Faamoemoega Novema 2018: Taʻaloga fua mo PS Plus tagata faʻatau

Pin
Send
Share
Send

Mo le silafia oi latou o loʻo maitauina taʻaloga maua fua Ps Plus: ia Novema 2018, ua maeʻa ona tufatufaina atu taʻaloga o le masina. I le isi faʻatasiga, e tele tuʻuga faʻatasi. O se itu taua ile tatau ile totogi ole puʻeata Bulletstorm ma le ata tifaga Yakuza Kiwami.

Mataupu

  • Taaloga PS Plus Free mo Novema 2018
    • Taʻaloga mo le PS 3
      • Pusa e teu ai pusa 2
      • Arkedo faasologa
    • Taʻaloga mo le PS 4
      • Yakuza kiwami
      • Bulletstorm: Faʻasologa o ata atoa
      • Fiafia tagata i le sami
      • Taamilosaga

Taaloga PS Plus Free mo Novema 2018

O le Novema PS Plus filifiliga mo tagata o lesitala e fetaui lelei ma manaʻoga o le tele o ituaiga taʻalo. Ma e sili ona lelei lenei mea, aua i le masina na muamua atu, e leʻi faʻamalieina e tagata faʻaaogaina le tele o matata o loʻo fuafuaina.

Taʻaloga mo le PS 3

O le vaega o Novema o taʻaloga o le a fiafia tele i le au fiafia i faʻafiafiaga tuʻufaʻatasia. E maua fua downloads mai ia Novema 6 e oʻo ia Tesema.

Pusa e teu ai pusa 2

O le lomiga muamua o le taʻaloga Jackbox Party Pack 2 na faʻasaʻolotoina i le 2014

Fans o taʻaloga i le kamupani a uo ua leva na faʻatali mo le faʻaauau o le aoina mo le Jackbox Party Pack. I le afifi:

  • Bluff taaloga Fibbage 2 (maualuga le numera o tagata taʻalo - 8);
  • taʻaloga faʻatautuʻi faʻatau atu Bidiots "sili ona lelei mea na o le faʻataʻitaʻiga" na o luga o se laupepa poʻo le telefoni (e oʻo atu i le 6 tagata taalo);
  • taʻaloga - talatalanoa e uiga i mea uma Quiplas (e oʻo atu i le 8 tagata taʻalo);
  • Earwax taʻaloga ua fausia i luga o leo lelei (e oʻo atu i le 8 tagata taʻaʻalo);
  • Bomb Corp pomu sailiga ma kilia taʻaloga (e oʻo atu i le 4 tagata taʻalo).

Arkedo faasologa

Arkedo Series muamua tatalaina i 2009

Ose mea manaia taʻalo taʻaloga e tuʻufaʻatasia tu ma aga a le aʻoga tuai ma e maeʻa lelei le faʻataʻitaʻia o le ata. I le taimi o suʻega fuafuaina, o le tagata faʻaaoga e tatau ona aoina pomu ma faʻamama le mata mai poloka.

Taʻaloga mo le PS 4

E leai ni taʻaloga e vaʻaia i le fusi ua i ai nei. E pei o le tulaga o le le filifiliga saoloto mo PS3, e mafai ona e download mea fou mo PS4 i totonu o le masina. Ole amataga ole tufatufaga na amata ile aso 6 o Novema, o le a tumau seia oʻo ile amataga o le taumalulu.

Yakuza kiwami

Kiwami - o le toe fai o le vaega muamua o le taaloga Yakuza mo PS2

E amata le taʻaloga ma le mea moni o lana tagata autu, Kiryu, e faʻasaoloto mai le falepuipui. Na ia faaaluina le 10 tausaga i le falepuipui mo se solitulafono na te le i faia. Ma o lenei ua unaʻia e le manaʻo e toe faʻafoi le amiotonu, ma i le taimi lava e tasi - ia maua le 10 piliona yen ua mou ese atu i se auala faʻalilolilo. A o alu atu i le auala e foia ai, o Kiryu o le a ia foia le tele o faigata: feutanaʻi ma vaega o tagata gaoi, auai i le taua tele a le au solitulafono o Tokyo, ma saili se teine ​​e igoa ia Haruka, e mafai ona ia faamalamalamaina le faalilolilo o le leiloa o tupe.

