻapitoa ma kiliki "Tatala".
  4. O le taualumaga mo le faʻapipiʻiina o le faila i le '' upega tafaʻilagi o le a faia.
  5. A uma ona utaina i le pou "Puna faila" O le igoa faila ua faʻaalia. Ina ia matamata i ona mea, kiliki i luga o le aitema. "Vaʻai" faafeagai le igoa.
  6. O mea i totonu o le faila e faʻaalia i se browser window.

Oe pei ona e vaʻai, e leai se eseʻesega eseʻesega o mea faʻatino ma femalagaaʻiga i le va o 'upega tafaʻilagi e lua o loʻo faʻamatalaina i luga mo le vaʻaia mamao o faila ESP. O le mea lea, e mafai ona e filifilia soʻo se tasi e faʻatinoina feʻau ua faʻataʻoto i lenei tusitusiga e aunoa ma le tele o le taimi e faʻatusatusa ai nei filifiliga.

Pin
Send
Share
Send