Sili antivirus 2015

Pin
Send
Share
Send

Matou te faʻaauauina faʻaletausaga faʻailoga o le sili antivirus. O le tausaga 2015 e manaia i lea tulaga: ua suia taʻitaʻi, ma sili ai ona taua, o le free antivirus (lea na aliali mai na o sina tausaga talu ai) na faʻatuina i le TOP, e le maualalo, ma i nisi itu, sili atu nai lo taʻitaʻi totogi. Vaʻai foi: E leai se totogi 2017.

Ina ua maeʻa faʻasalalauga taʻitasi e uiga i antivirus sili, ou mauaina le tele o faʻamatalaga, o le mea o loʻo oʻo mai i lalo i le mea moni na ou faʻatau atu ia te aʻu i Kaspersky, e leʻi tusia e uiga i se antivirus faʻapitoa na faʻaaogaina e se tasi mo le 10 tausaga ma ua matua faʻamalieina, faʻailoa se oloa le talafeagai i le faʻavae. Ole tali mo le aufaitau e tutusa o latou manatu na ou saunia i le faaiuga o lenei mea.

Faʻafou 2016: vaʻai le iloiloga o le Best Antivirus mo le Windows 10 (totogi ma leai se totogi).

Manatua: antivirus mo le faʻaaogaina o fale ua iloiloina mo PC ma komepiuta feaveaʻi tamoe Windows 7, 8 ma 8.1. Mo le Windows 10, o faʻaiuga e tatau ona foliga tutusa.

Sili o le sili

Afai i le tolu tausaga talu ai, Bitdefender Internet Security sa avea ma taʻimua i le tele o tutoʻatasi antivirus suʻesuʻega (lea na lipotia ma le fiafia e le kamupani i luga o lana 'upega tafaʻilagi aloaia), ona o faʻaiuga o Tesema i le tausaga talu ai ma le amataga o lenei, na tuʻu ai le oloa i Kaspersky Lab - Kaspersky Internet Security (iinei ia te aʻu tomati mafai ona amata lele, ae na ou folafola mulimuli ane e faʻamatala poʻo le a ma le mea e sau ai i lenei TOP antivirus).

I le lona tolu o nofoaga o se free antivirus, lea na lauiloa na lele atu i totonu o le faʻavae i se taimi puʻupuʻu. Ae muamua mea muamua.

Kaspersky Initaneti Puipuiga 2015

Tatou amata i le faʻaiʻuga o suʻega lata mai mai le tutoʻatasi tutoʻatasi anti-virus laboratories (leai se tasi o latou o le Rusia, e tofu tagata uma ma se talaʻaga umi ma e faigata ona masalosalo ia i latou o lagona alofa mo Kaspersky):

  • AV-Test (Fepuari 2015) - Puipuiga 6/6, Faʻafiafiaga 6/6, Faʻaaogaina 6/6.
  • AV-Faatusatusaga - tolu fetu (Advanced +) i suʻega uma na pasia (le mauaina, aveese, puipuiga o le prooa, ma isi. I sili atu auiliiliga - i le faaiuga o le tusitusiga).
  • Dennis Technology Labs - 100% i suʻega uma (le iloaina, leai o faʻailoga sese).
  • Virus Bulletin - pasia, e aunoa ma faʻamoemoe sese (RAP 75-90%, o se tulaga uiga ese, o le a ou taumafai e faamatala mulimuli ane).

I le aofaʻiga o suʻega tatou te mauaina le tulaga muamua mo le Kaspersky anti-virus oloa.

O le antivirus lava, pe sili atu le Kaspersky Initaneti Puipuiga Puipuiga, ou te manatu e le manaʻomia ni folasaga - o se mea aoga ma aoga lelei e puipuia ai lau komepiuta mai le tele o taufaʻamataʻu, aveese ni siama ma le tele o faʻaopoopoga foliga, pei o le puipuiga o totogi, matua pulea, Kaspersky Rescue Disk (foi o se tasi o mea sili ona aoga o lenei ituaiga) ma e le gata.

