Mea sese xaudio2_7.dll, xaudio2_8.dll ma xaudio2_9.dll - pe faʻafefea ona faʻasaʻo

Pin
Send
Share
Send

A amatalia se taʻaloga poʻo se polokalame i le Windows 7, 8.1 poʻo le Windows 10, oe ono fetaiai ma le mea sese "O le polokalama e le mafai ona amataina ona o xaudio2_8.dll o loʻo misi i luga o le komupiuta", o se mea faʻapena e tasi e mafai foi mo xaudio2_7.dll poʻo xaudio2_9.dll faila .

Lenei faatonuga tusi lesona auiliili o nei faila ma e uiga i auala talafeagai e faaleleia xaudio2_n.dll sese pe a amata taaloga / polokalame i Windows.

O le a le XAudio2

XAudio2 o se seti o polokalame ole maualalo-tulaga faletusi mai Microsoft mo le galulue ma leo, mea lelei, galue ma leo ma isi galuega e mafai ona faʻaaogaina i tele taʻaloga ma polokalame.

Faʻalagolago i le faʻamatalaga o Windows, o nisi vaega o XAudio ua maeʻa faʻapipiʻi i luga o le komupiuta, mo ia o loʻo i ai o loʻo i ai o loʻo iai le faila DLL (o loʻo i C: Windows System32):

 
  • I Windows 10, xaudio2_9.dll ma xaudio2_8.dll o loʻo iai i le le masani
  • I luga o le Windows 8 ma le 8.1, o loʻo avanoa le faila xaudio2_8.dll
  • I le Windows 7, faʻapipiʻiina faʻaleleia ma le DirectX afifi, xaudio2_7.dll ma muamua lomiga o lenei faila.

I le taimi lava lea e tasi, afai, mo se faʻataʻitaʻiga, o le Windows 7 ua faʻatu i luga o lau komipiuta, kopiina (poʻo le lalagaina) o le muamua xaudio2_8.dll faila ia le o le a le mafai ai ona galue lenei faletusi - o le mea sese i le amataga o le a tumau (e ui o le tusitusiga o le a suia).

Faasaʻo mea sese xaudio2_7.dll, xaudio2_8.dll ma xaudio2_9.dll

I tulaga uma o se mea sese, e tusa lava poʻo le a le lomiga o Windows, download ma faʻatuina ni laʻasaga DirectX faʻaaogaina le upega tafailagi mai le tulaga aloaia a le upega tafailagi Microsoft //www.microsoft.com/en-us/download/35 (mo tagata e faʻaaogaina Windows 10: pe a fai o oe muamua ua uma ona ave i lalo nei faletusi, ae toe faʻafou le faiga i le isi vaega, toe faʻapipiʻi mai)

E ui lava i le mea moni o loʻo i ai i vaega taʻitasi o le OS se tasi poʻo se isi vaega o DirectX, o le web installer o le a download le leiloa o faletusi e ono manaʻomia e tamoe nisi polokalame, i totonu o loʻo iai, e aofia ai xaudio2_7.dll (ae leai se lua isi faila, e ui i lea, o le faafitauli e mafai ona foia mo nisi polokalama).

Afai e leʻi foia le faʻafitauli, ma e 7 le tuʻuina i lau komupiuta, ou te toe faʻamanatu atu ia te oe: e le mafai ona e siiina xaudio2_8.dll poʻo le xaudio2_9.dll mo le Windows 7. E sili atu, e mafai ona e siiina mai, ae o nei faletusi e le galueaina.

Ae ui i lea, e mafai ona e suesueina manatu nei:

  1. Siaki i le tulaga aloaia a le 'upega tafaʻilagi pe o le polokalama e talafeagai ma Windows 7 ma lau faʻamatalaga o DirectX (vaʻai Faʻafefea ona e mauaina le faʻamatalaga o le DirectX).
  2. Afai e fetaui lelei le polokalame, vaʻai i luga o le Initaneti mo se faʻamatalaga o ni mea e ono tupu pe a tamoe lenei faʻapitoa o le taʻaloga poʻo le polokalame i le Windows 7 i fafo atu o le talaʻaga o se DLL patino (e ono mafai ona aliali mai e manaʻomia isi sisitema vaega e faʻapipiʻi i le 7, faʻaaoga se isi faila e mafai ona faʻauia, suia ni tulaga o le launcher , faʻapipiʻi se tulaga faʻapipiʻi, etc.).

Ou te faamoemoe e tasi le fesoasoani fesoasoani ia oe e foia le faafitauli. A leai, faamatala le tulaga (polokalame, OS lomiga) i le tala, masalo e mafai ona ou fesoasoani.

Pin
Send
Share
Send