Faʻafefea ona e faʻatuina ia taʻavale mo le Samsung RV520 laptop

Pin
Send
Share
Send

E leai se komepiuta e mafai ona aoga atoatoa e aunoa ma le faʻapipiʻi polokalama. E le gata i le faatinoga o le masini i le atoa, ae o le ono mafai foi o ni mea sese i lona taimi e galue ai e faʻalagolago i le avanoa o avetaʻavale. I lenei mataupu, tatou te mafaufau i metotia e faʻatagaina oe e download ma faʻapipiʻi polokalama mo le Samsung RV520 laptop.

Avetaavale faapipiiina filifiliga mo Samsung RV520

Ua matou saunia mo oe le tele o auala o le a fesoasoani ia te oe faigofie faapipii polokalama mo le muamua lipotia komepiuta faataitaiga. O nisi o auala fuafuaina e faʻaalia ai le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa, ma i nisi tulaga e mafai ona e maua na o mea masani meafaigaluega. Sei o tatou vaʻai totoʻa i vaega uma nei filifiliga.

Metotia 1: Samsung Upega Tafaʻilagi

E pei ona taʻu le igoa, i lenei tulaga e manaʻomia tatou e liliu i le faʻamatalaga aloaia a le komepiuta gaosi oloa mo fesoasoani. O luga o lenei punaoa o le a tatou saili mo polokalama mo le Samsung RV520 masini. E tatau ona e manatua o le lalagaina o avetaʻavale mai le upega tafaʻilagi aloaʻia a masini gaosi oloa o le sili ona faʻatuatuaina ma faʻamaonia uma metotia oi ai nei. Isi metotia e tatau ona faʻafesoʻotaʻia pe a uma lenei. O lenei tatou te o saʻo atu i le faʻamatalaga o gaioiga.

  1. Matou te mulimulitaʻi i le faʻapitoa fesoʻotaʻiga i le itulau autu o le 'upega tafaʻilagi aloaʻia a Samsung.
  2. I le pito i luga taumatau o le itulau e tatalaina, o le ae vaʻai i se vaega "Lagolago". Kiliki i luga ole sootaga ile foliga ile igoa.
  3. I le isi itulau e te manaʻomia le mauaina o le nofoaga suʻesuʻe i le ogatotonu. Ta i totonu le igoa o le Samsung oloa faʻataʻitaʻiga i manaʻoga o polokalama i luga o lenei laina. Ina ia faʻauigaina tali o le sailiga i se mea sili e mafai ona faʻaofi le tau i le lainaRV520.
  4. Ina ua tusia le taua faʻataʻitaʻi, o se lisi o tali tutusa ma le fesili o loʻo aliali mai i lalo. Filifili lau komepiuta komepiuta mai le lisi ma kiliki i lona igoa.
  5. Faʻamolemole e matau o le pito o le igoa igoa ua i ai se eseʻese faʻailoga. O le igoa la lenei o le laptop, o lona faʻatulagaina ma le atunuʻu na faatauina ai. E mafai ona e iloaina igoa atoa o lau faʻataʻitaʻiga i le tilotilo i le igoa i tua o le laupepa.
  6. A uma ona e kiliki i luga ole faʻataʻitaʻiga manaʻomia i le lisi ma suʻesuʻega iuga, o le ae mauaina oe lava i luga o le itulau lagolago faʻapitoa. O faʻamatalaga i lenei itulau e faʻaoga atoatoa i le faʻataʻitaʻiga RV520 o loʻo e sailia. O iinei e mafai ona maua tali i fesili faʻavae, tusi lesona ma faʻatonuga. Ina ia amata le downloadina o le polokalama, e tatau ona e alu i lalo i lenei itulau seia e vaʻai i le poloka poloka. Ua taʻua lena mea - "Sii Mai". O le ki o le a maua i lalo ifo o le poloka "Vaai atili". Kiliki i luga.
  7. A maeʻa lea mea, o le a e vaʻai i se lisi o avetaʻavale uma e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le Samsung RV520 laptop. Ae paga lea, e le mafai ona faʻamatalaina le faʻasologa o le faʻagaioiga o le faiga ma lona siʻusiʻu loloto, o lea o le a tatau ai ona e sailia oe mo le masini mo polokalama ma mea talafeagai. Latalata i le igoa taʻavale taʻitasi o le a outou maua ai lona faʻamatalaga, le aofaʻi atoa o le faʻapipiʻi faila, le lagolagoina OS ma sina loloto. I se faʻaopopoga, i tafatafa o laina taʻitasi ma le igoa o le polokalame o le a iai se faʻamau Sii mai. I le kiliki i luga, e te download le filifilia polokalama i le komepiuta.
  8. O avetaavale uma i luga o le 'upega tafaʻilagi o loʻo faʻaalia i foliga o faila o faʻamaumauga. O le taimi e download ai sea faʻamaumauga, e manaʻomia le aveese uma o faila i se isi faila. I le iʻuga o le faʻatulagaina gaioiga, oe manaʻomia le alu i totonu o lenei lava faila ma tamoe se faila ma le igoa "Faʻatulaga".
  9. O nei gaioiga o le a faʻalauiloa le faʻapipiʻi mo le avetaʻavale filifilia muamua. Ma le isi, e tatau ona e mulimuli i musumusuga ma fesoasoani o le a tusia i faamalama uma o le Faʻapipiʻi Wizard. O le mea lea, ua mafai ona e faʻatuina manuia le polokalama.
  10. E faʻapena foʻi ona e manaʻomia le faia o mea uma. E manaʻomia foʻi le downloadina ma le faʻapipiʻi.

