Faʻapipiʻi le Windows 10 Faʻafou

Pin
Send
Share
Send


E leʻi umi ae faʻalauiloaina e le Windows 10 le faʻalauiloaina o le OS fou e foliga mai e foliga mai e le aliali mai, ae o le a faʻataua le atinaʻe ile toe faʻaleleia ma le faʻafouina o le sa i ai. O le mea lea, e taua tele le faʻafou taimi lata mai le "top ten", lea o le a matou fesoasoani ia te oe i le aso.

Pupuni 10 faʻaleleia auala ma filifiliga

Matua tautala, e naʻo le lua metotia mo faʻapipiʻi faʻafouga o le OS i lalo o iloiloga - otometi ma tusi lesona. O le filifiliga muamua e mafai ona tupu e aunoa ma se tagata faʻalavelave e faʻatagaina, ma i le lona lua, na ia filifilia le faʻafouina e faʻapipiʻiina ma afea. Muamua e sili atu le fiafia i ai ona o le faigofie, ao le lona lua e mafai ai ona e aloese mai le faʻafitauli pe a faʻapipiʻi faʻafouga e tau atu i nisi faʻafitauli.

Matou te mafaufau foi i le faʻaleleia atili i faʻapitoa poʻo lomiga o le Windows 10, talu ai le toʻatele o tagata e le vaʻaia le tulaga o le suia o le masani masani i se fou, e ui i le faʻaleleia atili o le saogalemu ma / pe faʻateleina le aoga o le faiga.

Filifiliga 1: Faʻafou otometi Windows

Faʻafouina otometi o le faigofie o le auala e maua faʻafouga, leai ni gaioiga faʻaopoopo e manaʻomia mai le tagata faʻaaoga, mea uma e tupu na o ia.

Peitai, tele tagata faʻaoga ua le fiafia i le manaʻoga e vave toe amatalia vave mo se faʻafouga, aemaise pe a fai o ni faʻamatalaga taua o loʻo faʻagaioia i luga o le komupiuta. Mauaina faʻafouga ma faʻatulagaina reboots pe a uma ona mafai ona faigofie ona faʻatulagaina, mulimuli i le faʻatonuga o i lalo.

  1. Tatala "Filifiliga" auala 'alo auala Manumalo + i, ma filifili Faʻafouga ma le Puipuiga.
  2. O le vaega talafeagai o le a tatalaina, i lea faʻaaliga o le a faʻaalia Faamalama lata mai. Kiliki i luga ole sootaga "Suia le gaioiga gaioiga".

    I lenei snap-i, oe mafai fetuutuunai le vaitaimi o gaioiga - le taimi o le komipiuta ua ki ma faʻaaoga. Ina ua uma configuring ma faʻamalosia lenei faiga, Windows o le a le popole i se reboot talosaga.

A maeʻa, tapunia "Filifiliga": O lenei o le OS otometi lava ona faʻafouina, ae o faʻalavelave uma o le a pa'ū i fafo pe a le faʻaaogaina le komepiuta.

Filifiliga 2: faʻafouina manulele Windows 10

Mo nisi o loʻo manaʻomia le faʻaaogaina, o faiga e faʻamatala i luga e le lava. O se filifiliga talafeagai mo i latou o le faʻapipiʻiina o ni faʻafouga faʻafouina. O le mea moni, e fai sina faigata tele nai lo se faʻapipiʻi otometi, ae e le manaʻomia e le faʻapitoa ni tomai faʻapitoa.

Lesona: Faʻaleleia e le tagata le Windows 10

Filifiliga 3: Faʻalelei le Windows 10 Home Edition i le Pro

Faʻatasi ai ma le "top ten", Microsoft o loʻo faʻaauau pea ona mulimulitaʻi ma le faʻatautaiga o le tuʻuina atu o faʻaupuga eseese o le OS mo manaʻoga eseese. Ae ui i lea, o nisi o faʻamatalaga e ono le fetaui ma tagata faʻaaoga: o le seti o mea faigaluega ma mea e mafai ona ia i latou e ese. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tagata poto masani i mea e fai o le Fale faʻaoga atonu e le lava - i le mea lea e iai le auala e faʻaleleia atili ai i le vaega pito sili ona atoatoa o le Pro.

