Bluestacks 4.1.11.1419

Pin
Send
Share
Send

Talu ai nei, o tagata e iai le manaʻoga e faʻapipiʻi a latou mea e fiafia i ai telefoni feaveaʻi i luga o se komepiuta. Le faʻaaogaina o mea masani ole faiga o mea faigaluega, e le mafai. Ina ia download ma faapipiiina ia apalai na atiaʻe faʻapitoa emulator.

Bluestacks o se polokalama e faʻatagaina ai oe e tamoe polokalama Android i luga o le Windows ma Mac faʻafoe faiga. O le galuega autu lenei a le emulator. Mafaufau nei ona faʻaopopoga foliga.

Nofoaga nofoaga

I le faamalama autu, tatou mafai ona matauina le lisi o loʻo avanoa i luga o masini Android uma. E faigofie lava ona faʻailoa e le au faʻailogaina tagata e mafaufau iai ona faʻatonuga.

E mafai ona e setiina le tulaga i le faʻaputuga meafaigaluega o le polokalama. O nei tulaga e taua mo le saʻo o le tele o talosaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, a aunoa ma lenei faʻatinoga, e le mafai ona faʻaalia saʻo le tala o le tau.

Faatulagaina ole keyboard

O le mea masani, ua setiina Bluestax i le faʻamalosi tino o le keyboard (Faʻaaogaina ki o le komipiuta). I le talosaga a le tagata e faʻaaogaina, e mafai ona suia i luga o le laupepa (E pei ona i ai i se tulaga masani o masini Android) poo lau oe lava (IME).

Fuafua ki mo le puleaina o talosaga

Mo faʻafaigofie tagata, o le polokalama e mafai ai ona e faʻavasega ki vevela. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻamautuina se tuʻufaʻatasiga o ki o le a zoom i totonu pe fafo atu. E masani ai, o lenei ki fusia ua mafai, pe a manaʻomia, e mafai ona e tape pe sui le galuega mo ki taitasi.

Aumai faila

Tele taimi pe a faʻapipiʻi Bluestacks, e manaʻomia e le tagata faʻaliliuina atu ni faʻamaumauga i le polokalama, pei o ata. E mafai ona e faʻaogaina le faʻaaogaina lea e faʻaulu mai ai faila mai le Windows.

Twitch Faamau

O lenei faʻamau o loʻo tuʻuina atu nei i le faʻaaliga fou o le Bluestax emulator. Faʻatagaina oe e faʻatonutonu faʻasalalauga e faʻaogaina ai le filifiliga Bluestacks TV talosaga, o loʻo faʻapipiʻiina ma le APP Player.
O le talosaga o loʻo faʻaalia i se isi faʻamalama. I le faʻaopopo i le fausiaina o faʻasalalauga i luga o Bluestacks TV, e mafai ona e maimoaina ata fautuaina ma talatalanoa i talanoaga.

Lulu galuega tauave

O lenei galuega e pei o le luluina o se telefoni poʻo le papalama.

Lau fesuiaiga

O nisi tusi talosaga e le faʻaalia saʻo pe a faʻamalama le laupepa, o le mea lea i le Bluestax o loʻo i ai le agavaʻa e faʻataʻamilo ai le mata e faʻaaoga ai se faʻamau faʻapitoa.

Mata fanaina

O lenei galuega faʻatagaina oe e puʻe se ata o le apalai ma lafoina i le imeli pe fefaʻasoaaʻi i luga o fesoʻotaʻiga lautele. A manaʻomia, o le faila faila na mafai ona fesiuaʻi i se komepiuta.

A faʻaaoga le galuega lea, o le Bluestacks vai faʻamau o le a faʻaopopoina i le faia faʻatusa.

Kopi le faamau

O lenei faʻamau kopi kopi o faʻamatalaga i luga o le laupapa.

Faapipii le faamau

Faapipii le kopiina faamatalaga mai le buffer i le nofoaga manaʻo.

Leo

Faʻapea foi i le tusi talosaga o loʻo i ai le volume control. Afai e talafeagai, le leo e mafai ona fetuunai i luga o komepiuta.

Fesoasoani

I le fesoasoani vaega, e mafai ona faʻamasani oe i le polokalama i faʻamatalaga auiliili ma suʻe tali i fesili fiafia. Afai e tupu se faaletonu, e mafai ona e lipotia se faafitauli iinei.

Na faia e le Bluestax se galuega lelei. Na ou downloadina ma faʻapipiʻi laʻu taʻaloga feaveaʻi sili ona fiafia i ai e aunoa ma ni faʻafitauli. Ae le o vave. Muamua faʻatuina Bluestacks i luga o se komepiuta ma 2 GB o RAM. Na faifai malie lava le talosaga. Na tatau ona ou toe tuʻiina luga o se masini malosi. I luga ole komepiuta ma le 4 GB o le RAM, na amata ona galue le tusi talosaga e aunoa ma ni faʻafitauli.

Lelei:

  • Faʻamatalaga Rusia;
  • E leai se totogi;
  • Eseesega;
  • Faiva ma le faʻaaoga-faauo Ofisa.

Le atoatoa

  • Maualuga manaoga manaoga.
  • Sii mai le Bluustax mo le leai

    Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

    Fuafua le polokalame:

    ★ ★ ★ ★ ★
    Faʻatulagaina: 4.11 i fafo mai 5 (18 palota)

    E tutusa polokalame ma tala:

    Filifili se faʻamatalaga o le BlueStacks Aisea e Faʻaaoga ai Uliuli Teuga Pe a Galulue BlueStacks Resitala i le BlueStacks app Faʻafefea ona faʻaaoga le BlueStacks emulator

    Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
    Bluestacks o se alualu i luma emulator o le Android feaveai OS mo komepiuta komipiuta. Tuusaʻo i totonu o le siʻosiʻomaga o lenei polokalame, e mafai ona faʻapipiʻi ma tamoe polokalama na mamanuina mo masini feaveaʻi.
    ★ ★ ★ ★ ★
    Faʻatulagaina: 4.11 i fafo mai 5 (18 palota)
    Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
    Category: Iloiloga polokalame
    Atinaʻe: BlueStacks
    Tau: leai se totogi
    Tele: 315 MB
    Gagana: Lusia
    Lomiga: 4.1.11.1419

    Pin
    Send
    Share
    Send