O se tasi o finauga masani faʻasaga ia Kaspersky Anti-Virus o lona leaga leaga lea e faʻatinoina ile komipiuta. Ui i lea, suʻega fai mai le faafeagai, ma loʻu malamalamaʻaga poto e tutusa: o le oloa e lelei tele i punaoa-matitiva masini tafailagi.

Upega tafaʻilagi aloaia i Rusia: //www.kaspersky.ru/ (o loʻo iai se faʻasalalauga fua mo le 30 aso).

Bitdefender Initaneti Puipuiga 2015

Bitdefender antivirus polokalama ua leva na avea ma toetoe lava leai se faʻatagaina taʻitaʻi i uma suʻega ma faʻailoga. Ae a o le amataga o lenei tausaga - ae o le nofoaga lona lua. Tali o Suʻega:

  • AV-Test (Fepuari 2015) - Puipuiga 6/6, Faʻafiafiaga 6/6, Faʻaaogaina 6/6.
  • AV-Faatusatusaga - tolu fetu (Advanced +) i suʻega uma na pasi.
  • Dennis Technology Labs - 92% puipuiga, 98% tali saʻo, aotelega faʻailoga - 90%.
  • Virus Bulletin - Ua pasi (RAP 90-96%).

E pei o le oloa muamua, i le Bitdefender Initaneti Puipuiga o loʻo i ai isi mea faigaluega mo matua pulea ma le totogiina o puipuiga, sandbox galuega, fufuluina ma faʻavavevaveina komepiuta utaina, aneti-gaoi tekinolosi mo masini feaveaʻi, paranoid auala mo paranoid ma isi tulaga o galuega.

O faʻasesega mo le matou tagata faʻaaogaina atonu o le le lava o le gagana fesoʻotaʻiga a Rusia, i le fesoʻotaʻiga ma nisi galuega (aemaise i latou o loʻo tuʻuina atu igoa igoa) atonu e le malamalama atoatoa. O le malologa o se faʻataʻitaʻiga matagofie o se antivirus e maua ai le faʻamoemoeina o puipuiga, e le manaʻomia i komepiuta punaoa ma e faigofie tele.

Ile taimi nei, o aʻu lava ia e iai le Bitdefender Internet Security 2015 faʻapipiʻiina i luga o laʻu main OS, na ou mauaina fua mo le 6 masina. E mafai foi ona e maua se laisene mo le ono masina i luga o le upega tafaʻilagi aloaʻia (e ui lava i le mea o loʻo taʻua e le tusitusiga o le gaioiga na iʻu, e toe galue pea ma le le malamalama taimi, faʻataʻitaʻi).

Qihoo 360 Initaneti Puipuiga (poʻo le 360 ​​Aofai Puipuiga)

I le taimi muamua, e masani ona tatau ona tali se tasi poʻo fea le antivirus e sili atu - totogi pe leai foi, ma pe o le lona lua e mafai ona tuʻuina mai le tulaga talafeagai o le puipuiga. Sa masani ona ou fautuaina fua, ae faatasi ai ma nisi tuʻuaga, o lenei ua suia le tulaga.

O se antivirus ua maua fua mai le tagata Saina fausiaina Qihoo 360 (sa avea muamua Qihoo 360 Initaneti Puipuiga, ua taua nei o le 360 ​​Aofai Saogalemu) moni manumalo nai lo totogi totogi i le tausaga ma ua tatau ona nofoia ai i taitai i itu uma taua mo le puipuia o lau komepiuta ma faiga.

Tali o Suʻega:

  • AV-Test (Fepuari 2015) - Puipuiga 6/6, Faʻafiafiaga 6/6, Faʻaaogaina 6/6.
  • AV-Faʻatusatusaina - tolu fetu (Advanced +) i suʻega uma na pasia, lua fetu (Advanced) i le taʻaloga na faia.
  • Dennis Technology Labs - E leai se suʻega mo lenei oloa.
  • Virus Bulletin - Ua pasi (RAP 87-96%).

Ou te leʻi faʻaaogaina tele lenei antivirus, ae o iloiloga, e aofia ai ma faʻamatalaga i luga o le remontka.pro, faʻaalia ai o i latou na taumafai sa matua faamalieina, e faigofie ona faʻamatalaina.

