Faʻafefea ona filifili headphone ma se masini faaleotele leo

Pin
Send
Share
Send

O headphone ma le mea puʻupuʻu e faʻaaogaina e fai ma laʻau faʻamau mo telefoni poʻo komipiuta. Ma lana fesoasoani, e le gata e mafai ona faʻalogo i musika ma ata tifaga, ae faʻafesoʻotaʻi - talanoa i luga o le telefoni, taʻalo i luga o le Upega Tafaʻilagi. Ina ia filifilia le saʻo mea e maua, oe manaʻomia le mafaufauina o latou mamanu ma le leo uiga latou te maua.

Mataupu

  • Manatu autu
  • Ituaiga fausiaina
  • Faila Faʻapipiʻi Metotia
  • Faiga Faʻafesoʻotaʻi Headset

Manatu autu

O le filifiliga filifiliga autu o:

  • ituaiga;
  • leo faaleotele leo;
  • auala faʻafeiloaʻi;
  • leo ma le mana uiga.

I totonu o le tele filifiliga e mafai ona e filifilia le mea sili mo soʻo se manaʻoga.

Ituaiga fausiaina

Soʻo se headphone e vaeluaina faʻapitoa e le ituaiga o mauga. E mafai ona latou:

  • faaopoopoga;
  • avanoa;
  • waybills;
  • mataitu.

O faʻaofi e puʻupuʻu ma taugofie mea faʻatino ma se uiga lelei faʻailoilo. E talafeagai i latou mo le talanoa ma matamata i ata tifaga, ae atonu e le lava le faʻalogo e faʻalogo i musika. I se faʻaopopoga, ole laumei atonu e le ofi i le foliga, ona ua faʻaofi i totonu o le auricle, ae i ai lona lapoʻa tele.

Vaivaia headphone ma se mea faʻaiti leo - se filifiliga lautele mo faʻaaoga i le taimi, le feʻaveaʻiga ma i le fale. O loʻo faʻatofuina i totonu o le taliga taliga talo ma faʻamau i palasitika. Faʻafetai i leo lelei faʻamamaina, e mafai ona maua lelei leo lelei ma faʻaaoga na mea e faʻamama ai e oʻo i nofoaga pisapisao. O pusi, e pei o mataua laʻititi, e iai se tamai mumoa lapoʻa, e afaina ai le lelei o le leo. O na filifiliga e talafeagai mo le faʻaaogaina o se mea faʻapitoa mo se telefoni, faʻalogo i musika mai le tagata taʻalo.

Afai e te manaʻomia se sili atu filifiliga talafeagai mo le faʻaaogaina ma se komepiuta, faʻalogo i mea e faʻalogologo i luga ole taliga. O se palu tele e maua ai se sili atu leo ​​mamana, ma malu taliga taliga maua lelei leo faʻamamaina. Mo galuega faapolofesa ma leo, mataitu headphone ma le sili ona lelei uiga e faʻaaogaina. E mafai ona faʻaaogaina e fai ma masini komepiuta. O ipu e ufiufi ai taliga: o se lapoʻa tele ma faʻamamaina leo o latou sili aoga.

Faila Faʻapipiʻi Metotia

E mafai ona faʻapipiʻi le microphone i headphone i le tele o auala. Le tele o loo i luga o se uaea ma tuʻu faʻatasi ma se voluma poloka. Lenei o se faigofie ma faigofie filifiliga, ae e tatau ona e mulimuli i le tulaga o le uaea. A ave le taʻavale, e ono paʻu le leo lelei ma faʻaaliga. Faʻapena foʻi, le masini faʻalogologo e mafai ona faʻaeʻe i luga o se mea faʻapitoa e tu i le maualuga o le gutu. E mafai ona mautu pe gaoioi le mauga, lea e faigofie mo le faʻaleleia o le leo. O mea faʻapipiʻi e faigofie ona faʻaaoga i le fale, i le ofisa, i totonu o fale.

E mafai ona fausia le microphone i le mamanu o le headphone, ae i le tulaga lea e piki ai e le gata o le leo o le failauga, ae o leo uma fafo.

Faiga Faʻafesoʻotaʻi Headset

O le masini ulu e mafai ona faʻafesoʻotaʻi i le masini e ala i uaea pe leai foi. O pulupulu uaea o se filifiliga faigofie ma taugofie e maua ai lelei le leo lelei. Na pau lava lona faʻaletonu o le le lava o le saʻolotoga o feʻaveaʻiga, ae o lenei mea e mafai ona faʻafesoʻotaʻia e le umi o le maea.

A uaea headset tuuina atu ia te oe atoatoa saolotoga o feoai, ae faaopoopo tuutuuga manaomia mo le faaaogaina o ia mea. O nisi masini e galue e ala ile Bluetooth, ma i le tulaga lea, e tatau ona tuʻufaʻatasi le leo leo i tafatafa o le headphone. E faigofie e faʻaaoga se telefoni faʻapea le Wi-Fi. Lelei fesoʻotaʻiga lelei i lenei mataupu ua faʻamautinoa lea i se mausali fesoʻotaʻiga Initaneti.

Le galulue ma se PC, faʻaaogaina transceivers faʻapitoa. O le vaega o latou gaioiga e tele, ae o mea uma e iai tapulaʻa. O se faʻasalalauga e fausia foi i totonu o laupepa i latou lava, ma le tele o faʻataʻitaʻiga e iai se isi paʻu e manaʻomia ona faʻaaluina i taimi uma. O lea la, o le uaealesi headset e sili atu sili atu mamafa. E mafai foi ona maualalo le leo lelei nai lo le uaea fesoʻotaʻiga.

Pin
Send
Share
Send