Toe Maua Mai Faʻamaumauga Ina ua maeʻa faʻatulagaina i DMDE

Pin
Send
Share
Send

DMDE (DM Tisiketi Faʻatonu ma Faʻamaumauga Toe Faʻaleleia Polokalama) o se lauiloa ma maualuga-tulaga lelei polokalame i Lusia mo le toe maua mai faʻamaumauga i mea ua tape ma leiloa (o se faʻaiuga o le faila faila faʻalavelave) vaega i luga o disk, flash drives, memory cards ma isi drive.

I totonu o lenei tusi lesona - o se faʻataʻitaʻiga o faʻamaumauga o faʻamaumauga ina ua maeʻa faʻatulagaina mai le USB flash drive i le DMDE polokalama, faʻapea foi ma se vitio faʻataʻitaʻia le gaioiga. Vaʻai foi: E leai se totogi.

Manatua: aunoa ma le faʻatauina o se ki laisene, o le polokalama galue i le "auala" o DMDE Free Edition - o loʻo iai ni faʻatapulaʻa, ae mo le faʻaaogaina fale o nei faʻatapulaʻa e le taua tele, ma le maualuga maualuga ono mafai ona e toe maua uma na faila e manaʻomia.

O le عمل o le toe maua mai o faʻamatalaga mai se flash drive, disk poʻo le memory card i le DMDE

Ina ia siakiina le toe mauaina mai o mea i le DMDE, 50 faila o ituaiga eseese (ata, vitio, pepa faʻapipiʻi) na kopiina i le USB flash drive i le FAT32 file system, ina ua maeʻa sa faʻauia i le NTFS. E le faigata tele le mataupu, ae ui i lea, e oʻo lava i polokalame totogi i lenei tulaga e le maua ai se mea.

Faʻamanatu: aua le toe faʻaleleia faʻamatalaga i le drive lava lea e faia ai le toe faʻaleleia (seivagana o se faʻamaumauga o le maua le vasega leiloa, lea o le a taʻua foi).

Ina ua uma downloading ma amata DMDE (le polokalama e le manaʻomia faapipiiina i luga o se komepiuta, na o unzip le teuina ma taufetuli dmde.exe), faatino le toe faaleleia laasaga nei.