O le 360 ​​Total Security Anti-Virus o loʻo i ai se tasi o sili ona faigofie ma tupu fua faʻamatalaga (i le Lusia), tele mea aoga aoga mo le faʻamamaina o lau komepiuta, tulaga puipuia puipuiga, saogalemu le amataina o polokalame e aoga mo tagata amata ma tagata poto masani, faʻaaoga le tele o tekinolosi puipuiga i le taimi e tasi ( mo se faʻataʻitaʻiga, o le afi afi o le Bitdefender o loʻo faʻaogaina), e maua ai le toe mautinoa o le mauaina ma aveeseina o siama ma isi faʻamataʻu mai le komipiuta.

Afai e te fiafia i ai, e mafai ona faitau le Vaʻaiga Vaʻavaʻai i fua o faʻamalologa leai se totogi 360 Aofai (o loʻo i ai foʻi faʻamatalaga e uiga i le downloadina ma le tuʻuina)

Manatua: o le tagata atiaʻe i ai nei le sili atu ma le tasi '' upega tafaʻilagi aloaia, faʻapea foi ma ni igoa se lua - Qihoo 360 ma Qihu 360, pei ona ou malamalama ai, i lalo o igoa eseese ua resitalaina le kamupani i lalo o isi pulega.

Nofoaga aloaia 360 Aofai Puipuiga i le Rusia: //www.360totalsecurity.com/en/

5 sili atu antivirus

Afai o isi antivirus e tolu na i ai i le TOP i itu uma, o lona uiga o le 5 sili atu antivirus oloa o loʻo lisiina i lalo e masani lava e le maualalo i latou i le tulaga o le sailia ma le aveeseina o faʻamataʻu, ae e fai si teisi i tua i le tulaga o le faʻatinoina ma le aoga (e ui o le mulimuli tulaga faatatauga).

Avira Initaneti Puipuiga Sefe

Tele tagata faaaoga e masani i le fua Avira antivirus (lelei ma vave tele, i le ala).

O se tali totogi mo le faʻamautuina le saogalemu, puipuia lau komipiuta ma faʻamaumauga mai le kamupani lava e tasi - Avira Initaneti Puipuiga Saogalemu 2015 i lenei tausaga ua i ai foʻi i le pito i luga o antivirus faʻatatau.

ESET Smart Puipuiga

Mo se isi tausaga lona lua, ESET Smart Security, o se isi lauiloa anti-virus oloa i Rusia, ua faʻaalia o ia lava o se tasi o sili sili ona lelei i aneti-siama suega, na o sina mea maualalo ifo i le tolu pito i luga e le-taua faʻamasinoga (ma, i nisi tofotofoga, sili atu ia i latou).

Avast Initaneti Puipuiga 2015

Tele tagata faʻaaoga le Avast antivirus fua, ma afai o oe o se tasi o nei tagata faʻaaoga ma mafaufau e fesuiaʻi i le totogi totogi o Avast Initaneti Puipuiga 2015, e mafai ona e faʻamoemoe o le puipuiga e le faʻatagaina oe i lalo, i soʻo se tulaga, faʻamasinoina e tutusa suʻega. I le taimi lava e tasi, o le faʻaavanoaina o faʻamatalaga (Avast Free Antivirus) e leʻo tele foʻi se leaga.

Ua ou maitauina o iʻuga o Avast e sili atu le le mautonu nai lo isi o oloa na toe iloiloina (mo se faʻataʻitaʻiga, i suega AV-Faʻatusatusa, e lelei iʻuga, ae le o le sili ona lelei).

Trend Micro ma F-Faʻamautuina Initaneti Puipuiga

Ma o isi antivirus e lua - o le tasi mai le Trend Micro, o le isi - F-Secure. Uma na faʻaalia i le tulaga o le sili antivirus i tausaga talu ai nei ma e lua e sili le lauiloa i Rusia. E ui lava i tulaga o latou tuʻusaʻo tiute, o nei antivirus faia se galuega sili ona lelei.

