Le mea e teu ai ata i Windows 10

Pin
Send
Share
Send

I le Windows 10, pei ona iai i lomiga muamua o le faʻagaioiga faiga, e mafai ona fai ni ata, ma e mafai ona e faia lea i le tele o auala i le taimi e tasi - tulaga masani ma e le gata. I nei tulaga taʻitasi, o ata e iʻu mai ai o le a teuina i nofoaga eseese. Lea, o le a tatou taʻu atili.

Lau pueina nofoaga

Ile taimi muamua, ile Windows, e mafai ona e puʻea faʻamalama ile lua auala - e ala i le oomiina o se ki Lolomi mata pe faʻaaoga le tusi talosaga Seleulu. I le "top ten", faʻaopopo atu i nei filifiliga, o latou lava auala e puʻeina o loʻo avanoa, e pei o le numera tele. Mafaufau poo fea e puʻeina ai ata o auala taʻitasi, faʻapea foi ma ata na puʻeina e ala i polokalame a le isi itu.

Filifiliga 1: Laupapa

Afai e leai ni faʻamalama faʻapipiʻi i luga o lau komepiuta, ma mea faigaluega masani e le o setiina pe le atoatoa, o ata o le a tuʻuina i luga o le laupapa laupapa i le taimi lava e oomi ai le Print Screen ki ma soʻo se tuʻufaʻatasiga e o iai. O lea la, e tatau ona aveese lena snapshot mai le manatuaina, o lona uiga, faʻapipiʻi atu i soʻo se ata faʻatusa, ona sefe lea.

I lenei tulaga, o le fesili i le mea e puipuia ai le puipui i Windows 10 e matua le aoga lava, talu ai oe oe lava fuafuaina lenei nofoaga - soʻo se polokalame lea o le a faʻapipiʻi ai le ata mai le laupapa laupapa e manaʻomia oe e faʻailoa mai le faʻaiuga mulimuli. E faʻatatau foʻi lea i le Paint masani, e masani ona faʻaogaina mo le faʻatautaia o ata mai le laupapa laupapa - tusa lava pe e te filifilia le aitema i lana lisi Sefe (ma e le "Save As ..."), e tatau ona e faʻasino le ala (peʻafai o se faila faila o loʻo faʻauluina mo le taimi muamua).

Filifiliga 2: Foliga Faʻavaʻa

E pei ona matou fai atu i luga, o loʻo i ai sili atu nai lo le tasi tali masani mo le fausiaina o ata pue i le "top ten" - lenei Seleulu, "Ata i luga o le lau fasi fasi" ma se mea aoga ma se igoa tautala "Meaai Taaloga". O le mea mulimuli ua fuafuaina e puʻeina le laupepa i taʻaloga - i ata uma ma ata vitio.

Tusi: I se taimi lata mai, o le a suia atoatoa ai e le Microsoft Seleulu luga o se talosaga "O se ata i luga o se vaega o le mata", o lona uiga, o le muamua e aveʻesea mai le faʻagaioiga faiga.

Seleulu ma le "O se ata i luga o se fasi ..." I le tulaga masani, latou te fautuaina le teuina o ata i se mea masani "Ata", lea e mafai ona oʻo sao i ai "O lenei komepiuta", ma mai soʻo se vaega o faiga "Suʻesuʻe"liliu atu i lana pa folau.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona tatalaina le Explorer i le Windows 10

Tusi: I le lisi o talosaga e lua na o loʻo i ai le "Save" ma "Save As ..." aitema. O muamua e faʻatagaina oe e tuʻu le ata i le lisi faʻasino poʻo le tasi sa faʻaaoga i le taimi mulimuli pe a galulue ma se ata faʻapitoa. Afai e te filifilia le aitema lona lua, i le tulaga masani o le nofoaga faʻaaogaina mulimuli o le a tatalaina, ina ia mafai ona e sailia poʻo fea tulaga o faʻamalama na tuu muamua.

O le faʻatulagaga tusiata na fuafuaina e pueina ata i taʻaloga faʻasaoina ata ma vitio na maua mai o se taunuuga o lona faʻaaogaina i se isi faʻatonu - "Auvae"o loʻo i totonu o le lisi "Vitio". E mafai ona e tatalaina i auala tutusa e pei "Ata"talu ai o lenei foʻi le faila faila.


Alternatively, e mafai foi ona alu sao i le ala i lalo, i le suia muamuaIgoa_ Igoai lou igoa ole igoa.