I lenei laasaga, le faʻamatalaina auala o le a maeʻa. Afai e te manaʻo e aʻoaʻo e uiga i fofo faigata mo le mataupu ma polokalama, matou fautua atu ia e faʻamasani oe lava i isi metotia.

Metotia 2: Samsung Faʻafou

Samsung na atiae se faʻapitoa aoga e aliali mai i le igoa o lenei metotia. O le a faʻatagaina oe e otometi download uma avetaʻavale mo lau komepiuta i le taimi e tasi. Nei o mea e tatau ona e faia e faʻaaoga ai le auala faʻamatalaina:

  1. Matou te o atu i le vaega lagolago faʻapitoa o le laptop model mo le polokalama e manaʻomia.
  2. I luga o se itulau faapena e tatau ona e mauaina se faʻamau ma le igoa Polokalama aoga ma kiliki i luga.
  3. O lenei mea o le a ave ai oe i le tatau ai o le vaega o le itulau. I le eria o faʻaalia, o le a outou vaʻaia se vaega ma le talafeagai Samsung Toe faʻaaoga. I lalo o le faamatalaga mo lenei aoga o le ai ai se faʻamau e taʻu "Vaʻai". Kiliki i luga.
  4. O lenei e amata le faʻagaioiga o le downloadina o le mea sa taʻua muamua i lau komepiuta. Ua faʻapipiʻi mai i se kopi faʻamaumauga. Oe o le a manaʻomia e aveese le faʻapipiʻi faila mai le faila, ona faʻatautaia lea.
  5. Faʻapipiʻiina le Samsung Update e matua, vave tele. A e tamoe le faʻapipiʻi faila, o le a e vaʻai vave se faʻamalama i totonu o le faʻapipiʻi alualu i luma o le a faʻaalia. E amata otometi.
  6. I ni nai sekone, o le ae vaʻaia le lona lua ma le mulimuli faʻapipiʻi faamalama. O le a faʻaalia le iuga o le taotoga. Afai o mea uma e alu e aunoa ma ni mea sese, o lona uiga e tatau ona e oomi le ki "Tapuni" faamaea le faʻapipiʻiina.
  7. I le faaiuga o le faʻapipiʻiina, o le a manaʻomia le tamoeina le aoga. E mafai ona e mauaina lana auala 'alo i luga o le komepiuta pe ile lisi o polokalame ile lisi "Amata".
  8. I le autu faamalama o le aoga oe manaʻomia o le a maua ai le saili fanua. I lenei laufanua oe tatau ona ulufale i le igoa o le laptop model, pei ona matou faia i le metotia muamua. A ulufale le faʻataʻitaʻiga, kiliki i le ki ma le ata o le tioata faʻatele. E i le itu taumatau o le search bar lava ia.
  9. Ole faʻaiʻuga, o le laʻititi ifo lalo o le a faʻaalia se lisi tele ma faʻaavanoa uma o iai le faʻatulagaina faʻataʻitaʻiga. Tatou tilotilo i tua o le tatou laptop, o loʻo faʻaalia ai le igoa atoa o le ata. Ina ua uma lena, vaavaai mo lau komepiuta ile lisi, ma tauagavale-kiliki i luga o le igoa lava.
  10. O le isi sitepu o le filifilia o se faiga. E mafai ona i luga o le lisi pei o tasi, pe i ni auala.
  11. A e kiliki i le laina ma le manaʻo OS, o le a faʻaalia le faamalama aoga lenei. I totonu o le ae vaʻai i se lisi o avetaavale o loʻo avanoa mo lau komepiuta. Siaki pusa i le itu tauagavale ma le polokalama oe e te manaʻo e faʻapipiʻi. Ina ua uma, fetaomi le faʻamau "Auina atu i fafo".
