I le Sid Meier's Civilization VI, o le isi malo fou o le a aliali mai

Pin
Send
Share
Send

O le sosoʻo mai o le faʻaputuputuina o le Gathering Storm o le a faʻaopopo ai le avea o le Malo o Mali ma taʻutaʻuga taʻaloga lauiloa.

O le isi aso, na faʻalauiloa ai e le au atiaʻe mai Firaxis Taʻaloga se malo fou e taʻalo I le ulu o le setete o Mali na tulaʻi mai o se tasi na sili ona aʻafia i tala faʻasolopito o taʻitaʻi o lenei atunuʻu o Aferika, Mansa Musa.

Ponesi o le malo e nonoa i auro ma se toafa laufanua. Ole mafaufau loloto ma le poto ole pisinisi a Mansa Musa e faʻatagaina e le setete ona mauaina le tasi iunite auro mai le sela tuʻufua latalata i le taulaga o loʻo amata ai auala o fefaatauaiga.

O le ogatotonu o le nofoaga o loo maua ai isi punaoa o meaai ma le faʻatuatua pe a fai o loʻo i ai se pa vaomatua poʻo se mauga toafa latalata ane. Maina e leiloa le iunite o le gaosiga, ae sui i le auro. O se iunite faʻapitoa o le faʻasamoa o tagata tietie i le mandekal. O le mea e ofo ai le vave ma le malosi o le au fitafita faʻaopopo ni tupe siliva i le piggy bank of culture ina ua maeʻa le faʻatagaina e le militeri. O le tutasi o le itumalo Mali - Suguba, sui tulaga o pisinisi, tuʻuina atu i le tagata taʻavale le paʻu i le faʻatauina o iunite ma fale o loʻo i totonu o le taulaga mo faʻatuatuaga ma auro.

O le lautele-tele update e fuafuaina mo le Fepuari 14.

Pin
Send
Share
Send