C: Tagata faaaoga Igoa_name Vitio Pueina

Vaai foi: Vitio puʻeina mai le komepiuta mata i le Windows 10

Filifiliga 3: Tolu-vaega faila apalai

Afai tatou te talanoa e uiga i mea faʻapitoa polokalama oloa e tuʻuina atu le tomai e puʻeina se laupepa ma faia ata poʻo ata vitio, o se tali lautele i le fesili poʻo fea e sefe ai latou, e le mafai ona maua. O lea la, o nisi talosaga i tulaga le lelei tuʻu a latou faila i le lisi faʻasino "Ata", isi fatuina a latou lava faila i totonu (i le tele o taimi o lona igoa e fetaui ma le igoa o le talosaga faʻaaogaina), o isi i le faʻasinomaga O Au Pepa, pe i ai foi i nisi tulaga le mautonu.

O lea la, o le faʻataʻitaʻiga i luga o faʻaalia ai le muamua faila mo le sefeina o faila ma le lauiloa Ashampoo Snap application, lea o loʻo i ai i totonu o le faʻatulagaga lisi mo Windows 10 I se tulaga lautele, ina ia malamalama poʻo fea tonu lava se polokalama faʻapitoa e sefe ai ia faʻamalama e faigofie tele. Muamua, e tatau ona e siakiina i luga nofoaga mo le i ai o se faila ma se igoa masani. Lona lua, ia maua lenei faʻamatalaga, oe mafai ma e tatau ona liliu i le faʻatulagaina o se mea faʻapitoa talosaga.

Ma le isi, ona o eseʻesega ma galuega eseʻese o mea taʻitasi, o se masani algorithm o gaioiga e le oi ai. Le tele o taimi, mo lenei e tatau ai ona e matala le vaega vaega "Tulaga" (pe "Filifiliga"itiiti taimi - "Meafaigaluega"pe "Tulaga"pe a fai o le faʻaaogaina o le talosaga ma o loʻo i ai le gagana Igilisi, ma saili aitema iina "Auina atu i fafo" (pe Lavea), i totonu o le mulimuli faila o le a faʻaalia, sili atu, se ala sao i ai. I se faʻaopopoga, faʻatasi i le vaega e tatau ai, e mafai ona e faʻamatalaina lou nofoaga mo le teuina o ata, ina ia e ono iloa ai le mea e suʻe i ai mulimuli ane.

Vaʻai foʻi: O loʻo teu ai ata i luga ole Steam

Filifiliga 4: Cloud Storage

Toetoe o ao cloud teuina faʻapitoa i nisi faʻapitoa foliga, e aofia ai le fausiaina o faʻamalama, pe e oʻo foʻi i se isi faʻaoga ua mamanuina faʻapitoa mo nei faʻamoemoe. O se galuega faʻapea e avanoa foi ma OneDrive muamua faʻapipiʻi i le Windows 10, ma le Dropbox, ma le Yandex.Disk. Taʻitasi nei polokalama "ofo" e faʻailoaina ai o ia lava o se tulaga faʻapitoa auala mo le faia o faʻamalama i le taimi lava e muamua taumafai e puʻe le laupepa i le faʻagasologa o le faʻaogaina (galue i le pito i tua) ma le tuʻuina atu o isi mea puʻeina meafaigaluega e le atoatoa pe le faʻaaogaina i le taimi ( o lona uiga, faatoa tapunia).

Vaʻai foʻi e: Faʻafefea ona fai ni faʻamalama e faʻaoga ai le Yandex.Disk

O ao teu e masani ona faʻasaoina ata puʻeina i se faila "Ata"ae le o taua i luga (i le vaega "Ole filifiliga 2"), ae o la oe, tu i luga ole ala e faʻauia ile faʻatulagaina ma o loʻo faʻaoga e tuʻufaʻatasia faʻamatalaga ma le komipiuta. I lenei tulaga, o se faila e masani ona fausia i totonu o se isi faʻasino ma ni ata "Faʻafanua" pe "Faʻafanua". O le mea lea, afai e te faʻaaogaina se tasi o nei tusi apalai e fausia ai ata pupuni, e tatau ona e sailia ni teuina faila i nei faʻavaea.

Faitau foi:
Lau puʻeina polokalama
Faʻafefea ona fai se ata i luga o le Windows komepiuta

Faaiuga

E leai se faʻaupuga taua ma le masani ai mo mataupu uma i le fesili poʻo fea e teu ai ata i luga o le Windows 10, ae peitaʻi o le tulaga lea o se tagavai masani (mo se faiga poʻo se mea faʻapitoa), poʻo le ala na e faʻataʻitaʻia ai oe lava.

Pin
Send
Share
Send