I le faʻaopopoga i le tala manaia, ua tuuina mai e Yakuza Kiwami i le tagata taʻaʻalo le avanoa e faʻaofi ai i latou i le lalolagi o le mafia Iapani, lagona le tofo o Tokyo karaoke pa ma faʻataʻalo taʻaloga retro i masini slot i totonu o taʻaloga taʻaloga i le lotoifale. O le taʻaloga e ta mai e le tolu vaega.

Bulletstorm: Faʻasologa o ata atoa

Muamua lava, o le taʻaloga Gears of WarFull Clip Edition sa tatau ona avea ma tagata lona tolu-fana, pei o Gears o Taua

Ole fusuʻaga muamua lea a tagata, ua avea le tama taʻaalo ma Grayson Hunt - ose tagata sa avea muamua ma tagata puʻupuʻe e fasioti tagata. I le maea ai o se vaa, sa maua e le fitafita o ia i luga o le paneta Stygia. Lea ua ia faia se filifiliga - e fufusu ai ma le 'au muta na nonofo i lenei nofoaga pe taumafai foi e sosola ese mai le faʻamalosia faamalosi ma toe foʻi atu i le fale, lea o loʻo faʻatali mai ai lana pisinisi e leʻi maeʻa. O se tasi o i latou o le feiloaʻiga ma lana ofisa muamua o le militeli, na ia tulei Hunt ina ia fasiotia se tele o tagata le sala.

O le taʻaloga e tupu i le XXVI seneturi. Ma o le seti auupega o lo o i ai le tagata taalo i lana faʻafiafiaga e ofoofogia. E ui lava e mafai ona e faʻataʻamilomilo i taua e le gata i le lelei o le fana i le sauni, ae faʻapea foi ma lima lima.

Fiafia tagata i le sami

Toatele o tagata Burly Men At Sea fai mai e faigofie tele le taʻalo ai.

O tagata protagonists o lenei taʻaloga taʻaloga o le tolutasi o 'au Scandinavian fagota o le amataga o le XX seneturi, oe na o ese mai a latou masani galuega ma o atu e suʻe le faʻafoliga. I le taimi lava e tasi, latou manumalo i le tele o faʻafitauli ma faʻafeiloaʻi ma mataʻupu mai lalolagi lauiloa tala.

O se taunuuga, o le tagata taalo lava ia fatuina se tala fou tala fai lelei faʻaaoga interactive vaaiga, olaola olaola ma musika musika. Le taaloga e fai ma sui o le tagata faamatala, faapea foi le tagata malaga. E le gata i lea, o tala fou taʻitasi e le tutusa ma tala muamua.

Taamilosaga

Taamilosaga lapisi muamua tatalaina i 2014

O le taʻaloga na toe faʻatupuina le siosiomaga o ata tifaga o 70s. Nofo i tua o le uili o le taʻavale, e tatau i le tagata taʻalo ona aoina pasese ma momoli atu i latou i le mea e agai i ai. I le taimi lava lea e tasi, o se fautuaga i le taimi nei ina ia maua ni caches ma foia paso i luga o le auala, e matua faigata lava. E le faigofie le foia o paso ma le aveina o se masini e mataga malosi mai le isi itu i le isi.

E mafai lava ona maofa le Tausaga Fou, e le sili atu le maoaʻe nai lo le seti o Novema i taʻaloga. Ui i lea, le tau atoa o le taʻaloga leai se masina Novema - pe a fai o se faʻatauga - o le 4098 rubles mo tagata faʻaaogaina.

Pin
Send
Share
Send