Kaliber 3.22.1

Pin
Send
Share
Send

O le faitauina tusi, sa, ma e talafeagai pea. Pau lava le eseesega i le va o le faitau i le seneturi talu ai ma le faitau i le seneturi o iai nei, o aso ua mavae na o tusitusiga na maua lava i pepa pepa, ma o lea ua faʻaaogaina le eletise. O mea faigaluega masani a le komepiuta e le mafai ona iloaina le * .fb2 format, ae o Kaliber e mafai ona faia lenei.

Caliber o lau lava e-tusi faletusi e masani ona i ai. E iloga i lona faigofie ma faigofie, ae, faʻaopopo atu i ai, e tele isi ana mea aoga. I lenei tusitusiga o le a tatou taumafai e mafaufau i le sili ona taua o latou.

Lesona: Faitauina faila i le fb2 faatulagaga i le Caliber

Matou te fautua atu ia te oe e vaʻai: Polokalama mo le faitauina o tusi eletise i luga ole komipiuta

Fausiaina Virtual Library

O lenei faʻaaliga o se tasi lea o faʻamanuiaga sili ile AlReader. Lenei oe mafai fausiaina ni tele faletusi faletusi o le a iai atoa tusi eseese o mataupu eseese.

Manatu

E mafai ona e filifilia se vaʻaiga, faʻamuta pe faʻagaioia pine ma se puʻupuʻu puʻupuʻu o tusi.

Faʻatonutonu Metadata

I totonu o le polokalame, e mafai ona suia lenei poʻo lena faʻamatalaga e uiga i le e-tusi, ma vaʻai foʻi pe faʻapefea ona foliga i se isi sitaili.

Liua

I se faʻaopopoga i le maimoaina o pepa i se isi faʻasologa, e mafai ona e suia atoa. Suia mea uma mai le tele i le fausaga.

Maimoaga

O le mea moni, faitau tusi i lenei polokalame o se tasi lea o uiga taua, tusa lava pe o le a le mea moni o le faitauga siosiomaga faia i se laʻititi uiga ese faiga. E i ai foi le faʻatinoga mo le faʻaopopoina o faʻailoga ma suia le lanu i tua atu, pei ona iai ile AlReader, ma ua faia teisi lava sili atu.

Sii mai

O se fesoʻotaʻiga 'upega tafaʻilagi faʻatagaina oe e download (pe a fai e leai se totogi i luga ole laiga) se tusi mai nofoaga lauiloa e tuʻufaʻatasia. E tele naua nofoaga, sili atu nai lo le 50, ma i luga o nisi e mafai ona e maua fua filifiliga i le tele o gagana.
O iinei e mafai ona vaʻaia nisi faʻamatalaga e uiga i le tusi e faʻatau / download - tapuni, ulutala, tau, DRM (pe a fai o le loka e mumu, e le lagolagoina e le polokalame le faitauina o le faila), le faleoloa ma ni mamanu, faʻapea foi ma le agavaʻa e puʻeina le tusi (pe a iai se uila lanumeamata i tafatafa).

Talafou talafou

O lenei gaioiga sa leʻi i ai lava i se isi mea faʻapena talosaga, lea vaega e mafai ona mafaufauina o se mea moni faʻavae ma se tulaga faʻapitoa o Kaliber. E mafai ona aoina tala mai le sili atu i le sefululima selau punaoa mai le salafa o le lalolagi. Ina ua uma downloading, e mafai ona latou faitau e pei o se masani e-tusi. Ma le isi, e mafai ona e fuafua e download tala fou, o lea, e te le tau faia e masani ona e download ia i latou, o le polokalama o le a faia mea uma mo oe.

Faʻamatalaga auiliili

O le fausia-i faatonu e fesoasoani ia te oe suia le elemene o le tusi e te manaʻomia. E moni faamatalaga a lenei faatonu i le vaega e mafai ona e suia e pei ona e te manaʻo ai.

Avanoa avanoa

O le isi tulaga iloga o lenei polokalame o le mafai ona e faia le fesoʻotaʻiga avanoa i au faletusi uma, o lea, Caliber avea ma moni luga o le initaneti faletusi lea e le gata e mafai ona teu tusi, ae faʻasoa atu foʻi i uo.

Advanced tulaga

E pei lava i AlReader, iinei e mafai ona e faʻatonutonuina le talosaga pei ona e manaʻo ai, toeititi o elemene uma lava o aʻu.

Lelei:

  1. Malosiaga e download ma faʻatau tusi
  2. Fai sau oe lava faletusi
  3. Library Network Avanoa
  4. Le luma o le au Rusia
  5. Tala Fou mai le salafa o le lalolagi
  6. Faʻasaʻoina pepa ma mea uma e faʻatatau i ai
  7. Lelei le filifilia o tulaga

Le atoatoa

  1. A faʻatupu faʻafuasei Ofisa, ma e tatau ona faʻataʻamilomilo se tagata faʻatautaia e feagai ma galuega uma

Caliber o se tulaga tulaga ese polokalama e mafai ona mafaufauina o se faletusi moni. E mafai ona e faʻaopopo tusi i ai, faʻavasega, suia ma faia mea uma e le mafai ona faia i totonu o se faletusi masani. I se faʻaopopoga, e mafai ona e faʻasoa atu au tusi i uo i le fefaʻasoaaʻi, pe faia se faletusi o le tele o ituaiga tusi, tatala ai i le lalolagi atoa, ina ia mafai e tagata ona faitau i mea latou te manaʻo e leai se totogi (lelei, pe faia foi mo se totogi, pe a e manaʻo i ai soʻo se mea).

Sii mai fua le Caliber mo leai

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.27 mai le 5 (11 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Faitauina tusi ma fb2 faʻasologa i Caliber Tusi lolomi ICE Tusi Faitau Fbreader

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Caliber o se e aoga tusi e-tusi o, faʻafetai i lona lautele gafatia, o le a fiafia i le tele o faitau fiafia.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.27 mai le 5 (11 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Kovid Goyal
Tau: leai se totogi
Tele: 60 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 3.22.1

Pin
Send
Share
Send