  12. O lenei e tatau ona e filifilia le nofoaga o le a download ai faila faila o le faʻailogaina avetaʻavale. I le itu tauagavale o le faʻamalama e matala, filifili le faila mai le root faʻatonu, ona faʻamau ai lea o le faʻamau "Filifili faila".
  13. Le isi, o le faagasologa o le downloadina o faila latou lava o le a amata. O le a faʻamatalaina se isi faamalama e mafai ai ona e siaki le alualu i luma o le faʻagaioiga.
  14. A maea le download, o le a aliali mai le feʻau i luga o le mata e faʻailoa mai o faila na sefe. Oe mafai ona vaʻai i se faʻataʻitaʻiga o se faʻamalama i le ata o loʻo i lalo.
  15. Tapuni le faʻamalama. Ma le isi, alu i le faila lea na faʻapipiʻi muamua faila faila. Afai na e filifilia ni avetaavale mo utaina, ona i ai lea o le tele o tuʻipepa i le lisi. Latou igoa o le a fetaui ma le igoa o le polokalama. Tatala le faila tatau ma tamoe le faila mai ia "Faʻatulaga". E naʻo le faʻapipiʻiina o mea taua uma i luga o lau komepiuta i lenei auala.

Metotia 3: Aoao Polokalama Suʻesuʻe Polokalama

Oe mafai foi faʻaaoga polokalame faʻapitoa e suʻe ma faʻapipiʻi polokalama i luga o se komepiuta komipiuta. Latou otometi faitau vave lau faiga mo ua leiloa avetaavale, ma masini e aunoa ma polokalama. O le mea lea, e mafai ona e downloadina ma faʻapipiʻi e le o avetaavale uma, ae naʻo mea e manaʻomia e lau komepiuta. E mafai ona e maua le tele o ia polokalame ile Initaneti. Mo lou faigofie, matou lolomiina se toe iloiloga o le polokalama, e tatau ona gauai i ai le muamua.

Faitau atili: Sili avetaʻavale faʻapipiʻi polokalama

Le sili ona lauiloa o DriverPack Solution. O se mea ua malamalama lelei i ai, ona o loʻo iai i lenei sui faʻaaliga le tele o tagata faʻaogaina, o faʻamaumauga o avetaavale ma mea faigaluega lagolago. E faʻapefea ona faʻaaoga tatau lenei polokalame e suʻe, download ma faʻapipiʻi ai avetaavale, na matou taʻu atu ia te oe i se tasi oa matou lesona na muamua atu. Matou fautua atu ia e faʻamasani ia te oe e saili mea uma.

Lesona: Faʻafefea ona faafou avetaʻavale luga o le komupiuta ma le DriverPack Solution

Faiga 4: Hardware ID

O lenei metotia faʻapitoa aua e faʻamautu e saili ma faʻapipiʻi polokalama e oʻo i masini e le maitauina i lau komepiuta. Ina ia faia lea, na ona e suʻe le tau o le mea e faʻailoa ai mea faapena. E matua faigofie e fai. Le isi, oe manaʻomia le faʻaogaina o le maua maua i luga o nofoaga faʻapitoa. O nei 'upega tafaʻilagi saili mo polokalama faʻaaoga le numera numera. A maeʻa na, e tatau lava ona e puʻeina le avetaʻavale fautuaina, ma faʻapipiʻi i luga o lau komepiuta. E uiga i le auala e maua ai le taua o le faʻailoa, ma le isi mea e fai, na tatou faʻamatala auiliili i se isi lesona. Ole auala lea na ia faʻapaʻiaina ai. O lea la, matou fautua atu e te kiliki i luga ole link lalo ma ia e faʻamasani oe i ai.

