Faʻafefea ona faʻafoʻi togi i le Chrome mo Android

Pin
Send
Share
Send

O se tasi o mea muamua na ou matauina ina ua maeʻa ona faʻaleleia i le Android 5 Lollipop o le le lava o faʻa masani ai tabs i le Google Chrome browser. Nei ma matala tatala uma oe manaʻomia le galue e pei o se isi faʻaaliga matala. Ou te le mautinoa pe o faʻamatalaga tutusa o le Chrome mo Android 4.4 amio i le auala lava lea e tasi (e leai ni aʻu masini faapena), ae ou te manatu o ioe o le agaga o le Material Design concept.

Oe mafai ona faʻamasani i lenei fesuiaiga o laupepa, ae ou te tagata lava le faʻamanuiaina ma e foliga mai o laupepa masani i totonu o le browser, faʻapea foi ma le faigofie faʻatulagaina o se tab fou faʻaaogaina le Plus aikona, sa sili atu sili atu talafeagai. Ae sa ia puapuagatia, i le le iloa o loʻo i ai le avanoa e toe faafoi atu ai mea uma e pei ona i ai.

Ki faʻaola luga tuai tabs i Chrome fou luga Android

E pei ona i ai, ina ia mafai ai ona masani tabs, oe na o le tatau ona e masani ona masani i tulaga o Google Chrome. O loʻo i ai se mea manino "Faʻaopopo tabs ma talosaga" ma o loʻo faʻagaioia i tulaga le lelei (i lenei tulaga, tabs ma nofoaga 'avea ma se' eseʻese talosaga).

Afai e te faʻaleaogaina lenei aitema, o le browser e toe amataina, toe fuatai uma sauniga na tamoe i le taimi o le fesuiaiga, ma i le lumanaʻi, le galuega ma le au tabs o le a tupu ai le faʻaaogaina o le ki i le Chrome mo Android lava ia, e pei ona iai muamua.

O le lisi lisi e suia foi sina mea: mo se faʻataʻitaʻiga, i le vaʻaiga fou o le fesoʻotaʻiga i luga o le itulau amata o Chrome (faʻatasi ma ata faʻapipiʻi o nofoaga masani ma suʻesuʻeina) e leai se mea "Tatala se laupepa fou", ae i le mea tuai (faʻatasi ai ma tab).

Ou te le iloa, masalo ou te le malamalama i se mea ma o le faʻamatalaga o galuega na faʻalauiloa e Google e sili atu, ae mo nisi mafuaaga ou te le manatu e faʻapena. E ui lava o ai na te iloaina: le faʻatulagaina o le faʻaliga nota ma avanoa i tulaga i le Android 5 Sa ou le fiafia tele foʻi, a o lenei ua ou masani ai.

Pin
Send
Share
Send