O fea e download mfc100u.dll ma faʻasaʻo se polokalama amata sese

Pin
Send
Share
Send

E tatau ona manatu o loo i ai se mea sese i le Windows: e le mafai ona amataina le polokalama ona o le mfc100u.dll faila o loʻo misi i luga o le komupiuta. Lea oe le a maua se auala e faʻasaʻo ai lenei mea sese. (O se faʻafitauli masani mo le Windows 7 ma Nero polokalame, AVG antivirus ma isi)

Muamua lava, ou te fia matauina e le tatau ona e sailia po o fea o lenei DLL e tuʻu ese: muamua, o le ae mauaina le tele o le le mautonu nofoaga (ma e te le iloa le mea tonu o le ai ai i le mfc100u.dll e te downloadina, e mafai ona i ai soʻo se polokalame numera ), lona lua, e oʻo lava ina ua e tuʻuina lenei faila i le System32, e le o se mea moni o le a taʻitaʻia ai i le taunuʻu manuia o le taʻaloga poʻo se polokalame. E faigofie tele mea uma.

Sii mai mfc100u.dll mai le aloaia Microsoft website

O le mfc100u.dll faila faila o se vaega taua o Microsoft Visual C ++ 2010 Toe faʻasoaina ma o lenei afifi e mafai ona laʻuina mai le aloaia Microsoft 'upega tafaʻilagi leai se totogi. I lenei tulaga, pe a uma ona lalagaina, o le faʻapipiʻi polokalama o le a lesitala uma faila taua i Windows, o lona uiga, e te le maua le kopiina o lenei faila i se mea ma lesitala i totonu o le polokalama.

Microsoft Visual C ++ 2010 toe tuʻufaʻatasia afifi i luga o le laiga aloaia nofoaga:

  • //www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5555 (lomiga x86)
  • //www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=14632 (lomiga x64)

Ole tele o ia mea, ua lava lea e faʻasaʻo ai le mea sese o loʻo e mfc100u.dll mai le komupiuta.

A le o mea i luga e le fesoasoani

Afai e faʻaalia le tutusa lava mea sese pe a uma ona faʻatulagaina, vaʻai mo le mfc100u.dll faila i le faila ma le faʻafitauli polokalama poʻo taʻaloga (atonu e te manaʻomia le faʻaalia o faʻaaliga o natia ma faʻatulagaina faila) ma, afai e te mauaina, taumafai e faʻaliliu i se mea (mo se faʻataʻitaʻiga, i le laulau e tuʻu atu i le komipiuta) ), ma toe tamoe le polokalame.

Atonu o loʻo i ai foʻi se tulaga faʻaletonu: o le faila mfc100u.dll e le o iai i totonu o le faila faila, ae o loʻo manaʻomia ai iina, ona taumafai lea i se isi auala faʻataʻamilo: ave le faila lea mai le System32 folder ma kopi (aua le masiʻi) ia i le root folder o le polokalame.

Pin
Send
Share
Send