O mafuaʻaga mo lenei mea, e pei ona ou taʻuina, o le le lava o le gagana Rusia (e ui lava i isi sa iai muamua o le F-Secure Internet Security, sa ou le mauaina i le taimi nei) o le fesoʻotaʻiga ma, masalo, o taumafaiga tau pisinisi a kamupani i la tatou maketi.

Aisea antivirus ua tuʻufaʻatasia i lenei faʻatonuga

O lea, i le taimi muamua ou te tali atu i le masani ai tagi i laʻu TOP antivirus. Muamua lava, o le tulaga o polokalama faakomepiuta i nofoaga e le faʻavae i luga o aʻu mataupu, ae o le tuʻufaʻatasia o le lata mai suʻega o le taʻutaʻua anti-virus Laboratories valaau i latou lava (ma ua manatu tutoatasi):

  • AV-Faatusatusaga
  • AV suʻega
  • Virus puletini
  • Dennis tekonolosi labs

E tofu lava i latou e faʻaaogaina ana lava auala e faʻataʻitaʻi ai, ma tuʻuina atu faʻaiuga - o ana lava tapulaʻa ma fua mo latou, o loʻo avanoa i luga o upega tafaʻilagi aloaʻia. (Manatua: luga o le Initaneti e mafai foi ona maua le tele "tutoatasi" fale suesue o lenei ituaiga, lea i le mea moni ua liliu mai e faʻatulaga e se gaosi faʻapitoa o antivirus, ou te leʻi faʻataʻitaʻia o latou iʻuga).

O le AV-Comparatives e maua mai ai le tele o ituaiga o suʻega, o nisi o loʻo lagolagoina e le malo Ausetalia. Toeitiiti lava uma suʻesuʻega e faʻamoemoe e iloa le aoga o antivirus e faʻatatau i le tele o osofaʻiga vectors, o le gafatia o le polokalama e iloa le lata mai taufaamataʻu ma aveʻese. O le maualuga o le suʻega o le 3 fetu poʻo le Advanced +.

AV-Test e masani ona faia antivirus suʻega i uiga e tolu: puipuiga, faʻatinoga ma le faʻaaogaina. Ole maualuga ole tali mo uiga taʻitasi o 6.

O le Dennis Technology Labs faʻapitoa i suʻega e latalata i tuutuuga o le faʻaaogaina, suʻega o loʻo i ai i mea ua maua mai i siama ma malware feololo i lalo o tulaga pulea.

Ua faʻatautaia e le Virus Bulletin suʻega masina e puipuia ai, mo le pasia e tatau ona iloa ai e le antivirus faʻataʻitaʻiga o siama uma e aunoa ma se faʻasaoga e aunoa ma se tasi e sese sese. Faʻapea foi, mo oloa taʻitasi, o le pasene faʻatapulaʻa RAP ua fuafuaina, o se faʻailoga o le lelei o puipuiga prooactive ma le 'aveʻese o faʻamataʻu i luga o le tele o suʻega (leai se tasi o antivirus ua i ai 100%).

O i luga o le faavae o le auiliiliga o lenei faʻamaumauga o loʻo faʻaalia antivirus i lenei lisi. Ole mea moni lava, e tele isi antivirus ua lelei, ae sa ou filifili e faʻatapulaʻa aʻu i le numera o loʻo ou faʻatapulaʻaina, e le aofia ai polokalama o loʻo lipotia mai ai le tele o mea o loʻo puipuia ai le laititi ifo nai lo le 100%.

I le faʻaiuga, ou te matauina o le selau pasene puipuiga ma le i ai i le muamua nofoaga o antivirus lisi e le faʻamaonia ai oe le leai atoa o polokalame leaga i luga o lau komipiuta: o loʻo i ai filifiliga mo le manaʻomia polokalama (mo se faʻataʻitaʻiga, mafua ai le le mananaʻo e faʻaalia i le browser), lea e toetoe lava a le o iloaina e le antivirus, ma gaioiga a tagata. mafai ona tuʻu saʻo i le fausiaina o siama i luga o le komupiuta (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a e faʻapipiʻi polokalama e leai se laisene ma faʻapitoa e mautinoa o loʻo faʻapipiʻiina, tape le antivirus i)

Pin
Send
Share
Send