Lesona: Sailia o avetaʻavale e ala ile ID ID

Metotia 5: Standard Windows Meafaigaluega

I nisi o tulaga, e mafai ona faʻaaogaina le polokalama suʻesuʻega meafaigaluega fausia i totonu o le faʻafoeina o faiga. E faʻatagaina oe e suʻe ma faʻapipiʻi polokalama mo masini e aunoa ma le faʻapipiʻiina o polokalama le talafeagai. E moni, o lea auala o loʻo iai ai maʻiloga. Muamua, o se mea lelei e le maua i taimi uma. Ma lona lua, i ia tulaga, e le faʻapipiʻi isi vaega o le polokalama. Naʻo faʻavae faila avetaavale e faʻapipiʻiina. Ae ui i lea, e tatau ona e iloa e uiga i lenei auala, talu ai tutusa avetaavale mo pueina o loʻo faʻaaogaina e faʻaaogaina ai lenei metotia. Sei o tatou auiliiliga uma gaioiga i sili auiliiliga.

  1. I luga o le laupepa, vaai mo se aikona "Lau komepiuta" pe "O lenei komepiuta". Taumatau kiliki i luga. I le anotusi menu, filifili le laina "Pulega".
  2. I le faʻamalama e matala, kiliki i le laina Pule Pule. O lo o tu i le itu tauagavale o le faamalama.

  3. E uiga i metotia uma e faalauiloa ai Pule Pule E mafai ona e aʻoaʻo mai i se lesona faʻapitoa.

    Lesona: Tatalaina masini pule

  4. Ona o lea, o le a e vaʻai ai i se faʻamalama ma se lisi o masini uma e fesoʻotaʻi ma lau komepiuta. Tatou te filifilia meafaigaluega mo le manaʻomia avetaavale. Kiliki lona igoa i le taumatau isumu isumu. Mai le lisi matala, filifili le aitema muamua - "Faʻafou avetaavale".
  5. O nei gaioiga o le a tatalaina se faʻamalama ma se filifiliga o ituaiga suʻesuʻega. E mafai ona filifili i le va “Otometi” saili, ma "Tusi Lesona". I le tulaga muamua, o le faiga o le a taumafai e saili ma faʻapipiʻi le polokalama lava ia, ma i le tulaga faʻaaoga "Tusi Lesona" Suʻe e tatau ona e faʻaalia patino le nofoaga o le avetaavale faila. O le filifiliga mulimuli e tele ina faʻaogaina e faʻapipiʻi ai avetaʻavale mata ma ia faʻaitiitia mea sese i le faʻagaioiga o masini. O le mea lea, matou fautua atu le toe foi i "Suʻe otometi".
  6. A faʻapea o loʻo mauaina i le polokalama ni faila faila.
  7. I le faaiuga o le ae vaai i le faamalama mulimuli. O le a faʻaali le iuga o le sailiga ma faʻapipiʻi gaioiga. Manatua e le mafai i taimi uma le manuia.
  8. E tatau ona e tapunia le faʻamalama mulimuli e faʻatumu ai le faʻamatala metotia.

Lenei tala ua faʻamuta. Ua matou faamatala auiliili uma auala o le a faʻatagaina oe e faʻapipiʻi uma polokalama i luga o le Samsung RV520 laptop e aunoa ma le malamalama faʻapitoa. Matou te faʻamoemoe ma le faʻamaoni e tusa o le taimi nei e te le maua ni mea sese poʻo ni faʻafitauli. Afai e tupu lenei mea - tusi i le faʻamatalaga. Tatou taumafai faʻatasi e foia faʻafitauli faigata na tutupu, pe a fai e te le manuia naʻo oe.

Pin
Send
Share
Send