Maua fua Openshot Vitio Faatonu

Pin
Send
Share
Send

E lei leva talu ai, na lomia le tusiga Best Free Video Editors, o loʻo faʻaalia ai uma polokalama faigofie mo le faʻatonutonu o ata ma mea faigaluega faʻapitoa mo le faʻatonutonuina o vitio. Na fesiligia e se tasi o le au faitau le fesili: "Ae a le Openshot?". Sei oʻo i lena taimi, ou te leʻi iloa e uiga i lenei faʻatonutonu vitio, ae e aoga le gauai atu i ai.

I lenei iloiloga e uiga i Openshot, o se polokalame saoloto i le Lusia mo faʻataʻitaʻiga o ata ma le faʻasaʻo tuʻufaʻatasia ma faʻamatalaga matala, avanoa mo le Windows, Linux ma MacOS ma ofoina atu le tele tele o vaega o gaioiga vitio o le a fetaui ma i latou fou tagata faʻaaogaina ma o le e manatu polokalama e pei o Movavi Vitio Editor e faigofie tele.

Manatua: o lenei tusitusiga e le o se lesona poʻo se faʻatonuga e faʻapipiʻi ai vitio i le OpenShot Video Editor, ae o se faʻataʻitaʻiga puʻupuʻu ma le vaʻavaʻaiga o galuega faʻatulagaina e faʻafiafia ai le tagata faitau o loʻo sailia se faigofie, talafeagai ma aoga faʻatonutonu vitio.

Openshot Vitio Faʻatonu Ofisa, Meafaigaluega ma Vaega

E pei ona taʻua i luga, o le tagata ata vitio Openshot o loʻo iai se faʻaavanoaga i le Lusia (faʻatasi ma isi gagana lagolagoina) ma o loʻo avanoa i faʻamatalaga mo faiga tele o galuega, i laʻu mataupu mo le Windows 10 (faʻasologa muamua: 8 ma le 7 o loʻo lagolagoina foi).

O i latou na galulue ma masani polokalama mo le faʻatonutonuina o ata, i le amataga amata o le polokalama o le a vaʻai i se soʻotaga masani (e pei o le faʻafaigofie Adobe Premiere ma tutusa faʻapitoa), e aofia ai:

  • Faʻapipiʻi vaega mo faila i le galuega o loʻo iai nei (drag-n-drop lagolagoina mo le faʻaopopoina o faila o faʻasalalauga), suiga ma aʻafiaga.
  • Vitio ata matala.
  • Taimi faʻatulagaina ma ala (o latou numera o soʻo le faʻatupu, e oʻo foi i le Openshot latou te leʻi iai se ituaiga sa fuafuaina muamua - vitio, leo, ma isi)

O le mea moni, mo le faigofie faʻatonutonu o vitio e se tagata masani faʻaaogaina le faʻaogaina Openshot, ua lava e faʻaopopo uma le talafeagai vitio, leo, ata ma ata faila i le poloketi, tuʻu i latou pe a manaʻomia i luga o le timeline, faʻaopopo mea talafeagai ma suiga.

Moni, o nisi mea (aemaise lava pe afai oe i ai le poto masani faʻaaogaina isi vitio faasaʻoina polokalame) e le o manino tele:

  • Oe mafai ona tipiina le vitio i le anotusi menu (taumatau-kiliki, aitema Split kilipa) i le lisi o faila galuega, ae le i le taimi. A o le tapulaʻa o le saoasaoa ma nisi aafiaga e setiina e ala i le talaaga menu ua i ai i totonu.
  • E ala i le masani, o le meatotino faamalama mo aafiaga, suiga, ma kilipa e le o faaalia ma o loo misi i se mea i le lisi. Ina ia faʻaalia, e tatau ona e kiliki i soʻo se mea i le timeline ma filifili "Properties". Ina ua mavae lena, o le faʻamalama ma tapulaʻa (ma le avanoa e suia ai) o le a le mou ese atu, ma o ona anotusi o le a suia e tusa ai ma le mea filifilia i luga o le fua.

Peitai, pei ona ou fai atu, e le o lesona ia i le faasaʻoina o vitiō i OpenShot (i le ala, o na e avanoa i YouTube pe a e manaʻo), na o loʻu tosina atu i le lua mea ma le faʻamatalaina o le galuega e leʻi masani ai ia te aʻu.

Manatua: o le tele o mea i luga o le upega tafailagi faamatala le galuega i le muamua lomiga o OpenShot, i le lomiga 2.0, mafaufauina iinei, o nisi o fofo tali o ese mai (mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻamalama na taʻua muamua o le meatotino o aafiaga ma fesuiaiga).

Nei e uiga i foliga o le polokalama.

  • Faigofie faʻatonutonu ma le faʻatulagaga o loʻo faʻaaoga le toso-n-mataua i se taimi faʻatulagaina ma le numera manaʻomia o ala, lagolago mo le manino, faʻatulafonoina mamanu (SVG), taamilosaga, toe suia, zoom, ma isi.
  • O se seti o aafiaga lelei (e aofia ai le ki chroma) ma fesuiaiga (i se auala uiga ese sa ou le mauaina ni aafiaga mo leo, e ui lava o loʻo faʻamatalaina mai i le faʻamatalaga i luga o le upega tafaʻilagi aloaʻia).
  • Meafaigaluega mo le fausiaina o ulutala, e aofia ai animated 3D tusitusiga (vaʻai i le "Title" menu mea, Blender e manaʻomia mo animated title (avanoa e maua fua mai i le blender.org).
  • Lagolago mo le lautele ituaiga o ituaiga mo faʻaulufale mai ma auina atu i fafo, e aofia ai maualuga-faaiuga mamanu.

I se aotelega: o le mea moni, e le o se mea faapolofesa polokalama faapolofesa mo le lē laina faʻasaʻosaʻo, ae mai le saoloto vitio faʻasaʻoina polokalama, foi i Rusia, o lenei filifiliga o se tasi o sili ona agavaa.

E mafai ona e puʻea mai le Faʻasalalauga Vitio OpenShot mo fua mai le itulau aloaia //www.openshot.org/, lea e te mafai ai foi ona matamata ata e faia i lenei faatonu (i lalo o le Watch Videos).

Pin
Send
Share
Send