Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le komipiuta i Wi-Fi

Pin
Send
Share
Send

I lenei tusitusiga o le a ou talanoa e uiga i le auala e mafai ona faʻafesoʻotaʻi lau komipiuta i le Initaneti e ala i Wi-Fi. Ole a faia e uiga ile komepiuta PC, ma, i le tele o vaega, latou te le mauaina lenei vala ile faʻaletonu. Ae ui i lea, o la latou fesoʻotaʻiga i le upega tafailagi e leai se avanoa e oʻo i se tagata fou.

I aso nei, pe a toetoe lava o fale uma ei ai le Wi-Fi router, o le faʻaaogaina o se uaea e faʻafesoʻotaʻi ai le PC i le Initaneti e mafai ona le talafeagai: e le ogatasi, e le talafeagai le nofoaga o le router i luga ole system unit poʻo le desk (e pei ona masani ai) e leʻo le fesoʻotaʻiga uaealesi e le mafai ona gafatia i latou.

Ole mea e manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi ai le computer i le Wi-Fi

Pau mea e te manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi lau komipiuta i se uaealesi network o le faʻaaogaina ia ma se Wi-Fi adapter. Ole taimi lava pe a maeʻa lena, o ia, pei o lau telefoni, laupapa poʻo le komepiuta, o le a mafai ona galue i luga o le fesoʻotaʻiga uaealesi. I le taimi lava e tasi, o le tau o sea masini e le sili atu le maualuga ma o mea sili ona faigofie faʻataʻitaʻiga tau mai le 300 rubles, sili ona lelei - e uiga i le 1000, ma matua malulu - 3-4 afe. E faʻatau moni atu i soʻo se komipiuta.

E lua ituaiga autu o Wi-Fi adapters mo se komepiuta:

  • USB Wi-Fi adapters, o masini ia e tutusa ma le USB flash drive.
  • O se isi komipiuta komipiuta, o loʻo faʻapipiʻiina i le uafu PCI poʻo le PCI-E, e tasi pe sili atu fesoʻotaʻiga e mafai ona fesoʻotaʻi i luga o le laupapa.

E ui lava i le mea moni o le muamua filifiliga e sili atu le taugofie ma faigofie faʻaaoga, o le a ou fautuaina le lona lua - aemaise lava pe a fai e te manaʻomia sili faʻatuatuaina faʻailo talia ma lelei tele Initaneti fesoʻotaʻiga. Ae ui i lea, e le o lona uiga o le USB adapter e leaga: i le tele o tulaga o le a lava ma le faʻafesoʻotaʻi le komipiuta i le Wi-Fi i se potu masani.

Tele e faigofie fetuutuunai lagolago 802.11 b / g / n 2.4 GHz auala (pe a e faʻaaogaina se 5 GHz uaealesi fesootaiga, mafaufau i lenei pe a filifilia se mea e sui ai), o loʻo i ai foi ma i latou o loʻo tuʻuina atu 802.11 ac, ae toaitiiti ei ai routers e galulue i lenei faiga, ma afai e i ai, o nei tagata e iloa lava le mea o tupu e aunoa ma aʻu faʻatonuga.

Faʻafesoʻotaʻi se Wi-Fi fetuunai i se PC

O le soʻotaga o le Wi-Fi adapter i le komepiuta e le faigata: afai o se USB mea fuafua, naʻo le tuʻuina i le uafu talafeagai i luga o le komupiuta, pe a fai o le i totonu, tatala le iunite o le ua tape le komipiuta ma tuu le laupapa i le slot talafeagai, e te le sese.

O se avetaavale avetaʻavale o loʻo sapalaiina ma le masini, ma tusa lava pe otometi ona iloa ma mafai e Windows ulufale atu i le uaealesi fesootaiga, ou te fautua atu ia e faʻapipiʻi avetaʻavale sapalai ina ua uma, ona latou mafai ona taofia faʻafitauli faafitauli. Faʻamolemole lau mea: afai o loʻo e faʻaaogaina le Windows XP, ia ae leʻi faʻatauina le mea faʻatonutonu, ia mautinoa o loʻo lagolagoina lenei faiga faʻatino.

A maeʻa le faʻatulagaina o le masini, e mafai ona e vaʻai i uaealesi fesoʻotaʻiga i le Windows e ala i le kilikiina o le Wi-Fi icon i le taskbar ma fesoʻotaʻi ia i latou e ala i le ulufale i se password

Pin
Send
Share
Send