Faitau atili: Faʻaleleia le Windows 10 Fale i le Pro

Filifiliga 4: Faʻalelei Upega Faʻavae

Le fou i le taimi o le faʻatasiga 1809, tatalaina ia Oketopa 2018. Na aumaia ai ma tele suiga, e aofia ai i luga o le tulaga maualuga, lea e le o tagata uma e fiafia i ai. Mo i latou o loʻo latou faʻaaogaina le muamua lava faʻamautuina faʻasaʻolotoina, tatou mafai ona fautuaina le faʻafouga i le lomiga 1607, o le faʻaiuga foi lea o le Faʻamanatuga o Aso Fanau, pe i le 1803, i le aso Aperila 2018: o nei faʻatasiga na aumaia ma i latou le sili ona taua suiga, faʻatusatusa ma tatalaina le Windows 10.

Lesona: Faalelei Windows 10 e Fausia 1607 pe Fausia 1803

Filifiliga 5: Faʻalelei le Windows 8 i le 10

Fai mai le tele o amateurs ma nisi tagata poto, Windows 10 o le ua faamamaina "valu", e pei ona i ai i Vista ma le "fitu". O se tasi auala pe o se isi, o le sefulu vaega o le "faamalama" e sili atu sili aoga nai lo le valu, o lea e talafeagai le faaleleia: o le ogatasi e tutusa, ae e tele isi filifiliga ma le faigofie.

Lesona: Faʻalelei Windows 8 i le Windows 10

Nisi mataupu

Ae paga lea, faʻaletonu e ono tupu i le taimi o le faʻapipiʻiina o polokalame faʻafouga. Sei o tatou vaʻai i mea taatele ia, o ni auala e faʻateʻaina ai.

Faapipiiina lata e leai se mea
O se tasi o faʻafitauli masani o le faʻamamaina lea o le faʻapipiʻiina o faʻafouga ina ua oso komipiuta. O lenei faʻafitauli e tupu mo le tele o mafuaʻaga, ae toʻatele lava i latou o loʻo avea pea ma polokalama. O metotia mo le foʻia o lenei faʻaletonu e mafai ona maua i le tusitusiga ile sootaga o loʻo i lalo.

Faitau atili: Faʻafou le faʻaauauina faʻapipiʻi o Windows 10 lata mai

I le taimi o le faʻaleleia o le gaioiga, se mea sese tupu i le code 0x8007042c
O le isi faafitauli masani o le foliga mai o mea sese i le faʻapipiʻiina o faʻafouga. O faʻamatalaga autu e uiga i le faʻafitauli o loʻo i ai se leiloa code, lea e mafai ai ona e fuafua le mafuaʻaga ma saili se auala e foia ai.

Lesona: Troubleshooting Windows 10 Faʻaleleia le numera sese 0x8007042c

Sese "Ua le mafai ona faʻatulaga Windows faʻaleleia"
O se isi le fiafia le lelei na tupu i le taimi o le faʻapipiʻiina o faʻaleleia polokalama o se mea sese "Ua le mafai ona faʻatulaga Windows faʻaleleia". O le mafuaʻaga o le faʻafitauli o le "gau" pe le o soʻona faʻafouina faila.

Faitau atili: Fofoaina faʻafitauli Pe a Faʻapipiʻiina Windows Faʻafou

E le amataina le polokalama pe a uma le faʻaleleia
Afai o le faiga ina ua maeʻa faʻafou le faʻaleleia taofi na amata, ona e foliga mai e iai se mea o faaletonu i le faʻatulagaina sa i ai muamua. Atonu o le mafuaʻaga o le faʻafitauli o loʻo taoto i le mataʻitu lona lua, pe atonu o se siama foi ua nofo i totonu o le system. Ina ia faʻamalamalamaina mafuaʻaga ma fofo talafeagai, vaʻai le taiala lea.

Lesona: Faʻasaʻo Windows 10 faʻaletonu amata ina ua uma ona faʻaleleia

Faaiuga

Faapipiiina lata i Windows 10 o se faigofie faigofie taualumaga, e tusa lava po o le faʻasalalauga poʻo le faʻapitoa fono. E faigofie foʻi ona faʻaleleia le polokalame mai se tuai o le Windows 8. O mea sese e tutupu i le taimi o faʻapipiʻi a faʻafouga e tele lava ina faigofie ona faʻatulagaina e se tagata le poto masani.

Pin
Send
Share
Send