  1. I le faamalama muamua, filifili "Faaletino Meafaigaluega" ma faʻamaoti le taʻavale mai le mea e te manaʻo e toe faʻaleleia ni faʻamaumauga. Kiliki le OK.
  2. E matala se faʻamalama ma se lisi o vaega o loʻo i luga o le masini. Afai o loʻo i lalo o le lisi o loʻo i ai nei vavaega i luga o le drive oe vaʻaia se "efuefu" vasega (pei o le faʻamalamalamaga) poʻo le sopoia o loʻo vaeluaina se vasega - e mafai ona e na filifilia, kiliki "Tatala Volume", ia mautinoa o loʻo ia te ia faʻamatalaga talafeagai, toe foʻi atu i le lisi faʻamalama vasega ma kiliki "Toe Faʻafou" (Faʻapipiʻi) e faʻamaumau ai le leiloa pe faʻamamaina vasega. Sa ou tusia e uiga i lenei mea i le metotia ma DMDE i le faʻafoega Faʻafefea ona maua se RAW disk.
  3. A leai ni mea faapena, filifili le tino faʻamalosi tino (Drive 2 i laʻu mataupu) ma kiliki "Full Scan".
  4. Afai e te iloa le faila faila na teuina faila, e mafai ona e aveese faʻailoga le talafeagai i le siaki tulaga. Ae: e fautuaina e tuua RAW (o le a aofia ai, faatasi ai ma isi mea, saili mo faila e ala ia latou saini, ie i ituaiga). E mafai foi ona televave televaveina le suʻega faʻaletonu e ala i le le filifilia o le "Advanced" tab (ae ui i lea, e ono faʻaleagaina ai le sailiga faʻaiuga).
  5. I le faʻamaeʻaina o le tilotilo, o le ae vaʻai iʻuga maua tusa, pei o le ata i lalo. Afai o loʻo i ai se vaega o loʻo maua i le vaega "Key Results" o loʻo taua mai ai na leiloa faila, filifili ma kiliki "Open Volume." Afai e leai ni faʻaiuga autu, filifili le voluma mai le "Isi iʻuga" (afai e te le iloa le muamua, ona e vaʻaia lea o mea o loʻo totoe.)
  6. I luga o le manatu e sefe le scan log (faila faila), ou te fautuaina le faia o lea mea ina ia aua neʻi e toe faia.
  7. I le isi faamalama, o le a fesiligia oe e filifili "Le mafai ona toe fausia" poʻo le "Toe suʻe le faila faila o iai nei." Rescanning umi, ae o faʻaiʻuga e sili atu (pe a fai e te filifilia le faʻaletonu ma toe faila faila i totonu o le vaega na maua, o faila e sili atu ona faʻaleagaina - na siakiina i luga o le drive lava lea e tasi i le eseʻesega o 30 minute).
  8. I le faʻamalama e matala, oe o le a vaʻai i le iʻuga o le tilotilo solo i le faila ituaiga ma le Root faila e tali tutusa ma le root folder o le vaega maua. Tatala i ai ma vaʻai pe o iai ni faila e te manaʻo e toe faʻafoʻi. Toefuatai, oe mafai taumatau-kiliki i luga o le faila ma filifili "Toe Faʻafoʻi Aitema".
  9. O le tapulaʻa autu a le saʻolotoga fua faʻaaliga o DMDE o le mafai na e toe faʻatonutonu na o faila (ae le o faila laupepa) i le taimi i le taumatau taumatau nei (o lona uiga, filifili se faila, kiliki "Toe Faʻafoʻi Aitema" ma naʻo faila mai le faila o loʻo i ai nei e avanoa mo le toe faaleleia). Afai o le a tapeina faʻamaumauga na maua i totonu o le tele o tuʻutuʻuga, e tatau ona e toe fai le faʻataʻitaʻiga tele taimi. O lea la, filifili "Faila i le panel o loʻo i ai nei" ma faʻamautu le nofoaga e sefe ai faila.
  10. E ui i lea, o lenei faʻatapulaʻaina e mafai ona "puipuia" pe a e manaʻomia ni faila o le ituaiga e tasi: tatala le faila ma le manaʻomia ituaiga (mo se faʻataʻitaʻiga, jpeg) i le RAW vaega i le itu tauagavale vaega ma toe faʻafoʻi uma faila o lenei ituaiga i le auala lava e tasi pei i laasaga 8-9.

I loʻu mataupu, toeititi uma faila ata JPG na toefuatai mai (ae le o mea uma), o se tasi o le lua Photoshop faila ma e le o se tasi pepa aloaia po o le vitio.

E ui lava i le mea moni o le iʻuga e le atoatoa (o se tasi e mafua mai i le aveeseina o le fuafuaina o voluma e faʻavave atu le suʻesuʻeina o faʻagasologa), o nisi taimi i DMDE e fesuiaʻi mai e toe faʻaleleia faila e le o i ai i isi polokalama tutusa, o lea ou te fautuaina le taumafai pe a fai o le iʻuga e leʻi taunuʻu. E mafai ona e siiina le DMDE data recovery programe leai se totogi mai le ofisa aloaia //dmde.ru/download.html.

Na ou maitauina foi o le taimi mulimuli na ou faataʻitaʻi ai le polokalame lava lea e tasi ma ni tapulaʻa i se tulaga tutusa, ae i luga o le isi tisiketi ese, sa maitauina foi ma le manuia le toe tu lua faila faila e le i maua i lenei taimi.

Vitio - O se faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina DMDE

I le faʻaiuga - o se vitio o loʻo iai le atoa toe faʻaleleia o le faʻamatalaina i luga o loʻo faʻaalia vaʻaia. Masalo mo nisi o le au faitau o lenei filifiliga o le a faigofie ona malamalama.

E mafai foi ona ou fautua atu i le sili atu i le atoa le leai o se polokalame toe faʻaleleia o faʻamaumauga e faʻaalia ai ni taunuʻuga lelei: Puran File Recovery, RecoveRX (e matua faigofie, ae maualuga-lelei, mo le toe maua mai o faʻamatalaga mai se USB flash drive).

Pin
Send
Share
Send